Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

Investiția în Educație IT: O Poartă către Succes

Transformă educația în IT într-o carieră prosperă și recompensatoare.

De la Educație la Carieră în IT

Investiția în educație, în special în domeniul IT, este o decizie strategică care poate deschide porțile spre o carieră plină de satisfacții și recompense financiare. Luând, spre exemplu, cursul nostru de JavaScript, cu o investiție inițială de 1590 €, studenții se pot lansa într-o carieră unde veniturile pentru un specialist JavaScript la nivel junior încep de la 3.000 € lunar, iar această cifră reprezintă doar punctul de plecare.

Industria IT este recunoscută pentru dinamica sa rapidă și pentru cererea mare de specialiști IT, ceea ce înseamnă că dedicația și angajamentul tău pot accelera creșterea veniturilor mult peste media de start. Având în vedere importanța și necesitatea crescută a programatorilor în dezvoltarea web și aplicațiilor, potențialul de creștere a salariului este semnificativ.

Comparativ, costul cursului pare o investiție modestă față de beneficiile pe termen lung pe care le poate aduce carierei tale. Educația de calitate, cum este cea oferită de cursurile noastre la Coders Lab, nu doar că te pregătește cu abilitățile tehnice necesare, dar îți și deschide ușa către oportunități într-o piață a muncii competitivă, unde competența și inovația sunt remunerate pe măsură.

Așadar, când cântărești costul unui curs față de potențialele câștiguri și progresul în carieră, este clar că investiția în educația IT poate oferi un return excelent, oferindu-ți fundația necesară pentru a excela într-un domeniu în continuă schimbare și expansiune.

education icon and graduate cap concept. person graduation icon. High quality photo

Modalități de plată

Exploră flexibilitatea opțiunilor noastre de plată, concepute pentru a se adapta oricărui buget. Alege din planurile propuse mai jos.

Din fondurile proprii

Plătește cursul direct prin transfer bancar sau cu cardul pentru o procesare rapidă și fără complicații, beneficiind automat de o reducere de 10% la plata integrală.

Plata în rate

Alege să împarți plata în rate flexibile, personalizate în funcție de curs și planul ales. Înscrie-te cu un prieten și beneficiați împreună de 10% reducere.

Credit pentru studii

Beneficiem de parteneriate cu instituții bancare selecte, oferindu-ți acces la credite de studii cu condiții favorabile, ce includ rambursare post-curs și o perioadă de grație.

Descoperă metodele de finanțare

Începe cursul de IT dorit fără a avea grija banilor. Poți alege dintre următoarele opțiuni: credit pentru studii, platforma Benefit sau rate la Coders Lab. În cazul cardurilor de cumpărături, după ce vei introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către noi și va afișa o listă de unde poți alege numărul de rate dorit.

Programul BCR Study Up oferă credit pentru studii tuturor celor care doresc să își continuie educația. Fie că ești student, masterand, doctorand, sau pur și simplu vrei să înveți ceva nou pentru o reconversie profesională, finanțarea Study Up oferită de BCR Social Finance IFN este soluția pentru a-ți îndeplini visele. 

 • Ai costuri fixe pe toată perioada de creditare;
 • Perioada de creditare maximă de 120 luni cu o perioadă de grație de maxim 42 luni, dar nu mai mult de durata studiilor plus 6 luni;
 • Nu sunt necesare venituri la momentul analizei solicitării;
 • Nu se solicită co-debitor;
 • Fără comision analiză dosar;
 • Fără comision de acordare;
 • Fără comision de rambursare anticipată;
 • Nu se solicită garanții reale;
 • Garanție financiară oferită de Fondul European de Investiții.

Angajatorul îţi oferă beneficii extrasalariale prin intermediul platformei Benefit Online?

Acum ai posibilitatea să foloseşti Benefit Online pentru a achiziţiona oricare dintre cursurile noastre.

 • Posibilitatea de a eșalona plata până la 3-6 rate (în funcție de numărul de module ale cursului), comision 0;
 • Fără taxe ascunse;
 • Plata poate fi efectuată online, prin intermediul serviciului Home Banking.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

 • Rate fără dobândă;
 • Perioadă de grație de până la 56 de zile;
 • Comision zero.

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confortabil – Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;
 • Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobânda 0%;
 • Flexibil – Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
 • Accesibil – Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;
 • Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.

Bonus Card de la Garanti BBVA îți oferă posibilitatea de a face cumpărături în x rate fără dobândă*.

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON și poate fi utilizat la tranzacțiile viitoare.

Cu Bonus Card, poți face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziție un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îți permite să confirmi toate plățile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

*pentru plata integrală a datoriei curente.

Plata în rate cu 0% dobândă prin CardAvantaj.

 • Până la 24 de rate fără dobândă;
 • Aprobare rapidă, fără documente de venit.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menționată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. și rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei și costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

**0 lei comision de administrare a contului curent de card/sticker pentru primul an de la emiterea acestuia.

***Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).