Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

Începe-ți cariera IT

Finalizează cursurile noastre și găsește locuri de muncă entry level (fără experiență).

O carieră în IT - vezi cum poate arăta

Cursurile noastre te vor ajuta să găsești un loc de muncă în IT. Cum va arăta cariera ta în IT depinde de tehnologia pe care o alegi și de compania în care ajungi. Am pregătit o privire de ansamblu asupra traseului de dezvoltare a unui absolvent după ce a urmat un curs de programare.

Play Video about Cariera in IT coders lab
Junior
Salariul anual al unui Junior developer: 12.500 - 24.000 EUR

Etapa de junior durează aproximativ doi ani. Vei cunoaște compania, clienții săi, vei afla standardele organizației, structura și sistemele interne și produsele pe care le oferă.

Middle
Salariul anual al unui Middle developer: 30.500 - 60.000 EUR

Etapa de mijloc durează aproximativ 4 ani. Acum ești capabil să îți îndeplinești singur sarcinile. Știi când ai nevoie de ajutor de la alții și când poți să o faci singur. Ești competent în utilizarea tehnologiei și a instrumentelor cu care lucrezi.

Senior
Salariu anual pentru un Senior Developer: 60.000 - 95.000 EUR

Etapa de seniori durează încă 4 ani. Programarea nu mai este doar cod de scris. Observi nevoile și cerințele clientului, vezi perspectiva lungă și îți poți planifica mai bine munca. Cunoștințele și abordarea ta se traduc pozitiv în munca întregii echipe.

Lider Tehnic
Salariu anual Technical Lead sau Software Architect: 100.000 - 155.000 euro

Cariera ta ar putea culmina ca lider tehnic sau arhitect software. Gestionezi o echipă de dezvoltatori, ai contact direct cu clientul și ești responsabil pentru calitatea și aspectele tehnice ale produsului pe care îl oferi.

 

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Un CV care atrage atenția

Suntem dedicați pregătirii absolvenților noștri pentru succesul în industria IT. 

Toți absolvenții academiei noastre beneficiază de acces gratuit timp de 6 luni la aplicația EnhanCV, o resursă valoroasă care îți va oferi oportunitatea de a crea CV-uri de înaltă calitate și de a-ți evidenția abilitățile și experiența într-un mod profesionist.

Pentru a-ți maximiza șansele în etapa de interviu și negocieri, îți oferim ocazia de a participa la interviuri simulate. Acesta este un pas crucial în educația ta, permițându-ți să exersezi și să primești feedback constructiv, pregătindu-te astfel pentru succes în noua ta carieră.

Woman presenting her resume at interview

Află părerile angajatorilor din IT

Ei sunt cei care verifică calitatea cursurilor Coders Lab și evaluează munca absolvenților noștri.

Absolvenții noștri lucrează la aceste companii

Discută cu un consultant

Discută acum cu unul dintre consultanții noștri pentru a afla mai multe detalii despre cum îți poți personaliza parcursul profesional.

Întrebări frecvente

Da, Bootcamp-ul Coders Lab îți permite să cauți un loc de muncă în industria IT imediat după curs. Prin finalizarea cursului nostru poți căuta un loc de muncă ca junior.

Foarte mari! Nu garantăm un loc de muncă după curs, totuși, suntem foarte mândri de faptul că majoritatea absolvenților noștri și-au găsit un loc de muncă în IT în decurs de 3 luni de la curs. Dacă vrei să știi poveștile lor și să vezi cum au făcut-o, intră aici.

Programul nostru de curs este dezvoltat în cooperare cu angajatorii IT, astfel încât să răspundă nevoilor reale ale pieței. În timpul cursului, înveți practică maximă și teorie minimă.

Toate informațiile detaliate pot fi găsite mai sus, pe această pagină.

Salariul tău va depinde de:

  • cursul pe care îl alegi (front-end, back-end, tester);
  • compania la care te alături (corporație, casă de software, agenție de marketing etc.);
  • forma de angajare pe care o alegi (B2B, contract de mandat, contract de muncă specifică).

În general, de exemplu după un curs de programare la un post de junior, te poți aștepta între 23.500 - 48.000 EUR (salariu anual). Vei câștiga mai mult după cursurile back-end, spre deosebire de cursurile front-end. Un salariu mai mare și un sistem de remunerare mai standardizat va fi asigurat de o companie sau corporație mare, spre deosebire de o casă de software mică.