Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

Cursurile Coders Lab

Învață programare cu pasiune și dedicare la Coders Lab, locul unde carierele se nasc.

Începe-ți Cariera în IT

Descoperă calea către o carieră de succes în tehnologie prin cursuri IT. Alege formarea care ți se potrivește și transformă-ți pasiunea în profesie.

Explorează un univers plin de oportunități în sectorul IT, cu programe de formare create special pentru a deschide noi orizonturi. Fie că ești la început de drum sau dorești să-ți aprofundezi cunoștințele, noi suntem aici pentru a-ți ghida pașii.

JavaScript Developer

Python Developer

Testare Manuală

Testare Automată

Java Developer

UX/UI Designer

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.