Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer
-15% Reducere
ISTQB inclus

Testare Manuală - Curs Începători

Cea mai rapidă cale spre un job în IT. În mai puțin de două luni ești calificat ca Manual Tester.

Înscriere curs

Începe-ți aventura în IT ca Manual Tester cu ajutorul cursului nostru specializat.

Detalii Curs
Programare Curs
Sesiune Iunie:
Locuri ocupate
Sesiune Iulie:
01.07.2024 - 13.09.2024

De ce un curs de Testare Manuală?

Absolut orice aplicație sau site web are nevoie de oameni care pot identifica erorile, de aceea job-ul de Manual Tester este unul la mare căutare tot timpul și poate fi obținut în doar 6 săptămâni. Cursul nostru de testare manuală îți oferă și examenul ISTQB, recunoscut de angajatori.

Tehnologii învățate la curs
Manual Tester - primul pas

Teama de IT este normală, dar e important să înțelegi că nu toate joburile din IT necesită cunoștințe avansate. Jobul de Manual Tester, ce poate fi obținut prin cursul nostru de testare manuală, reprezintă cea mai simplă cale de a începe o carieră în IT, fiind adesea punctul de plecare pentru mulți experți în domeniu.

Calitățile unul Manual Tester

Principalele calități necesare când vrei să lucrezi în testarea manuală includ răbdarea, meticulozitatea, curiozitatea, deschiderea și capacitatea de a empatiza cu utilizatorul, la care se adaugă și abilitățile de comunicare. Acestea sunt esențiale deoarece un Manual Tester colaborează frecvent cu membrii echipei, în special cu programatorii.

Detaliile cursului de testare manuală

Vei avea acces la o platformă special concepută pentru începători, unde, pe lângă interacțiunea cu profesorii și colegii și accesul la partea teoretică a cursurilor, vei explora instrumente de testare software. În cadrul cursului, vei executa un proiect de testare pe o aplicație reală, folosind metodologia Scrum și te vei pregăti pentru examenul internațional ISTQB.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalul cursului vei obține un Certificat de Absolvire recunoscut atât național, cât și internațional, eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. În funcție de nivelul tău de educație și cursul ales, vei fi calificat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC (COD C.O.R. 251204) sau PROGRAMATOR AJUTOR (COD C.O.R. 351201), deschizându-ți astfel calea către o carieră promițătoare în IT.

Beneficii:

Programul de curs

PREWORK
Înveți elementele de bază

Începi pregătirea pentru partea teoretică a cursului - inițial prin învățarea cerințelor examenului ISTQB și a vocabularului specific testerilor, urmată de familiarizarea cu principiile de bază ale bazelor de date.

BLOCK 1
Intri în lumea testării

Prima parte a cursului de testare manuală se concentrează intens pe înțelegerea principiilor fundamentale ale testării software. Înveți tehnicile esențiale pentru un Manual Tester, gestionarea proceselor de testare și instrumentele care pot facilita această activitate, toate fiind elemente cheie în această etapă.

BLOCK 2
Începi testarea manuală

Ai ajuns acum la partea practică. Te implici direct în testarea unei aplicații reale și vezi cum este să lucrezi într-o echipă de testare manuală. Alături de echipa ta, participi la un sprint complet Scrum și începi să guști puțin din realitatea acestui job.

EXAMEN
Certificarea ISTQB

Îți prezentăm surpriza Coders Lab: devii un tester certificat ISTQB. Aici, nu doar că te pregătim pentru cea mai recunoscută certificare în domeniul testării, dar vei și susține examenul. Obținerea certificatului ISTQB confirmă competențele tale de Manual Tester și îți deschide porțile către mulți angajatori de top.

Manual de curs

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă aspiri să devii Manual Tester și să obții certificatul ISTQB, ai ajuns unde trebuie. În doar șase săptămâni, cursul nostru intensiv te va califica pentru rolul de Manual Tester, pregătindu-te să intri pe piața muncii cu o certificare recunoscută.

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de Manual Tester este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în modurile de seară sau weekend.

