Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer
15% Off
Sesiunea iunie

Curs Java pentru începători

Devino un dezvoltator back-end: programează logica care alimentează sisteme web robuste și avansate.

Înscriere curs

Lansează-te în lumea programării prin cursul nostru de Java, poarta către o carieră în IT.

Detalii Curs
Programare Curs
Sesiune Iunie:
01.07.2024 - 31.01.2025

De ce un curs Java?

Java este un limbaj de back-end folosit în principal în crearea de sisteme avansate, cum ar fi cele bancare. Este utilizat pe scară largă în companii și corporații uriașe, inclusiv IntelPhilips și T-Mobile.

Tehnologii învățate la curs
Ce merită?

Dezvoltatorii Java, inclusiv cei juniori, sunt printre programatorii back-end cel mai bine plătiți. Java este folosit în mod obișnuit într-o varietate de sisteme ale companiilor mari, inclusiv aplicații și sisteme populare, precum Android. Acesta este un factor care menține cererea pentru programatori Java constant ridicată.

Cui se adresează?

Cursul Java este destinat începătorilor și reprezintă unul dintre cele mai avansate programe de formare oferite de noi. Deși educația tehnică nu este o cerință obligatorie, constituie un avantaj considerabil. Acest curs este ideal dacă ești interesat să te alături unei echipe mari, lucrand timp de câteva luni la un proiect amplu.

Ce vei învăța?

Datorită acestui curs, vei dobândi o înțelegere solidă și o bază fermă în programare. Prin exerciții practice și ateliere, vei avea oportunitatea de a dezvolta multiple aplicații proprii, ceea ce te va ajuta să înțelegi construcția logică de bază și utilizarea bazelor de date externe în aplicațiile tale.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalul cursului vei obține un Certificat de Absolvire recunoscut atât național, cât și internațional, eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. În funcție de nivelul tău de educație și cursul ales, vei fi calificat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC (COD C.O.R. 251204) sau PROGRAMATOR AJUTOR (COD C.O.R. 351201), deschizându-ți astfel calea către o carieră promițătoare în IT.

Beneficii:

Programul de curs

PREWORK
Înveți elementele de bază

Te pregătești pentru partea principală a cursului: te familiarizezi cu elementele de bază ale Java, HTML și CSS; înveți să folosești Linux sau MacOS și Git. Obții programele de instalare ale software-ului folosit în curs.

BLOCK 1 + EXAMEN
Creezi prima aplicație

Încă de la începutul cursului, scrii primele tale programe. Acest lucru te învață cum funcționează limbajul Java în practică. În timpul unui atelier practic, creezi prima aplicație de gestionare a sarcinilor.

BLOCK 2 + EXAMEN
Înveți Java avansat

Afli ce este protocolul HTTP, cum să utilizezi POST și GET și ce reprezintă Maven. Înveți, de asemenea, elementele de bază ale JavaScript și ECMAScript 6. Aceste cunoștințe te ajută să construiești aplicații dinamice care pot descărca și încărca date pe un server fără a reîncărca întregul site web.

BLOCK 3 + EXAMEN FINAL
Folosești tot ce ai învățat până acum

Cunoști interfețe, adnotări și modele de design; înveți să creezi formulare și să validezi datele lor. Apoi, cum să utilizezi cel mai popular framework Java: Spring. Toate aceste noi cunoștințe vor fi utile în proiectul final pe care îl poți prezenta în timpul interviurilor.

Manual de curs

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

După cursul Coders Lab, poți căuta de lucru în case de software tip boutique, precum și în corporații uriașe. Absolvenții noștri lucrează în cele mai bune companii IT din România și din străinătate.

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de Java este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în modul de seară.

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile de Java ținute seara sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3-4 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

Pregatirea pentru carieră

Pornirea în carieră este un pas important, iar pregătirea corectă poate face diferența. Noi îți oferim un start solid în cariera ta IT, punând accent pe dezvoltarea abilităților practice.

Aprofundăm pregătirea printr-o abordare hands-on, concentrându-ne pe proiecte reale și feedback constructiv. Astfel, te pregătim nu doar pentru a răspunde cerințelor pieței, ci și pentru a te adapta și evolua constant.

E Java potrivit pentru mine?

Ai îndoieli? Fă acum testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Ce zic studenții noștri

Întrebări frecvente

Java este un limbaj de programare folosit în dezvoltarea de aplicații mobile, site-uri web și jocuri, de la întreprinderi mici la corporații uriașe.

A fost creat în 1995 și, astăzi, este deținut de compania Oracle. În fiecare zi, câteva milioane de programatori îl folosesc în întreaga lume. Scopul a fost de a crea un limbaj universal care să permită crearea diferitelor produse care funcționează într-o varietate de sisteme de operare disponibile.

Potrivit raportului inhire.pl din 2021, Java este al doilea cel mai popular limbaj de programare, cu o pondere de 22%, după JavaScript, care deține 24%, dar înaintea Python, cu 15%.

Dacă ești interesat de limbajul Java, cursul va fi cea mai bună soluție pentru tine. Acesta reprezintă primul pas pe drumul spre a învăța Java de la început.

Ai nevoie de 9 săptămâni pentru cursul intensiv cu normă întreagă sau de 8 luni pentru cursul de weekend. Indiferent de opțiunea aleasă, la Coders Lab am structurat programul cursului Java Developer astfel încât să acopere fiecare subiect și abilitate necesară pentru primul loc de muncă la nivel junior.

