Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer
15% Off
Sesiunea August

Python - Curs Programare Începători

Începe călătoria ta în programare cu Python acum.

Înscriere curs

Înscrie-te acum și fă primul pas spre cariera ta în IT cu Python.

Detalii Curs
Programare Curs
Sesiune August:
10.08.2024 - 16.02.2025

De ce un curs Python?

Python este un limbaj back-end cu o gamă foarte largă de aplicații. Interacționezi cu el în fiecare zi în timp ce utilizezi Instagram, Spotify sau Netflix. Cu ajutorul acestuia, nu numai că vei crea logica din spatele site-urilor web, dar o poți folosi și pentru a analiza cantități mari de date sau chiar pentru a programa inteligența artificială.

Tehnologii învățate la curs
De ce merită?

Conform raportului Stack Overflow din 2023, Python se află în top 3 limbaje de programare preferate de developeri, datorită versatilității și ușurinței sale de învățare. Este larg utilizat în diverse domenii de companii de top, făcându-l ideal atât pentru proiecte complexe, cât și pentru cei la început de drum în programare, datorită simplității și accesibilității sale.

Pentru cine?

Cursul nostru este conceput pentru începători, acoperind fundamentalele necesare oricui este interesat de funcționarea site-urilor web sau a aplicațiilor. Este ideal pentru cei care doresc să înțeleagă cum se generează și se afișează datele pe web, cum ar fi afișarea unei liste de hoteluri disponibile în Barcelona. Cursul este potrivit pentru cei care preferă să lucreze autonom.

Ce vei învăța?

La sfârșitul cursului, vei avea abilitățile necesare pentru a programa un site web astfel încât să funcționeze conform planului tău, de la salvarea datelor dintr-un formular de contact într-o bază de date, până la actualizarea automată a stocului disponibil într-o aplicație ca Zalando. Vei dobândi cunoștințele pentru a scrie cod care rulează pe server, pavându-ți drumul către succes în domeniul dezvoltării web.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalul cursului vei obține un Certificat de Absolvire recunoscut atât național, cât și internațional, eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. În funcție de nivelul tău de educație și cursul ales, vei fi calificat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC (COD C.O.R. 251204) sau PROGRAMATOR AJUTOR (COD C.O.R. 351201), deschizându-ți astfel calea către o carieră promițătoare în IT.

Beneficii:

Programul de curs

PREWORK
Înveți elementele de bază

Te pregătești pentru partea esențială a cursului - vei asimila fundamentalele Python, HTML și CSS, și vei descoperi cum să utilizezi Linux sau macOS și Git. Primești toate instrumentele necesare pentru instalarea software-ului folosit în curs.

MODUL 1 + EXAMEN
Creezi primul tău joc

În faza inițială, te familiarizezi cu principiile de bază ale Python și începi să elaborezi programe simple. În prima săptămână a atelierului, vei construi un joc simplu. Înveți, de asemenea, să manevrezi baze de date utilizând SQL.

MODUL 2 + EXAMEN
Dezvolți o aplicație web

Abordezi Django, framework-ul Python cel mai solicitat pentru dezvoltarea aplicațiilor web. Îți însușești și noțiunile elementare ale JavaScript și ECMAScript 6, capacitându-te să elaborezi aplicații dinamice ce pot interacționa cu un server fără a necesita reîncărcarea paginii.

MODUL 3 + PROIECT FINAL
Aplici întregul set de competențe dobândite

Explori concepte avansate ale Django, învățând să generezi automat o interfață administrativă pentru gestionarea aplicației și să integrezi elemente de securitate. Utilizezi întreaga gamă de cunoștințe acumulate în proiectul de final, care va servi drept atu la interviurile de angajare.

Manual de curs

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă ai ca obiectiv să înveți programarea cu Python, ești în locul potrivit. În doar șase luni, cursul nostru te va pregăti pentru rolul de Python Developer.

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de Python este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în modurile de seară sau weekend.

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile Python ținute seara sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

Pregatirea pentru carieră

Pornirea în carieră este un pas important, iar pregătirea corectă poate face diferența. Noi îți oferim un start solid în cariera ta IT, punând accent pe dezvoltarea abilităților practice.

Aprofundăm pregătirea printr-o abordare hands-on, concentrându-ne pe proiecte reale și feedback constructiv. Astfel, te pregătim nu doar pentru a răspunde cerințelor pieței, ci și pentru a te adapta și evolua constant.

