Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer
10% Off
Sesiunea Iulie

Curs UX/UI Design pentru începători

Transformă-ți pasiunea în carieră. Devino un designer UI/UX și modelează viitorul digital.

Înscriere curs

Începe călătoria în designul digital prin cursul nostru de UX/UI Design.

Detalii Curs
Programare Curs
Sesiune Iulie:
23.07.2024 - 24.09.2024

De ce un curs UX/UI?

Un curs de UX/UI design este o alegere inspirată pentru oricine dorește să se alăture unei industrii în creștere și să aibă un impact semnificativ în lumea digitală. Cu această formare, vei învăța să creezi experiențe de utilizator deosebite și interfețe atractive, deschizând uși pentru o carieră plină de oportunități. Este șansa ta de a fi la intersecția dintre artă și tehnologie, creând produse digitale memorabile și inovatoare. Alătură-te cursului nostru de UX/UI design și transformă-ți pasiunea într-o carieră de succes.

Tehnologii învățate la curs
UX/UI Primul pas

Punctul de plecare ideal pentru cei care aspiră să își înceapă cariera în IT. Conceput special pentru începători, acest curs oferă cunoștințele și abilitățile esențiale pentru a deveni un profesionist în UX/UI design. Reprezintă o oportunitate unică de a porni de la zero și de a deschide poarta către lumea captivantă a tehnologiei digitale.

Calitățile unui UX/UI Designer

Un designer de UX/UI ar trebui să fie empatic, creativ, un bun comunicator, să posede cunoștințe tehnice, să fie atent la detalii, adaptabil, orientat spre utilizator, răbdător și deschis la feedback. Aceste calități sunt esențiale pentru succes în designul experienței utilizatorului și pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale industriei.

Detalii curs UX/UI

Cursul nostru de UX/UI este captivant și accesibil, oferind o experiență interactivă care te va purta prin lumea fascinantă a designului digital. Vei explora concepte cheie și vei avea ocazia de a aplica cunoștințele dobândite în proiecte practice, lucrând alături de experți din domeniu. Participând la activități de echipă și proiecte aplicate, vei construi un portofoliu impresionant, pregătindu-te pentru o carieră de succes în UX/UI design.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalul cursului vei obține un Certificat de Absolvire recunoscut atât național, cât și internațional, eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. În funcție de nivelul tău de educație și cursul ales, vei fi calificat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC (COD C.O.R. 251204) sau PROGRAMATOR AJUTOR (COD C.O.R. 351201), deschizându-ți astfel calea către o carieră promițătoare în IT.

Beneficii:

Programul de curs

MODUL 1 - UI DESIGN
Principiile de bază UI, Branding și Identitate Vizuală

Introducere în UI și UX, principiile de bază UI și incepem să dezvoltăm identități vizuale. Înveți elementele principale de UI, iar la final dezvoltăm un Style Guide complet.  

MODUL 2 - UX DESIGN
Design Thinking și principii UX

Definim, schițăm User Journeys și User Flows, învățând despre factorii și caracteristicile principale în design. Legi și principii în experiența utilizatorului.

MODUL 3 - PROTOTIPAREA
Wireframes + Design Thinking

Realizăm primul wireframe pe baza unui user flow, iar apoi îl transformăm într-un design de înaltă calitate. Înveți despre prototiparea pentru dispozitive mobile și realizăm prototipe IoT + Smartwatch.

MODUL 4 - EVALUARE
ȘI AUDIT UX
Analizare aplicații cunoscute din punct de vedere UX

Stabilire obiective business, identificare obiective utilizatori și realizarea unui audit UX + redesign. 

MODUL 5 - SOFT SKILLS
ȘI PORTOFOLIU
Ofertarea și abordarea proiectelor UI/UX

Realizăm împreună oferte pentru un client și învățăm să facem project management. Căutăm surse de inspirație și lucrăm la un proiect de portofoliu. 

Manual de curs

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă vrei să înveți UX/UI Design de la zero, ai ajuns la locul potrivit. După mai puțin de 3 luni în cursul nostru intensiv, vei fi gata să obții un loc de muncă ca junior UX/UI Designer.

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de UX/UI este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în modurile de seară sau weekend.

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile de UX/UI ținute seara sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3-4 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

Pregatirea pentru carieră

Pornirea în carieră este un pas important, iar pregătirea corectă poate face diferența. Noi îți oferim un start solid în cariera ta, punând accent pe dezvoltarea abilităților practice.

Aprofundăm pregătirea printr-o abordare hands-on, concentrându-ne pe proiecte reale și feedback constructiv. Astfel, te pregătim nu doar pentru a răspunde cerințelor pieței, ci și pentru a te adapta și evolua constant.

Este UX/UI Design potrivit pentru mine?

Ai îndoieli? Fă acum testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Ce spun studenții noștri

Întrebări frecvente

UX (User Experience) și UI (User Interface) sunt două aspecte fundamentale în dezvoltarea produselor digitale, precum aplicațiile mobile, site-urile web sau software-ul.