Totuși, reține că cursul Java este doar începutul. Lumea programării și industria IT se dezvoltă rapid, necesitând adaptare continuă și urmărirea schimbărilor. Aceasta este cheia dezvoltării tale constante. Determinarea și motivația personală sunt esențiale: te vom încuraja în această direcție încă din prima zi.

Cursul de programare Java îți furnizează instrumentele necesare unui dezvoltator back-end. Cum alegi să le utilizezi depinde de tine. Dezvoltatorii back-end ocupă posturi în start-up-uri, companii mici, corporații mari, case de software și agenții de marketing.

Acest limbaj de programare este folosit zilnic de companii de top precum: Google, Facebook, Twitter, Amazon, Netflix și Allegro.

Angajatorii caută în cea mai mare parte angajați motivați, ale căror nivel de implicare în proiecte și abordare inovatoare a sarcinilor sunt remarcabile. Mulți dintre ei sunt bucuroși să angajeze juniori pentru a construi echipe adaptate nevoilor proiectului sau clientului, beneficiind de cunoștințele dobândite în cursuri.

Competențele oferite de cursurile de programare Java constituie o fundație solidă pentru cei care își doresc să intre în industria IT. Suntem mereu atenți la evoluțiile pieței și ne asigurăm că programul cursului nostru se aliniază cu cerințele actuale ale angajatorilor.

Și nu uita: toți au fost începători odată.

 

Formarea în Java reprezintă, în esență, o investiție în viitorul tău. Dacă te simți blocat în locul actual, lipsit de oportunități de creștere, sau pur și simplu ești atras de domeniul IT, dar ceva te reține, cursul Java (inclusiv varianta online) îți poate oferi șansa de a-ți transforma viața.

Și, fără îndoială, și cariera ta. Sectorul IT se extinde zilnic; chiar și în contextul provocărilor generate de COVID, companiile continuă să recruteze noi talente.

Java este, de asemenea, un limbaj cu adevărat universal, astfel că, urmând cursul de Java Developer, îți vei lărgi considerabil spectrul de oportunități profesionale.

În cadrul cursului nostru, vei avea ocazia să înveți de la profesori care sunt experți Java. Acest lucru înseamnă că vei dobândi atât cunoștințele de bază, cât și pe cele avansate, din partea unor practicieni pasionați nu doar de domeniul lor, ci și de împărtășirea experienței cu studenții.

Cursurile Java sunt orientate către cei care doresc să-și testeze și să-și dezvolte abilitățile urmând un program structurat pas cu pas. Aceste cursuri sunt complexe – spre deosebire de alte programe ale noastre – fiindcă sunt concepute să ofere studenților bazele necesare pornind de la zero.

Pentru a putea construi logica aplicației și a planifica elementele nevăzute de utilizatori, este important să:

  • fii consecvent în demersul tău;
  • adopti o abordare analitică în rezolvarea problemelor;
  • cauți răspunsuri și soluții de unul singur;
  • fii răbdător și persistent.

Un programator Java are capacitatea de a se dedica unui singur proiect pe o durată îndelungată.

Credem că dobândirea de noi competențe și cunoștințe este întotdeauna valoroasă, inclusiv în formatul online. 

Cursul nostru de Java online, precum oricare alt curs pe care îl oferim, asigură același nivel de calitate la Coders Lab. Fie că alegi un curs de tester sau unul de Java, formatul online îți oferă flexibilitatea de a-ți gestiona propriul timp și de a-ți onora angajamentele cotidiene.

În plus, cursul de Java online îți prezintă un avantaj al viitoarei tale cariere: în calitate de programator, nu ești obligat să lucrezi dintr-un birou. Ai libertatea de a lucra de oriunde în lume, atâta timp cât ai acces la internet.

Pachete de preț

Basic

1 890 €

De la 2 173 €

-15% la înscrierea până la 12.06.2024

Cunoștiințe de bază

Ce conține cursul?

Premium

2 349 €

De la 2 701 €

-15% la înscrierea până la 12.06.2024

Avantaj profesional

Ce conține cursul?

Ultimate

2 849 €

De la 3 276 €

-15% la înscrierea până la 12.06.2024

Job în IT

Ce conține cursul?

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Întrebări frecvente plată

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

Da, orice plată integrală a cursului efectuată prin transfer bancar sau cu cardul se califică automat pentru o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi, asigurând în același timp o procesare rapidă și fără complicații a plății tale.

Plata în rate îți permite să împarți costul cursului în mai multe plăți, personalizate în funcție de curs și de planul ales. Acest sistem de plată flexibil este conceput pentru a se adapta nevoilor tale financiare, facilitând accesul la curs fără presiunea unei plăți integrale imediate.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% când te înscrii cu un prieten, amândoi trebuie să vă înscrieți împreună și să optați pentru aceeași modalitate de plată (fonduri proprii sau plata în rate). Reducerea se aplică automat la costul cursului pentru ambii participanți, făcând învățarea împreună cu un prieten nu doar mai plăcută, dar și mai accesibilă. Reducerea de 10% nu se aplică la modalitatea de plată - Credit pentru studii.

Beneficiind de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferim acces la credite pentru studii cu condiții favorabile. Aceste condiții pot include rambursare post-curs și o perioadă de grație, facilitându-ți astfel accesul la educație fără presiunea financiară imediată. Pentru mai multe detalii, te încurajăm să ne contactezi direct.

Nu, nu există costuri ascunse. Toate detaliile legate de modalitățile de plată, inclusiv eventualele taxe sau condiții speciale, sunt comunicate clar înainte de înscriere. Transparența este o prioritate pentru noi, asigurându-te că poți lua decizia cea mai informată posibil în ceea ce privește finanțarea cursului tău.