E Python potrivit pentru mine?

Ai îndoieli? Fă acum testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Ce zic studenții noștri

Întrebări frecvente

Da, trebuie să te pregătești pentru un curs Python. Cu toate acestea, nu trebuie să o faci singur. Te vei pregăti pentru Python trecând prin materialele de auto-studiu pe care le vei primi de la noi după semnarea contractului. Vei găsi informații de bază datorită cărora vei fi gata să începi să înveți elementele de bază Python. Vei lucra sub supravegherea unui mentor, care îți va răspunde la toate întrebările. Îți va lua aproximativ 60 de ore pentru a finaliza pre-work-ul.

Da, la bootcamp-ul Python folosești propriul tău hardware. Pentru a parcurge cursul și a stăpâni elementele de bază ale Python fără probleme, computerul tău trebuie să îndeplinească următoarele cerințe tehnice:

  • sistem de operare: Windows 7 sau o versiune ulterioară, macOS sau Linux;
  • procesor Intel i5 sau AMD A10;
  • minim 4 GB RAM;
  • 10 GB spațiu liber pe disc;
  • capacitatea de a instala sistemul de operare Linux viteza de conectare de cel puțin 10 Mb/s;
  • webcam (laptop sau USB);
  • căști și microfon;
  • două monitoare recomandate.

Locația este singura diferență. În timpul cursului online Python, înveți de la distanță din orice loc, singurul lucru de care ai nevoie este un computer și acces la Internet. În timpul unui curs în clasă, lecțiile au loc în biroul nostru. Indiferent dacă cursul este online sau în clasă, vei învăța exact același program. Fiecare formă de învățare garantează aceeași calitate și rezultate.

Îți va lua 7 luni pentru a finaliza Python BootCamp de seară. Cursurile au loc de 3 ori pe săptămână. În total, cursul constă în mai mult de 400 de ore de ore de învățare, inclusiv ore de auto-studiu și ghidate de profesor. În timpul bootcamp-ului, vei participa și la ateliere și vei susține examene pentru a-ți verifica progresul de învățare.

Am pregătit programul de cursuri Python în cooperare cu companii care angajează back-end developeri. Datorită acestui fapt, abilitățile tale sunt într-adevăr solicitate pe piață. De la începutul cursului, te sprijinim în crearea propriului portofoliu de programare.

Pachete de preț

Basic

1 849 €

De la 2 173 €

-15% la înscrierea până la 12.06.2024

Cunoștiințe de bază

Ce conține cursul?

Premium

2 349 €

De la 2 701 €

-15% la înscrierea până la 12.06.2024

Avantaj profesional

Ce conține cursul?

Ultimate

2 849 €

De la 3 276 €

-15% la înscrierea până la 12.06.2024

Job în IT

Ce conține cursul?

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Întrebări frecvente plată

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

Da, orice plată integrală a cursului efectuată prin transfer bancar sau cu cardul se califică automat pentru o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi, asigurând în același timp o procesare rapidă și fără complicații a plății tale.

Plata în rate îți permite să împarți costul cursului în mai multe plăți, personalizate în funcție de curs și de planul ales. Acest sistem de plată flexibil este conceput pentru a se adapta nevoilor tale financiare, facilitând accesul la curs fără presiunea unei plăți integrale imediate.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% când te înscrii cu un prieten, amândoi trebuie să vă înscrieți împreună și să optați pentru aceeași modalitate de plată (fonduri proprii sau plata în rate). Reducerea se aplică automat la costul cursului pentru ambii participanți, făcând învățarea împreună cu un prieten nu doar mai plăcută, dar și mai accesibilă. Reducerea de 10% nu se aplică la modalitatea de plată - Credit pentru studii.

Beneficiind de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferim acces la credite pentru studii cu condiții favorabile. Aceste condiții pot include rambursare post-curs și o perioadă de grație, facilitându-ți astfel accesul la educație fără presiunea financiară imediată. Pentru mai multe detalii, te încurajăm să ne contactezi direct.

Nu, nu există costuri ascunse. Toate detaliile legate de modalitățile de plată, inclusiv eventualele taxe sau condiții speciale, sunt comunicate clar înainte de înscriere. Transparența este o prioritate pentru noi, asigurându-te că poți lua decizia cea mai informată posibil în ceea ce privește finanțarea cursului tău.