Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer
Co-finanțare Bursa în IT 35%
Internship garantat

JavaScript - Curs Programare Începători

Punctul tău de intrare în lumea programatorilor profesioniști

Înscriere curs

Înscrie-te acum și fă primul pas spre cariera ta în IT cu JavaScript. Îți oferim cel mai complex curs din România, cu cel mai mare număr de ore, un modul de carieră și un internship garantat la absolvire. 

Detalii Curs
Programare Curs
Sesiune Mai:
Locurile au fost ocupate
Sesiune Iunie:
03.06.2024 - 21.12.2024

De ce un curs JavaScript?

Limbajul JavaScript (JS) este fundamentul dezvoltării front-end, aducând la viață ceea ce vede utilizatorul intr-o aplicație web, mobilă sau în browser. Este unul dintre limbajele de programare semnificative la nivel global și este folosit de companii precum FacebookUber și PayPal. Descoperă beneficiile cursului nostru JavaScript și pregătește-te să te alături echipei globale de developeri de top.

Tehnologii învățate la curs
JavaScript - Primul Pas

Cursul nostru de JavaScript deschide ușa către lumea programării, oferindu-ți o introducere prietenoasă și accesibilă. Indiferent de nivelul tău de experiență, te ajutăm să depășești temerile și să descoperi cum programarea poate fi atât accesibilă, cât și satisfăcătoare. Fă acum primul pas în acest domeniu!

Calitățile unui Programator JavaScript

Devenind programator JavaScript, vei îmbrățișa calități esențiale precum creativitatea, abilitatea de a rezolva probleme și atenția la detalii. Cursul nostru e gândit să-ți dezvolte aceste competențe esențiale, pregătindu-te pentru a te distinge pe piața muncii ca un programator JavaScript căutat și versatil.

Detalii Curs JavaScript

Acest curs este creat să fie atât accesibil, cât și interactiv, punându-ți la dispoziție concepte esențiale, proiecte practice și interacțiune directă cu experți în domeniu. Fie că vizezi lansarea într-o nouă carieră sau vrei să-ți îmbunătățești competențele existente, te pregătim într-un mod practic și eficient.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalul cursului vei obține un Certificat de Absolvire recunoscut atât național, cât și internațional, eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. În funcție de nivelul tău de educație și cursul ales, vei fi calificat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC (COD C.O.R. 251204) sau PROGRAMATOR AJUTOR (COD C.O.R. 351201), deschizându-ți astfel calea către o carieră promițătoare în IT.

Beneficii:

Manual de curs

Descarcă manualul nostru de curs care te va ajuta să iei decizia potrivita pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Programul de curs

PREWORK
Înveți elementele de bază

Te pregătești pentru partea principală a cursului - înveți elementele de bază ale JavaScript, HTML și CSS. Afli cum să folosești Linux sau macOS și Git. Primești instrumentele necesare pentru a instala software-ul folosit la curs.

MODUL 1 + EXAMEN
Îți creezi primul tău website

Îți creezi primul tău website și înveți cum să-l personalizezi să arate bine pe orice ecran, de la telefoane la televizoare.

MODUL 2 + EXAMEN
Adaugi elemente dinamice site-ului tău

Înveți să programezi elemente dinamice, cum ar fi glisoare sau animații. Aprofundezi ECMAScript 6, care îți îmbunătățește munca și te familiarizezi cu bazele bibliotecii React.

MODUL 3 + EXAMEN
Programezi o aplicație web

 Înveți în detaliu React, cel mai popular framework JavaScript pentru crearea de interfețe web.

Modul de carieră
Primul job în IT

Vei avea un CV, profil de Linkedin și un portofoliu bogat. Te vom recomanda companiilor partenere Coders Lab și îți GARANTĂM un prim internship.

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă vrei să înveți programare de la zero, ai ajuns la locul potrivit. După șase luni în cursul nostru intensiv, vei fi gata să obții un loc de muncă ca JavaScript Developer.

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de JavaScript este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în modurile de seară sau weekend.

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile JavaScript ținute seara sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3-4 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

Pregatirea pentru carieră

Pornirea în carieră este un pas important, iar pregătirea corectă poate face diferența. Noi îți oferim un start solid în cariera ta IT, punând accent pe dezvoltarea abilităților practice.

Aprofundăm pregătirea printr-o abordare hands-on, concentrându-ne pe proiecte reale și feedback constructiv. Astfel, te pregătim nu doar pentru a răspunde cerințelor pieței, ci și pentru a te adapta și evolua constant.

E JavaScript potrivit pentru mine?

Ai îndoieli? Discută acum cu unul dintre consultanții noștri pentru a afla mai multe detalii despre cum îți poți personaliza parcursul profesional.

Ce spun studenții noștri

Întrebări frecvente

JavaScript a fost citat drept cel mai popular limbaj de programare de 64,96% dintre developerii chestionați, conform raportului StackOverflow din 2023. Se spune că este limbajul de programare care, împreună cu cunoștințele de HTML și CSS, este instrumentul principal pentru programarea site-urilor web sau a aplicațiilor desktop și web.

Limbajul Java Script se distinge, printre altele, prin:

 • viteza de operare;
 • capacitatea de a executa scriptul independent de extensie;
 • lipsa dependenței de sistemul de operare;
 • sintaxă relativ simplă.

