Back to Top
 

Cursuri Acreditate de Programare și Testare

Când spui Coders Lab, spui echipă. Spui inovație și mai ales, spui educație. Dragostea noastră față de tehnologie și programare a făcut astăzi posibilă Academia de IT. Întinși deja în bună parte din Europa, adaptați momentului și conduși de experți în domeniu, suntem pregătiți să formăm noi specialiști și să te aducem mai aproape de viața liniștită și veniturile mari pe care le dorești.

 
Imagine ilustrând o sesiune de învățare interactivă la Coders Lab. Un profesor dedicat îndrumă un student, indicând spre ecran, evidențiind angajamentul nostru pentru educație personalizată în cursurile noastre de programare.

Experți în programare, eficienți în predare

Ne mândrim cu unul dintre cele mai eficiente modele de învățare. Am comprimat materia pentru cursuri avansate în unele ce durează între 6 și 24 de săptămâni. Timp în care vei dobândi abilitățile necesare pentru un job de programator sau tester, iar cu sprijinul nostru, indiferent de experiență îți vei putea începe cariera în IT imediat după absolvire.

magine cu un programator dedicat ținând un laptop în brațe, alături de cel mai bun prieten al său - un câine fidel. Împreună simbolizează munca și confortul de a învăța programarea prin cursurile de la Coders Lab, chiar de acasă.

Cursuri adaptate omului modern

Mereu în viteză, mereu ocupat, omul modern ratează multe oportunități din cauza programului încărcat. Poți fi fără grijă, ne-am ocupat în mod special de acest aspect. Astfel, poți învăța în mod fizic sau online, ziua, seara sau în weekend. Nu ești singur(ă). Te bucuri de sprijinul echipei, al profesorilor și mentorilor noștri în tot acest timp.

Imagine ilustrând o cursantă Coders Lab privind la laltop. Aceasta evidențiază angajamentul nostru pentru educație personalizată în cursurile noastre de programare.

Înțelegem dinamica pieței muncii

Fiind un domeniu în continuă expansiune, un curs poate fi depășit de realitatea momentului, motiv pentru care materialele de învățare sunt scrise în funcție de așteptările curente ale pieței muncii pentru programatorii juniori. Mai mult decât atât, profesorii noștri lucrează în industria IT și sunt mereu la curent cu realitatea muncii de programator.

 

Coders Lab în cifre

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalizarea cursului vei primi un Certificat de Absolvire recunoscut național și internațional eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii. Vei fi încadrat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC conform COD C.O.R. 251204 sau PROGRAMATOR AJUTOR conform COD C.O.R. 351201, în funcție de ultima unitate de învățământ absolvită și de cursul ales.

 

De ce să te înscrii la cursuri de IT?

Prin dobândirea de competențe IT, răspunzi nevoilor pieței. De fapt, companiile de comerț electronic și cele care furnizează servicii online au reprezentat 30% din toate organizațiile care au angajat în timpul pandemiei.

Imagine cu patru colegi de muncă colaborând împreună, simbolizând spiritul de echipă și comunitatea puternică pe care Coders Lab o cultivă prin cursurile sale de programare.

Dezvoltare pe toate planurile

Developer în orice limbaj de programare, testare manuală sau automată, analiză de date, UX, management de proiect, dezvoltator aplicații mobile sau jocuri și lista poate continua. Indiferent de punctele tale forte, de ce îți place sau nu îți place, va exista mereu ceva pentru tine în IT.

Profesor Coders Lab indicând semnul succesului în oglindă, simbolizând determinarea și seriozitatea pe care Coders Lab le cultivă prin cursurile sale de programare.

Adevăratele salarii motivante

Unul dintre numeroasele beneficii ale muncii în IT este salariul mare, care oferă posibilitatea de a obține rapid stabilitate și de a trăi o viață confortabilă.

Imagine cu o tânără programatoare admirând un peisaj deosebit de pe balcon, cu laptopul în brațe, ilustrând flexibilitatea și libertatea pe care le oferă învățarea online prin cursurile de programare de la Coders Lab.

