Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

Plănuiești să angajezi dezvoltatori de software?

Consultă serviciile noastre de B2B și extinde-ți capacitățile de business.

Angajează un junior în IT

Găsește talentul ideal printre absolvenții noștri prin trei metode distincte. De-a lungul a 8 ani, am format aproape 8.000 de specialiști în domeniile dezvoltării front-end și back-end, testeri și analiști, pregătiți să să îmbunătățească performanța echipei tale.

Prin parteneriatul cu noi, beneficiezi nu doar de acces la o bază vastă de absolvenți talentați, ci și de posibilitatea de a selecta candidații cei mai potriviți, gata să se integreze și să aducă inovație în echipa ta.

Baza de date pentru juniori

Profită de baza de date gratuită pentru juniori de pe profilul Coders Lab de pe LinkedIn. Acolo vei găsi o listă cu absolvenții cursurilor noastre. Persoana pe care o cauți poate fi printre ei!

Căutare directă

Pune căutarea absolvenților în mâinile noastre! Vom fi bucuroși să răspundem nevoilor tale și să găsim absolvenți de la cursurile noastre care să corespundă cerințelor pe care le ai.

Potrivire

Ai nevoie de un angajat cu abilități specifice? Avem răspunsul. Vom organiza un proiect de recrutare și formare și vom pregăti un junior special pentru tine.

Au avut încredere în noi

Companii de renume au ales să colaboreze cu noi, fie pentru a angaja absolvenți calificați, fie pentru a oferi cursuri de formare IT angajaților lor. Dacă ești în căutare de juniori talentați sau interesat în a dezvolta competențele IT ale echipei tale, suntem aici pentru a-ți oferi soluția optimă. Vrem să te ajutăm să-ți atingi obiectivele și să pregătim un plan personalizat pentru nevoile tale specifice.

Cum îți putem ajuta compania

Vei primi soluții dedicate bazate pe o analiză a nevoilor și pe îndeplinirea obiectivelor tale de afaceri.

Recalificare

Ai o echipă bună pe care te poți baza, dar simți că afacerea ta are nevoie de o schimbare? În acest caz, ia în considerare dezvoltarea viitoare a competențelor. Vom învăța angajații tăi o nouă profesie în doar câteva săptămâni. Poți alege dintre:

 • programator;
 • tester manual;
 • analist de date.
puzzle with qualifications, certificates and graduate icons.
interior of classroom with laptops on desk at stem education courses

Perfecţionarea calificărilor

Investește în evoluția profesională a echipei tale și perfecționează-le competențele. Într-un interval de doar câteva săptămâni, membrii echipei tale vor dobândi abilitățile necesare pentru a își îmbunătăți performanța. Catalogul nostru include cursuri precum:

 • programare back-end (JAVA, Python, JavaScript, PHP);
 • programare front-end (JavaScript, React, Redux);
 • testare manuală (cu certificat ISTQB) și automatizare.

Outplacement

Te confrunți cu o reorganizare sau trebuie să reduci din echipă? Noi suntem aici să oferim angajaților tăi o nouă oportunitate și un start promițător pentru viitor. În portofoliul nostru vei găsi:

 • programe de instruire personalizate;
 • materiale didactice dezvoltate din 8 ani de experiență în educație;
 • pregătirea necesară pentru a debuta în industria IT.
 
Talent sourcing concept. Wooden doll figures and magnifying glass.

Educate & Employ

Cauți angajați cu abilități specifice? Suntem aici pentru a te asista în găsirea lor. Mai mult, ne vom ocupa de instruirea acestora conform necesităților tale. În cadrul proiectului nostru, oferim:

 • organizarea unei campanii de promovare a proiectului și preselecția candidaților, inclusiv teste de aptitudine;
 • formarea candidaților bazată pe cerințele specifice furnizate de tine, monitorizarea progresului lor și recomandarea celor mai performanți absolvenți.

Managementul talentelor

Maximizează potențialul angajaților tăi și sprijină-le aspirațiile de dezvoltare personală. Să contribui activ la realizarea ambițiilor echipei tale reprezintă cea mai eficientă formă de motivare. Îți punem la dispoziție:

 • programe de formare personalizate;
 • inițiative educaționale captivante;
 • dezvoltarea competențelor analitice și de programare.

Ateliere IT

Un atelier intensiv și orientat spre practică poate fi cheia pentru ca angajații tăi să dezvolte rapid abilități tehnice relevante și să aducă un plus de valoare echipei tale.

Creează o echipă cu cele mai bune abilități analitice! Vom prezenta echipei tale amănuntele analizei datelor. Poți alege dintre cursuri pe teme precum:

 • Python;
 • Python - analiza datelor;
 • SQL - analiza datelor;
 • Vizualizarea datelor.

Programarea nu are secrete pentru noi. Vom fi bucuroși să introducem angajații tăi în lumea programării. Poți alege ateliere ca:

 • HTML / CSS;
 • JavaScript;
 • Docker;
 • React;
 • Node.js.

Studii de caz

Vezi cum arată în practică sprijinul nostru pentru educația în IT pentru afaceri. 

Havas Media Group - specialiști în marketing și comunicare, au abordat Coders Lab cu o nevoie specifică: au vrut să construiască competențe interne în elementele de bază ale programării (upskilling ). Grupul țintă a fost format din specialiști și manageri care se ocupă de marketingul online. Datorită atelierelor noastre, mulți agenți de marketing au explorat cu succes secretele programării.

HAVAS Companie

Pentru Amazon, în cadrul proiectului Career Choice - Bet on Your Development, am pregătit training-uri în programare și testare manuală. Au fost prezenți angajați pe care compania a dorit să-i aprecieze pentru contribuția lor la dezvoltare. Amazon a rambursat echipei o parte semnificativă din costurile de formare.

Amazon Companie

Amelco, lider global în software pentru operatorii de pariuri sportive, a dorit să angajeze o echipă de programatori Java. Am analizat situația și am realizat un proiect care îmbină recrutarea cu pregătirea pe baza cerințelor Amelco. Drept urmare, compania a câștigat 18 juniori bine pregătiți.

Amelco Companie
Job interview for a business woman at a hiring company talking to the HR manager about the role or

Vreau să angajez absolvenți

Îmbunătățește-ți echipa și accelerează inovația în compania ta. Contactează-ne acum pentru a găsi soluția ideală adaptată nevoilor tale.