 • User Experience (UX): Se referă la experiența generală a utilizatorului în timp ce interacționează cu un produs digital. UX se concentrează pe crearea unei experiențe de utilizator pozitive și eficiente. Acesta implică înțelegerea nevoilor și așteptărilor utilizatorilor, crearea de fluxuri de lucru logice, facilitarea navigării fără efort și furnizarea de feedback și ajutor adecvat. Scopul UX este să ofere o experiență care să îndeplinească obiectivele utilizatorului într-un mod satisfăcător.

 • User Interface (UI): Se concentrează pe partea vizuală și interacțiunile utilizatorului cu produsul digital. UI se referă la designul și aspectul general al interfeței utilizatorului, incluzând elemente cum ar fi designul de pagină, stilul, culorile, fonturile, butoanele și elementele grafice. Scopul UI este să creeze o interfață atrăgătoare și ușor de înțeles, care să faciliteze interacțiunea utilizatorului cu produsul și să ofere o experiență vizuală plăcută.

Combinate, UX și UI contribuie la oferirea unei experiențe de utilizator holistice și de calitate. UX asigură funcționalitatea și îndeplinirea obiectivelor utilizatorului, iar UI garantează atractivitatea vizuală și ușurința în utilizare. Un design eficace de UX/UI poate influența decisiv succesul unui produs digital.

Totul depinde de nivelul de cunoștințe de la care pornești. Cu toate acestea, cursul nostru pentru UX/UI designeri este bine gândit și conceput, astfel încât toată lumea - indiferent de nivelul, vârsta sau educația lor - va dobândi secvenţial cunoştinţele și abilităţile de care au nevoie pentru a începe o carieră ca dezvoltator front-end.

Cu răbdare, resurse adecvate și practică regulată, poți deveni un UX/UI designer de succes, mai ales ajutat de un mentor cu experiență. Este important să îți setezi obiective realiste și să ai așteptări corespunzătoare în timpul procesului de învățare.

Nu. Programul nostru de curs este conceput astfel încât toți studenții - indiferent de nivelul lor de cunoștințe - să îl poată urma.

Fiecare curs începe cu o fază de auto-studiu, numită prework, care este un material pentru ca studenții să lucreze singuri prin elementele de bază ale UX/UI. Acest lucru oferă tuturor șansa de a se pregăti pentru cursuri. Scopul prework-ului este, de asemenea, de a egaliza nivelul de cunoștințe al tuturor din grup, ceea ce face posibilă trecerea la aspecte practice în prima zi de curs.

Dorim ca toată lumea să poată învăța UX/UI design. Așa că am structurat cursul în așa fel încât să ghidăm cursanții pas cu pas prin toate subiectele care sunt necesare în munca lor.

Cursul constă în:

 • prework, adică materiale de auto-studiu puse la dispoziție înainte de începerea orei;
 • cursuri de grup cu profesorul;
 • lucru individual între sesiuni;
 • exerciții și multă practică;
 • portofoliu pentru angajare.
 

Un curs de UX/UI deschide ușa pentru a lucra în multe locuri interesante. În calitate de designer sau UX/UI designer, poți lucra în, de exemplu:

 • start-up-uri;
 • companii de software;
 • firme mici ce dezvoltă software;
 • corporații;
 • agenții de marketing.

Un specialist UX/UI în stadiul de juniorat - imediat după curs - câștigă în medie 1000 EUR lunar. Cu toate acestea, datorită muncii și hotărârii tale în industria IT, câștigurile pot crește rapid.

Pachete de preț

Basic

1 079 €

De la 2 173 €

Plata integrală / rate cu 0% dobândă

Cunoștiințe de bază

Ce conține cursul?

Premium

1 349 €

De la 2 701 €

Plata integrală / rate cu 0% dobândă

Avantaj profesional

Ce conține cursul?

Ultimate

1 679 €

De la 3 276 €

Plata integrală / rate cu 0% dobândă

Job în IT

Ce conține cursul?

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Întrebări frecvente plată

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

Da, orice plată integrală a cursului efectuată prin transfer bancar sau cu cardul se califică automat pentru o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi, asigurând în același timp o procesare rapidă și fără complicații a plății tale.

Plata în rate îți permite să împarți costul cursului în mai multe plăți, personalizate în funcție de curs și de planul ales. Acest sistem de plată flexibil este conceput pentru a se adapta nevoilor tale financiare, facilitând accesul la curs fără presiunea unei plăți integrale imediate.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% când te înscrii cu un prieten, amândoi trebuie să vă înscrieți împreună și să optați pentru aceeași modalitate de plată (fonduri proprii sau plata în rate). Reducerea se aplică automat la costul cursului pentru ambii participanți, făcând învățarea împreună cu un prieten nu doar mai plăcută, dar și mai accesibilă. Reducerea de 10% nu se aplică la modalitatea de plată - Credit pentru studii.

Beneficiind de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferim acces la credite pentru studii cu condiții favorabile. Aceste condiții pot include rambursare post-curs și o perioadă de grație, facilitându-ți astfel accesul la educație fără presiunea financiară imediată. Pentru mai multe detalii, te încurajăm să ne contactezi direct.

Nu, nu există costuri ascunse. Toate detaliile legate de modalitățile de plată, inclusiv eventualele taxe sau condiții speciale, sunt comunicate clar înainte de înscriere. Transparența este o prioritate pentru noi, asigurându-te că poți lua decizia cea mai informată posibil în ceea ce privește finanțarea cursului tău.