Muncă și Libertate

În IT poți lucra de oriunde, profiți de programul flexibil, sau, dacă job-ul tău presupune un program fix, vei fi compensat prin plata pe măsură. E simplu. Nu orele petrecute în spatele unui birou contează, diferența este mereu dată de rezultate. Așadar, muncă și libertate…

informator o kursach Coderslab

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă ghidul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și îți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă ghidul
 

Pentru cine sunt cursurile de IT?

Pentru toată lumea! Ceea ce contează este motivația ta. Învățarea unui curs necesită angajament și disciplină. Însă, când îți vezi progresul, merită cu siguranță!

 
Young man in front of a laptop staring at the viewer

Nu ai nevoie de o diplomă

De asemenea, nu cerem să ai cunoștințe de bază de programare sau experiență în industria IT. Cursurile noastre sunt concepute astfel încât toată lumea să aibă șansa de a dobândi noi abilități.

Imagine cu un domn în a doua parte a vieții, cu laptopul în brațe, ilustrând faptul că la Coders Lab vârsta la care înveți programare sau testare nu reprezintă o problemă.

Poți aplica la orice vârstă

Absolvenții noștri includ recent absolvenți de liceu, studenți, profesioniști care lucrează și seniori. Indiferent de vârstă, te vom introduce în lumea IT și te vom ajuta să te miști liber.

Imagine cu o tânără creativă, cu tatuaje, lucrând într-un birou modern. Ilustrează diversitatea și spiritul inovator al comunității de învățare din cadrul cursurilor de programare de la Coders Lab.

Obligațiile tale nu sunt o problemă

Studiezi, lucrezi, ai copii sau alte responsabilități? Nicio problemă - predăm de la distanță(online), zilnic sau în weekend. Împreună vom găsi cea mai bună formă de învățare pentru tine.

Vrei să afli mai multe?

 

Job în IT după Absolvire

Toți anii aceștia în industrie ne-au adus și foarte mulți prieteni, companii de software development ce ne-au devenit parteneri. Conștienți de calitatea oferită de Coders Lab, aceștia nu ezită să angajeze oameni deîndată ce aceștia au terminat cursul. Nu doar că vei învăța cu adevărat programare, noi te vom sprijini și în găsirea job-ului după absolvire. Vrei să-ți schimbi viața? Aceasta este soluția!

Logos of companies that employ coding graduates Logos of companies that employ coding graduates

Nu ești sigur care curs este potrivit pentru tine?

Ai îndoieli? Poți face testul de aptitudini și vei afla care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Fă un test de aptitudini
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul se desfășoară remote în modurile de seară, weekend sau full-time. Acest lucru face ușor să combini învățarea cu îndatoririle tale de zi cu zi.

Form of learning

Cursuri de seară

Cursurile de seară se țin online, de 3/4 ori pe săptămână. Dacă lucrezi de acasă sau ești o persoană activă, mereu în mișcare, această formă de învățare este pentru tine.

Avantaje:

 • poți participa de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și o conexiune bună la internet
 • sesiuni online, cu lector și mentor
 • auto-studiu și practică
 • cursurile au loc online, în grupe restrânse
 
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar sau cu cardul. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile. La plata integrală ai automat o extra reducere de 10%.

Paper money icon

Plata în rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi. Dacă te înscrii insoțit de un prieten, primiți amândoi o reducere de 10%.

analyst icon

Credit pentru studii

Avem parteneriate cu diferite instituții bancare, pentru ca tu să poți aplica facil la un credit pentru studii, în condiții avantajoase. Aceste credite pot fi achitate după terminarea cursului, oferind o perioadă de grație.

Banii înapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza cursul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs la care nu ai primit acces.

 

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru pentru cursuri. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți un contact . Click ca să vezi mai mult...

 

Întrebări frecvente

Cine pregătește programul și materialele pentru cursul de programare?

