Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer
- 10% Reducere
Sesiunea iulie

Introducere în Programare

Descoperă bazele programării și începe-ți cariera în IT alături de noi.

introducere in programare
Înscriere curs

Învață fundamentele programării și dezvoltă-ți abilitățile IT alături de experții noștri.

Detalii Curs
Programare Curs
Sesiune Iunie:
Locurile au fost ocupate
Sesiune Iulie:
09.07.2024 - 18.07.2024

De ce un curs de introducere în programare?

Un curs de introducere în programare te ajută să înțelegi conceptele de bază, să dobândești abilități esențiale și să îți deschizi noi oportunități în domeniul tehnologiei. Este primul pas către o carieră de succes în IT.

Tehnologii învățate la curs
Ce merită?

Pentru că indiferent dacă alegi să folosești cursul ca pregătire pentru cursul de JavaScript sau doar să acumulezi cunoștințe noi, vei avea bazele reale de care ai nevoie. Dacă decizi să accesezi și cursul de JavaScript, vei beneficia de o reducere adițională.

Cui se adresează?

Cursul este dedicat celor care încă nu sunt convinși dacă programarea este pentru ei. Vei afla totul despre bazele programării de la profesori și mentori cu experiență vastă în domeniu, printr-o învățare interactivă, nu de la boți și aplicații web automatizate.

Ce vei învăța?

Cursul cuprinde 3 module: introducere în HTML, curs cu profesor despre cele mai noi standarde în HTML și CSS, și aplicația practică unde vei crea prima ta pagină web. Predarea durează 2 săptămâni, cu 3 sesiuni de câte 2,5 ore cu profesorul, de la 18:30.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalul cursului vei obține un Certificat de Absolvire recunoscut atât național, cât și internațional, eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. În funcție de nivelul tău de educație și cursul ales, vei fi calificat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC (COD C.O.R. 251204) sau PROGRAMATOR AJUTOR (COD C.O.R. 351201), deschizându-ți astfel calea către o carieră promițătoare în IT.

Beneficii:

Programul bootcamp-ului de pregătire

PREWORK
Pregătirea pentru curs

Vom parcurge o serie de exerciții înainte de începutul efectiv al cursului. Această secțiune te pregătește pentru restul cursului. Obții cunoștințele de bază necesare pe care le vom folosi, precum și o introducere în HTML.

MODUL 1
Clasele online cu profesorul

Ai nevoie de instrumente adecvate pentru a crea site-uri web moderne. Acest modul îți arată care sunt cele mai recente standarde HTML și CSS. Înveți ce proprietăți specifice pot lua elementele, precum și cum să le aranjezi pentru a crea structuri mai mari. Creezi un landing page.

MODUL 2
Continuarea lucrului individual

Parcurgi individual secțiunea de creare formulare cu diferite tipuri de câmpuri.

MODUL 3
Workshop de carieră

Descoperi la ce tipuri de companii poți lucra ca developer, ce proiecte poți avea și mai ales cum să ajungi acolo.

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

După cursul Coders Lab, poți căuta de lucru în case de software tip boutique, precum și în corporații uriașe. Absolvenții noștri lucrează în cele mai bune companii IT din România și din străinătate.

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru de introducere în programare este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Poți urma cursul online, remote, în modul de seară.

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, acest curs reprezintă soluția ideală pentru tine. Se desfășoară online, seara, de 3 ori pe săptămână, oferindu-ți  pregătirea necesară pentru a avansa la cursul de JavaScript.

Avantaje:

Pregatirea pentru carieră

Pornirea în carieră este un pas important, iar pregătirea corectă poate face diferența. Noi îți oferim un start solid în cariera ta IT, punând accent pe dezvoltarea abilităților practice.

Aprofundăm pregătirea printr-o abordare hands-on, concentrându-ne pe proiecte reale și feedback constructiv. Astfel, te pregătim nu doar pentru a răspunde cerințelor pieței, ci și pentru a te adapta și evolua constant.

Este programarea potrivită pentru mine?

Ai îndoieli? Fă acum testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Ce zic studenții noștri

Întrebări frecvente

Vei învăța bazele programării, inclusiv concepte fundamentale, HTML, CSS și cum să creezi o pagină web simplă.

Cursul este ideal pentru cei care sunt la început de drum în programare și doresc să își dezvolte abilitățile de bază înainte de a avansa la cursuri mai complexe.

Cursul se desfășoară online, în modul de seară, de 3 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate maximă pentru a te adapta programului tău.

 

Pe lângă cunoștințele de bază, cursul îți oferă o reducere adițională la cursul de JavaScript și îți permite să explorezi dacă programarea este domeniul potrivit pentru tine.

Vei avea nevoie de un laptop sau calculator cu acces la internet și un browser web modern pentru a participa la cursuri și a lucra la exerciții.

Da, vei putea primi suport de la profesori și mentori cu experiență vastă în domeniu, care te vor ghida și te vor ajuta să înțelegi conceptele predate.

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Întrebări frecvente plată

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

Da, orice plată integrală a cursului efectuată prin transfer bancar sau cu cardul se califică automat pentru o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi, asigurând în același timp o procesare rapidă și fără complicații a plății tale.

Plata în rate îți permite să împarți costul cursului în mai multe plăți, personalizate în funcție de curs și de planul ales. Acest sistem de plată flexibil este conceput pentru a se adapta nevoilor tale financiare, facilitând accesul la curs fără presiunea unei plăți integrale imediate.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% când te înscrii cu un prieten, amândoi trebuie să vă înscrieți împreună și să optați pentru aceeași modalitate de plată (fonduri proprii sau plata în rate). Reducerea se aplică automat la costul cursului pentru ambii participanți, făcând învățarea împreună cu un prieten nu doar mai plăcută, dar și mai accesibilă. Reducerea de 10% nu se aplică la modalitatea de plată - Credit pentru studii.

Beneficiind de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferim acces la credite pentru studii cu condiții favorabile. Aceste condiții pot include rambursare post-curs și o perioadă de grație, facilitându-ți astfel accesul la educație fără presiunea financiară imediată. Pentru mai multe detalii, te încurajăm să ne contactezi direct.

Nu, nu există costuri ascunse. Toate detaliile legate de modalitățile de plată, inclusiv eventualele taxe sau condiții speciale, sunt comunicate clar înainte de înscriere. Transparența este o prioritate pentru noi, asigurându-te că poți lua decizia cea mai informată posibil în ceea ce privește finanțarea cursului tău.

Open chat
Salut👋
Ai nevoie de ajutor?