Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

Politica de Confidențialitate

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de la site-ul nostru. Înainte de a ne trimite datele tale cu caracter personal, citește informații detaliate despre modul în care le vom procesa. Am dori să putem prelucra datele tale pentru a îți oferi informații despre serviciile noastre. Dacă nu te mai interesează, poți oricând să te opui. Acest lucru ne va determina să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop.

O declarație a Coders Lab Ltd. privind protecția datelor private pe Internet

Declarația Coders Lab Ltd. privind protecția datelor private pe Internet se aplică site-ului internet al Coders Lab Ltd., precum și site-urilor web ale companiilor afiliate Coders Lab Ltd. care includ link-uri către Declarație.

Date personale

  • Coders Lab Ltd. colectează datele personale ale utilizatorilor în diverse scopuri, de ex. pentru procesarea comenzilor și cererilor de abonament ale utilizatorilor, efectuarea corespondenței cu utilizatorii sau pentru procesele de recrutare a locurilor de muncă.
  • Coders Lab Ltd. poate folosi informațiile colectate de la utilizator împreună cu informațiile obținute din alte surse pentru a asigura acuratețea și completitudinea acestora, precum și pentru a ajusta mai bine interacțiunea cu utilizatorul la situații și nevoi specifice.
  • În plus, Coders Lab Ltd. poate colecta informații referitoare la modul în care utilizatorul folosește site-urile Web Coders Lab Ltd., aplicând în acest scop o varietate de tehnici, inclusiv informații despre cookie-uri.

Obiective

  • Executarea comenzilor utilizatorului de către Coders Lab Ltd. sau terți.
  • Menținerea contactului cu utilizatorul în vederea realizării de sondaje de satisfacție a clienților, cercetări de piață sau în legătură cu anumite tranzacții.
  • Furnizarea de suport pentru produsele sau serviciile obținute de utilizator de la Coders Lab Ltd.
  • Efectuarea de activități de marketing de către Coders Lab Ltd. și organizații selectate, dacă utilizatorul și-a dat acordul cu un astfel de scop de prelucrare a datelor cu caracter personal.
  • Personalizarea funcționării site-urilor web Coders Lab Ltd., facilitând navigarea și colectarea de informații statistice despre utilizarea site-urilor web.

Decizia utilizatorului

După achiziționarea datelor personale ale utilizatorului de către Coders Lab Ltd., utilizatorul poate informa Coders Lab Ltd. că nu dorește ca datele sale personale să fie folosite pentru contacte comerciale ulterioare. Coders Lab Ltd. se angajează să respecte voința utilizatorului.

De asemenea, utilizatorul poate bloca cookie-urile în browserul său.