Cine pregătește programul și materialele pentru cursul de programare? Departamentul de Educație Coders Lab este responsabil pentru toate materialele educaționale și corectitudinea lor efectivă. Specialiștii noștri pregătesc programul cursurilor și veghează asupra celui mai înalt nivel de cunoștințe transferate în timpul cursurilor. Pentru fiecare tip de curs există o persoană desemnată - un expert care are cunoștințe detaliate despre curs și materialul acoperit.

De asemenea, consultăm companiile noastre partenere atunci când dezvoltăm conținutul bootcamp-urilor pentru a adapta subiectele discutate la cursuri la cerințele actuale ale pieței muncii. Acordăm o atenție deosebită problemelor legate de industria IT, monitorizând constant schimbările acesteia și dezvoltându-ne programul de cursuri IT în consecință. Știm că industria IT se dezvoltă foarte repede și dorim să fim mereu la curent. Succesul absolvenților noștri depinde de asta.

Toate acestea le facem pentru a ne asigura că ale noastre cursuri de IT conțin exact ceea ce ai nevoie pentru a face cu încredere primii pași în această industrie.

Care sunt beneficiile cursurilor de programare online?

În primul rând, cursurile de programare online îți oferă multă libertate. Urmând cursuri de la distanță (online) economisești timp care altfel ar fi cheltuit călătorind. În plus - și acest lucru este foarte important pentru mulți dintre participanții la cursuri - acum, datorită opțiunii de la distanță, puteți urma un curs de programare online de oriunde în lume. Tot ce ai nevoie este un computer și o conexiune bună și stabilă la internet.

Cursurile de la distanță la bootcamp-urile Coders Lab au loc live cu un profesor și un grup de studenți într-o clasă virtuală. Pentru tine, asta înseamnă mult sprijin în timpul orelor și ajutor în menținerea regularității în învățare. În nicio etapă de lucru cu materialul de curs nu ești lăsat fără sprijin. Nu numai că poți pune întrebări în mod continuu în timpul orei, dar îți poți contacta și mentorul pe Discord.

Ai oricând acces la conținutul cursului disponibil pe platforma proprie de învățare Coders Lab. Studiul pe cont propriu, repetarea materialelor sau rezolvarea sarcinilor este mult mai sistematică în acest fel și poți vedea cu adevărat progresul învățării și cantitatea de conținut acoperită.

De ce să mergi la o școală de IT?

Industria IT este foarte populară, în special testarea, analiza datelor și programarea. Un curs este cel mai bun mod de a învăța lucruri noi, dar trebuie să îndeplinească o condiție foarte importantă: organizatorul unui astfel de bootcamp trebuie să fie o școală de IT. Acest lucru garantează calitatea materialelor, conținut actualizat și suport regulat pe parcursul blocurilor tematice individuale.

Dacă intenționezi să dai o șansă industriei IT, o școală de programare este ceea ce ar trebui să fie opțiunea pe care o iei în considerare. Programarea online devine mult mai ușoară cu sprijinul profesorilor.

Care sunt diferențele dintre diferitele cursuri de programare?

Simți că vrei să alegi programarea? Cursurile, domeniul de aplicare și nomenclatura lor pot fi dificil de înțeles la început. La Coders Lab, împărțim cursurile de programare în două categorii - front-end și back-end. Prima se caracterizează prin faptul că proiectezi aspectul final a ceea ce este afișat în de ex. motoarele de căutare, în timp ce al doilea este responsabil de crearea logicii întregului site web sau a aplicației web.

Cursul de programare în sine în diferite limbi are un aspect similar pe toată durata lui. Se compune din:

 • prework, adică material de auto-studiu care vizează nivelarea cunoștințelor participanților la curs,
 • cursuri în grup cu un profesor - împărțite în blocuri tematice,
 • un proiect și un examen final pentru a testa cunoștințele dobândite pe parcursul cursului.

Aceasta este structura simplificată a fiecărui curs și toate abordează cele mai importante subiecte legate de IT. Coders Lab - Școala de IT și cursurile pe care le oferim sunt la un nivel care răspunde cerințelor pieței muncii. Cu toate acestea, dorim, de asemenea, ca procesul de învățare și monitorizare a progresului să fie clar și simplu.