Back to Top
online learning
Autor: Alex

ESTE POSIBIL SA ÎNVEȚI PROGRAMARE ONLINE?

învăţare programarecursuri de programareşcoala itprogramatorprogramareînvăţare de la distanţăînvăţare online

De ceva vreme te gândești să începi să înveți programarea, dar nu știi cum să o împaci cu responsabilitățile tale. Pe de-o parte, ți-ai dori să îți schimbi locul de muncă și să intri în lumea IT, dar este greu să îți schimbi profesia în timp ce lucrezi. Cauți un curs de programare, dar nu ai timp pentru bootcamp-uri full-time și îți lipsește sistematicitatea și un plan de acțiune clar definit pentru a învăța pe cont propriu? Există vreo soluție?

 

Un curs la distanță cu ore live.

 
ÎNVĂȚAREA PROGRAMĂRII DE LA DISTANȚĂ DĂ ROADE

 

Economii de timp

 

În primul rând, economisești timpul pe care l-ai petrece pe drum. Poți combina cu ușurință programul de învățare cu responsabilitățile tale. Cursurile au loc seara de la 18:30 la 21:30 (min. de două ori pe săptămână) și sâmbăta de la 8:00 la 13:00. Dacă lucrezi cu normă întreagă, ai prea multe responsabilități și nu te poți motiva să înveți singur, un curs la distanță va fi ideal pentru tine.

 

Îți planifici singur ziua

 

În afară de cursurile live, 50% din curs este munca ta și depinde de tine cum o planifici. Ține însă cont că, fără o pregătire adecvată pentru cursuri, îți va fi dificil să înțelegi anumite probleme discutate în timpul prelegerilor sau al cursului live. Atunci când îți planifici sarcinile, trebuie să iei în calcul timpul suplimentar necesar pentru a învăța singur programarea din materiale gata făcute, la care vei avea acces de pe platforma virtuală.

 

Sprijin din partea lectorului și a grupului

 

Un curs la distanță în Coders Lab nu presupune doar materiale și lecții video disponibile pe o platformă virtuală. Sunt în principal cursuri live care au loc de 3 ori pe săptămână. Poți întreba lectorul sau grupul tău despre o anumită problemă recurentă, rezolvi exerciții cu grupul în direct - interacționezi cu oameni care îți vor risipi îndoielile și îți vor răspunde la toate întrebările. În plus, dacă ai avut o problemă cu un exercițiu, înainte de fiecare clasă poți intra pe platformă și poți discuta probleme importante cu lectorul.

 

Monitorizarea progresului de învățare

 

Pe parcursul cursului te motivăm să înveți în continuare! Discută progresul tău în timpul sesiunilor individuale cu un mentor, iar după fiecare modul ai de promovat un examen pentru a-ți verifica nivelul de cunoștințe. În acest fel, îți controlezi munca, iar regularitatea cursurilor te motivează să înveți sistematic.

 

Calitatea cursului cu normă întreagă transferată la învățarea online

 

Cursul la distanță oferă aceeași regularitate a învățării, calitatea materialelor, cunoștințe și lectori ca și în cursul cu normă întreagă, intramural. Am creat acest mod luând în calcul confortul tău! Dacă nu poți participa la un bootcamp cu normă întreagă, modul de învățare la distanță din Coders Lab va fi ideal pentru tine.

 

IT ca o cheie pentru viitor

 

Ai găsit deja o modalitate de a-ți reconcilia responsabilitățile cu programarea de învățare, dar să facem un pas înapoi. De ce abilitățile de programare și industria IT sunt viitorul?

 

Cererea de competențe tehnologice este în continuă creștere. Potrivit McKinsey Global Institute, numărul de ore petrecute lucrând cu competențe tehnologice va crește cu mai mult de jumătate. Piața muncii în IT mai are nevoie de specialiști și această tendință nu se va schimba în viitorul apropiat. Odată cu dezvoltarea dinamică a tehnologiei și a inteligenței artificiale, sunt create tot mai multe locuri de muncă legate de programare. În această industrie, cu siguranță nu trebuie să îți fie teamă că AI îți înlocuiește profesia. Totuși, dacă tot te întrebi dacă merită să participi la cursul de programare, cu siguranță te vei convinge de salariile programatorilor. Profesioniștii IT sunt printre cei mai bun plătiți din lume.

 

IT este viitorul în ceea ce privește dezvoltarea pieței muncii, tehnologie și câștiguri. Depinde de tine dacă te vei alătura acestei lumi! Verifică ce curs de programare ți se potrivește cel mai bine.


Știri recente: