P├ón─â pe 20 Februarie mai po╚Ťi beneficia de -30% la cursul Java Developer

Cursurile Coders Lab

├Änva╚Ť─â programare cu pasiune ╚Öi dedicare la Coders Lab, locul unde carierele se nasc.

├Äncepe-╚Ťi Cariera ├«n IT

Descoper─â calea c─âtre o carier─â de succes ├«n tehnologie prin cursuri IT. Alege formarea care ╚Ťi se potrive╚Öte ╚Öi transform─â-╚Ťi pasiunea ├«n profesie.

Exploreaz─â un univers plin de oportunit─â╚Ťi ├«n sectorul IT, cu programe de formare create special pentru a deschide noi orizonturi. Fie c─â e╚Öti la ├«nceput de drum sau dore╚Öti s─â-╚Ťi aprofundezi cuno╚Ötin╚Ťele, noi suntem aici pentru a-╚Ťi ghida pa╚Öii.

JavaScript Developer

Python Developer

Testare Manual─â

Testare Automat─â

Java Developer

UX/UI Designer

Modalit─â╚Ťi de plat─â

Explor─â flexibilitatea op╚Ťiunilor noastre de plat─â, concepute pentru a se adapta oric─ârui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Pl─âte╚Öte cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapid─â ╚Öi f─âr─â complica╚Ťii, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integral─â.

Plata în rate

Alege s─â ├«mpar╚Ťi plata ├«n rate flexibile, personalizate ├«n func╚Ťie de curs ╚Öi planul ales. ├Änscrie-te cu un prieten ╚Öi beneficia╚Ťi ├«mpreun─â de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu institu╚Ťii bancare selecte, oferindu-╚Ťi acces la credite de studii cu condi╚Ťii favorabile, ce includ rambursare post-curs ╚Öi o perioad─â de gra╚Ťie.