Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer
40% Off
Sesiunea iunie

Curs de testare automată

Fă următorul pas în cariera ta de testare – află cum să scrii teste automate în Java.

Înscriere curs

Avansează în cariera de tester cu ajutorul cursului de testare automată.

Detalii Curs
Programare Curs
Sesiune Mai:
Locuri ocupate
Sesiune Iunie:
10.06.2024 - 12.08.2024

De ce cursul de Testare Automată?

Acesta este un curs de specialitate de nivel al doilea și este conceput special pentru cei cu experiență în testarea manuală care caută să își aprofundeze cunoștințele în testarea automată. Fiind un curs remote ce se desfășoară în weekenduri, îți oferă flexibilitatea de a-l urma fără a-ți întrerupe activitatea profesională. 

Tehnologii învățate la curs
De ce merită?

Acest curs reprezintă următorul pas în evoluția ta profesională ca tester. Te va ajuta să progresezi la locul de muncă și să îți deschizi drum către noi oportunități, oferindu-ți, printre altele, cunoștințe de bază în Java. Conform uk.talent.com, testerii de automatizare câștigă, în medie, cu 12.000 EUR / 10.000 GBP mai mult anual decât colegii lor care se ocupă de testare manuală.

Pentru cine?

Acest curs este conceput special pentru cei care au deja experiență în domeniul testării manuale și sunt pregătiți să facă următorul pas spre testarea automatizată. Dacă te caracterizează răbdarea, atenția la detalii, plăcerea de a interacționa cu oamenii și capacitatea de a empatiza cu utilizatorii, atunci profesia de Tester de Automatizare este pentru tine.

Ce vei învăța?

Pe parcursul cursului vei descoperi instrumentele și mediul specific activității de testare. Vei învăța să creezi primele tale scripturi de testare, să utilizezi mașini de test în activitatea cotidiană și să aplici framework-uri de testare.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalul cursului vei obține un Certificat de Absolvire recunoscut atât național, cât și internațional, eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. În funcție de nivelul tău de educație și cursul ales, vei fi calificat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC (COD C.O.R. 251204) sau PROGRAMATOR AJUTOR (COD C.O.R. 351201), deschizându-ți astfel calea către o carieră promițătoare în IT.

Beneficii:

Programul de curs

PREWORK
Înveți elementele de bază

Te pregătești pentru partea esențială a cursului - înveți elementele de bază ale Java, HTML și CSS și descoperi cum să utilizezi Linux.

MODUL 1
Înveți elementele de bază teoretice

Afli cum testele automate pot completa munca unui tester manual și explorezi posibilitatea testării automate a fiecărei aplicații. Stăpânești cele mai populare instrumente și framework-uri utilizate în testarea automată.

MODUL 2
Îți aplici cunoștințele în practică

Aplici cunoștințele în practică. Creezi mașini de testare (funcționale și de performanță) pentru o aplicație reală în atelier. Înveți să le utlizezi în munca de zi cu zi.

POSTWORK
Înveți noi instrumente pentru testare

După curs, îți vom oferi materiale suplimentare pentru a învăța cum să automatizezi (testezi) bazele de date.

Manual de curs

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă ești gata să explorezi lumea testării automate și să îți aprofundezi cunoștințele pentru a deveni Tester de Automatizare, acesta este locul ideal pentru tine. În cadrul bootcamp-ului nostru intensiv vei putea dobândi abilitățile necesare pentru a avansa în direcția testării automate, oferindu-ți fundamentul solid pentru a construi o carieră dinamică și adaptabilă în continuă evoluție.

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de Testare Automată este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în weekend.

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile de Tester de Automatizare ținute seara sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3-4 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

Pregatirea pentru carieră

Pornirea în carieră este un pas important, iar pregătirea corectă poate face diferența. Noi îți oferim un start solid în cariera ta IT, punând accent pe dezvoltarea abilităților practice.

Aprofundăm pregătirea printr-o abordare hands-on, concentrându-ne pe proiecte reale și feedback constructiv. Astfel, te pregătim nu doar pentru a răspunde cerințelor pieței, ci și pentru a te adapta și evolua constant.

Ce spun studenții noștri

Întrebări frecvente

Testarea manuală și testarea automată se diferențiază în funcție de mai multe criterii, incluzând timpul, acuratețea, raportarea și cerințele prealabile.

În primul rând, testarea automată este semnificativ mai rapidă decât cea manuală. Nu este necesară prezența umană în timpul procesului de testare a aplicațiilor sau site-urilor web, deoarece acesta se desfășoară automat.