Cursul JS este începutul aventurii tale cu programarea și crearea, de exemplu, de pagini web. Cu ajutorul JavaScript poți îmbogăți site-urile web cu:

 • grafica animată;
 • prezentări;
 • forme interactive.

 

De asemenea, poți controla modul în care apare conținutul individual.

Pentru asta ai nevoie de JavaScript. Elementele de bază îți oferă deja posibilitatea de a pune în mișcare paginile web. Developerul JavaScript decide cum se reîmprospătează și se modifică pagina fără reîncărcare manuală.

Totul depinde de nivelul de cunoștințe de la care pornești. Dacă ai stăpânit elementele de bază ale limbajului HTML, cu siguranță îți va fi mai ușor să asimilezi și să înțelegi elementele inițiale ale JavaScript. Elementele de bază presupun și elemente legate de CSS.

Cu toate acestea, cursul nostru pentru developeri JavaScript este bine gândit și conceput, astfel încât toată lumea - indiferent de nivelul, vârsta sau educația lor - va dobândi secvenţial cunoştinţele și abilităţile de care au nevoie pentru a începe o carieră ca dezvoltator front-end.

Cunoașterea HTML și CSS sunt elementele de bază. JavaScript este strâns legat de acestea, dar oferă posibilități mult mai mari de programare a site-urilor web sau a aplicațiilor web. Este, de asemenea, probabil unul dintre cele mai bune limbaje cu care să îți începi aventura în programare. Mai ales dacă vii la cursul JS și înveți ajutat de un mentor și un profesor.

Nu. Programul nostru de curs este conceput astfel încât toți studenții - indiferent de nivelul lor de cunoștințe - să îl poată urma.

Fiecare curs începe cu o fază de auto-studiu, numită prelucru, care este un material pentru ca studenții să lucreze singuri prin elementele de bază ale JS. Acest lucru oferă tuturor șansa de a se pregăti pentru cursuri. Scopul prelucrului este, de asemenea, de a egaliza nivelul de cunoștințe al tuturor din grup, ceea ce face posibilă trecerea la aspecte practice în prima zi de curs.

Unul dintre cele mai populare cursuri din oferta noastră este cel de JavaScript. Învățarea acestui limbaj este relativ simplă și, în plus, limbajul în sine oferă o mulțime de posibilități interesante.

Dorim ca toată lumea să poată învăța JavaScript. Așa că am structurat cursul în așa fel încât să ghidăm cursanții pas cu pas prin toate subiectele care sunt necesare în munca lor.

Cursul constă în:

 • prelucru, adică materiale de auto-studiu puse la dispoziție înainte de începerea orei;
 • cursuri de grup cu profesorul;
 • lucru individual între sesiuni;
 • examene;
 • proiect final.

Un curs JS deschide ușa pentru a lucra în multe locuri interesante. Datorită popularității JavaScript în sine, un developer JavaScript este în căutare constantă de mulți ani.

În calitate de developer JavaScript, poți lucra în, de exemplu:

 • start-up-uri;
 • companii de software;
 • firme mici;
 • mari corporații;
 • agenții de marketing.

Un specialist Java Script în stadiul de juniori - imediat după curs - câștigă, în medie, de la 1.500 EUR lunar. Cu toate acestea, datorită muncii tale și nevoilor industriei IT, câștigurile se schimbă rapid, mai ales în poziții atât de necesare ca programator JavaScript.

Pachete de preț

Basic

1 412 €

De la 2 173 €

Co-finanțare Bursa în IT 35%

Cunoștiințe de bază

Ce conține cursul?

Premium

1 755 €

De la 2 701 €

Co-finanțare Bursa în IT 35%

Avantaj profesional

Ce conține cursul?

Ultimate

2 129 €

De la 3 276 €

Co-finanțare Bursa în IT 35%

Job în IT

Ce conține cursul?

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Întrebări frecvente plată

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

Da, orice plată integrală a cursului efectuată prin transfer bancar sau cu cardul se califică automat pentru o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi, asigurând în același timp o procesare rapidă și fără complicații a plății tale.

Plata în rate îți permite să împarți costul cursului în mai multe plăți, personalizate în funcție de curs și de planul ales. Acest sistem de plată flexibil este conceput pentru a se adapta nevoilor tale financiare, facilitând accesul la curs fără presiunea unei plăți integrale imediate.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% când te înscrii cu un prieten, amândoi trebuie să vă înscrieți împreună și să optați pentru aceeași modalitate de plată (fonduri proprii sau plata în rate). Reducerea se aplică automat la costul cursului pentru ambii participanți, făcând învățarea împreună cu un prieten nu doar mai plăcută, dar și mai accesibilă. Reducerea de 10% nu se aplică la modalitatea de plată - Credit pentru studii.

Beneficiind de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferim acces la credite pentru studii cu condiții favorabile. Aceste condiții pot include rambursare post-curs și o perioadă de grație, facilitându-ți astfel accesul la educație fără presiunea financiară imediată. Pentru mai multe detalii, te încurajăm să ne contactezi direct.

Nu, nu există costuri ascunse. Toate detaliile legate de modalitățile de plată, inclusiv eventualele taxe sau condiții speciale, sunt comunicate clar înainte de înscriere. Transparența este o prioritate pentru noi, asigurându-te că poți lua decizia cea mai informată posibil în ceea ce privește finanțarea cursului tău.