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile de Manual Tester ținute seara sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3-4 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

Pregatirea pentru carieră

Pornirea în carieră este un pas important, iar pregătirea corectă poate face diferența. Noi îți oferim un start solid în cariera ta IT, punând accent pe dezvoltarea abilităților practice.

Aprofundăm pregătirea printr-o abordare hands-on, concentrându-ne pe proiecte reale și feedback constructiv. Astfel, te pregătim nu doar pentru a răspunde cerințelor pieței, ci și pentru a te adapta și evolua constant.

Este Manual Tester potrivit pentru mine?

Ai îndoieli? Fă acum testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Ce spun studenții noștri

Întrebări frecvente

Un tester este persoana care, spus cu umor, pune la îndoială fiecare element, chiar și pe cel mai mic, al unui site web, software, aplicație sau joc. Rolul său este de a identifica eventualele erori care ar putea împiedica proiectul dezvoltat de echipa IT să funcționeze corect. Aceste erori pot fi de la funcționalități care lipsesc până la subpagini care nu funcționează.

Dacă te gândești cum să devii tester și ce trăsături de caracter te-ar putea ajuta să obții un nou job, răspunsul este destul de direct. În această profesie, vei avea nevoie de:

 • regularitate;
 • curiozitate;
 • meticulozitate;
 • comunicativitate;
 • capacitatea de a empatiza cu utilizatorul.

Cunoștințele de psihologie adaugă, de asemenea, valoare, ajutându-te să înțelegi și să testezi mai eficient diferite moduri de navigare pe un site web sau de utilizare a unei aplicații mobile.

Această muncă implică adesea transmiterea de vești „proaste” și informarea echipei despre necesitatea de a face corecturi. De aceea, sunt esențiale și competențele soft dezvoltate. Un tester colaborează direct nu doar cu managerul de proiect, ci și cu developerii. Este crucial să poți gestiona această cooperare astfel încât să beneficieze ambele părți.

Dacă te regăsești în această descriere și vrei să îți utilizezi predispozițiile naturale în cel mai eficient mod, atunci alege să devii tester prin cursul oferit de Coders Lab.

Un tester de aplicații sau software este o piesă esențială în echipă, având rolul de a testa meticulos fiecare variantă a paginilor noi sau a interfețelor proiectului.

În esență, un tester manual realizează teste de funcționalitate și identifică toate erorile și defectele pentru a comunica apoi necesitatea corecțiilor către dezvoltatori. Fiecare site web, software, aplicație sau joc este supus acestui proces, adesea repetat de mai multe ori.

Responsabilitățile unui tester includ crearea de scenarii pentru fiecare test în parte, contribuind astfel la eficientizarea activității și la urmărirea unui plan bine definit. Important este ca niciun detaliu să nu fie neglijat.

În activitatea zilnică, testerii manuali evaluează următoarele aspecte ale site-ului web sau ale aplicației:

 • corectitudinea;
 • eficiența;
 • fiabilitatea;
 • sistemul de securitate.
 

Un tester, prin acuratețea și inclinația naturală de a pune la îndoială:

 • oferă soluții de calitate;
 • accelerează identificarea erorilor;
 • garantează acoperirea codului prin teste;
 • minimizează răspândirea erorilor în mediul de producție.

Toate aceste aspecte, la final, duc la creșterea satisfacției utilizatorilor sistemului.

Una dintre profesiile în continuare căutate pe piață este cea de tester de software. Un curs intensiv, axat pe practică și supravegheat de experți în domeniu, reprezintă cea mai directă și eficace cale de a însuși aceste competențe. Este, de asemenea, recomandat să iei în considerare certificarea ISTQB. Examenul, ce necesită o pregătire riguroasă, evaluează abilitățile tale și confirmă pregătirea ta pentru o carieră nouă.