Există opinii împărțite cu privire la acuratețea testelor. Pe de o parte, testele manuale sunt supuse erorilor umane, existând posibilitatea ca testerul să omită anumite aspecte. Pe de altă parte, testele automate rulează scripturi de testare care modelează comportamente specifice, dar pot omite defecte evidente. Astfel, este recomandat ca testerii să își dezvolte atât competențele de testare manuală, cât și pe cele de automatizare.

Rezultatele și rapoartele generate de testele automate sunt ușor accesibile în sistem. Acestea sunt generate automat, economisind timpul testerului.

De asemenea, cerințele prealabile pentru cele două tipuri de testare sunt diferite. O diferență majoră este că, pentru testarea automată, cunoașterea limbajelor de programare este extrem de utilă. Java, de exemplu, este un limbaj popular printre testeri.

La început, este important să înțelegi un aspect - nu este întotdeauna posibil să înlocuiești complet testele manuale cu cele automate. Cu toate acestea, există situații în care acestea din urmă funcționează cu siguranță mai bine, deoarece economisesc mult timp și muncă. Printre acestea se numără:

  • teste de performanță: care verifică funcționarea sistemului în condiții de trafic intens de utilizatori;
  • teste de încărcare: testarea sistemului în condițiile procesării unei cantități mari de date;
  • teste funcționale: permițând introducerea unor modificări rapide.

O categorie separată o constituie activitățile pur și simplu repetitive, care pot fi eficient automatizate.

Nu. Cursul Automation Tester este un curs de nivel doi. Aceasta înseamnă că se bazează pe cunoștințele din bootcamp-ul de Tester manual. Unul fără celălalt nu există sau mai degrabă - nu ar trebui să existe.

Prin urmare, cursul Automation Tester este conceput pentru cei care și-au început deja aventura de testare sau doresc să-și sporească avantajul de piață chiar de la începutul carierei IT.

Scripturile de testare create de un tester de automatizare vor fi mai bune și mult mai precise dacă sunt create de cineva cu experiență în testarea manuală.

 

Testarea automată necesită cunoașterea a cel puțin unui limbaj de programare care să permită crearea de scenarii de testare.

Testerii nu trebuie să poată face modificările recomandate. Pur și simplu efectuează teste automate. Pe de altă parte, programatorii Java sau alți programatori trebuie să implementeze modificările indicate de colegii lor.

Totuși, pentru ca programatorii să aibă ceva de implementat, testerul însuși trebuie să scrie un script care să verifice funcționalitatea site-ului sau a aplicației, iar acest lucru nu se poate face fără cunoașterea unui limbaj de programare.

Testerii - atât manuali, cât și automatizați - lucrează acolo unde sunt dezvoltate site-uri web, aplicații sau jocuri. Sarcina lor este de a verifica și testa funcționarea acestor produse în diferite situații.

Testerii care au absolvit bootcamp-ul își vor găsi locul, de exemplu, în companii de software, agenții de marketing, echipe de cercetare sau corporații.

Pachete de preț

Basic

1 120 €

De la 2 173 €

Cunoștiințe de bază

Ce conține cursul?

Premium

1 569 €

De la 2 701 €

Avantaj profesional

Ce conține cursul?

Ultimate

1 879 €

De la 3 276 €

Job în IT

Ce conține cursul?

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Întrebări frecvente plată

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

Da, orice plată integrală a cursului efectuată prin transfer bancar sau cu cardul se califică automat pentru o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi, asigurând în același timp o procesare rapidă și fără complicații a plății tale.

Plata în rate îți permite să împarți costul cursului în mai multe plăți, personalizate în funcție de curs și de planul ales. Acest sistem de plată flexibil este conceput pentru a se adapta nevoilor tale financiare, facilitând accesul la curs fără presiunea unei plăți integrale imediate.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% când te înscrii cu un prieten, amândoi trebuie să vă înscrieți împreună și să optați pentru aceeași modalitate de plată (fonduri proprii sau plata în rate). Reducerea se aplică automat la costul cursului pentru ambii participanți, făcând învățarea împreună cu un prieten nu doar mai plăcută, dar și mai accesibilă. Reducerea de 10% nu se aplică la modalitatea de plată - Credit pentru studii.

Beneficiind de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferim acces la credite pentru studii cu condiții favorabile. Aceste condiții pot include rambursare post-curs și o perioadă de grație, facilitându-ți astfel accesul la educație fără presiunea financiară imediată. Pentru mai multe detalii, te încurajăm să ne contactezi direct.

Nu, nu există costuri ascunse. Toate detaliile legate de modalitățile de plată, inclusiv eventualele taxe sau condiții speciale, sunt comunicate clar înainte de înscriere. Transparența este o prioritate pentru noi, asigurându-te că poți lua decizia cea mai informată posibil în ceea ce privește finanțarea cursului tău.