Dacă vrei să migrezi către un sector diferit și să explorezi domeniul testării, atunci:

 • înscrie-te la campania noastră de testare, care îți va oferi șansa de a te pregăti pentru examen în aproximativ 6 săptămâni, de a elabora un proiect pentru portofoliul tău și de a îmbrățișa o nouă profesie;
 • promovează examenul de certificare;
 • începe căutările pentru un post într-un domeniu nou!

Această întrebare se află des în gândurile celor interesați de testare, care încă nu s-au hotărât complet. După cum demonstrează experiența lui Karol, absolventa noastră, este posibil să obții un post în doar două săptămâni după finalizarea cursului. Tot ce necesită este determinarea de a face acest pas. Succesul în curs și trecerea examenului deschid calea către schimbarea domeniului de activitate și a locului de muncă.

De asemenea, este important de menționat că testerul manual este încă foarte căutat în industria IT. Această poziție nu doar că oferă stabilitate, dar și posibilitatea de a-ți extinde abilitățile, inclusiv spre domeniul testării automatizate.

Examenele ISTQB sunt structurate pe trei niveluri. Cursul nostru de Tester Manual este conceput să te pregătească pentru primul nivel - Nivelul de bază ISTQB. Programa care stă la baza acestui certificat a fost și fundamentul pe care am dezvoltat blocul tematic al cursului.

Astfel, îți oferim pregătirea necesară pentru subiectele și domeniile esențiale pentru obținerea certificării. Prin urmare, abordarea noastră reprezintă un traseu direct și meticulos planificat către promovarea examenului.

Da, fiecare student al Coders Lab primește un certificat de absolvire a cursului IT după finalizarea tuturor modulelor, promovarea examenului sau prezentarea proiectului final.

Acesta se trimite prin email. Totuși, ai opțiunea de a solicita și o variantă tipărită.

Mai mult, fiecare sesiune a acestui curs de testare este organizată astfel încât participanții să aibă ocazia de a susține examenul ISTQB. Certificatul primit la promovarea acestui examen validează competențele dobândite și te susține în căutarea unui loc de muncă chiar și în timp ce urmezi cursul.

Aici vei găsi lista companiilor care organizează examenele de certificare ISTQB în fiecare țară.

Pachete de preț

Basic

952 €

De la 1 120 €

-15% până la 15.06.2024

Cunoștiințe de bază

Ce conține cursul?

Premium

1 333 €

De la 1 569 €

-15% până la 15.06.2024

Avantaj profesional

Ce conține cursul?

Ultimate

1 597 €

De la 1 879 €

-15% până la 15.06.2024

Job în IT

Ce conține cursul?

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Întrebări frecvente plată

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

Da, orice plată integrală a cursului efectuată prin transfer bancar sau cu cardul se califică automat pentru o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi, asigurând în același timp o procesare rapidă și fără complicații a plății tale.

Plata în rate îți permite să împarți costul cursului în mai multe plăți, personalizate în funcție de curs și de planul ales. Acest sistem de plată flexibil este conceput pentru a se adapta nevoilor tale financiare, facilitând accesul la curs fără presiunea unei plăți integrale imediate.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% când te înscrii cu un prieten, amândoi trebuie să vă înscrieți împreună și să optați pentru aceeași modalitate de plată (fonduri proprii sau plata în rate). Reducerea se aplică automat la costul cursului pentru ambii participanți, făcând învățarea împreună cu un prieten nu doar mai plăcută, dar și mai accesibilă. Reducerea de 10% nu se aplică la modalitatea de plată - Credit pentru studii.

Beneficiind de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferim acces la credite pentru studii cu condiții favorabile. Aceste condiții pot include rambursare post-curs și o perioadă de grație, facilitându-ți astfel accesul la educație fără presiunea financiară imediată. Pentru mai multe detalii, te încurajăm să ne contactezi direct.

Nu, nu există costuri ascunse. Toate detaliile legate de modalitățile de plată, inclusiv eventualele taxe sau condiții speciale, sunt comunicate clar înainte de înscriere. Transparența este o prioritate pentru noi, asigurându-te că poți lua decizia cea mai informată posibil în ceea ce privește finanțarea cursului tău.