Back to Top
 

O carieră în IT - vezi cum poate arăta

Cursurile noastre te vor ajuta să găsești un loc de muncă în IT. Cum va arăta cariera ta în IT depinde de tehnologia pe care o alegi și de compania în care ajungi. Am pregătit o privire de ansamblu asupra traseului de dezvoltare a unui absolvent după ce a urmat un curs de programare.

 
 

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul
 

Află părerile angajatorilor din IT

Ei sunt cei care verifică calitatea cursurilor Coders Lab și evaluează munca absolvenților noștri.

 
 

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

După cursul Coders Lab, poți să cauți un loc de muncă atât în ​​case mici de software, cât și în mari corporații. Absolvenții noștri lucrează în cele mai bune companii IT din România și din străinătate.

Verifică ce companii angajează specialiști IT

După curs te vei confrunta cu întrebarea - unde mi-ar plăcea să lucrez? Vezi ce opțiuni ai.

Para absolwentów dostała pracę po kursie
 
Corporation icon

Corporație

Cele mai mari companii în care pot lucra programatorii. Cerințele inițiale în corporații sunt mai mari decât în ​​alte companii. Avantajele corporațiilor sunt oportunități mari de dezvoltare și un salariu bun.

Software house icon

Casa de software

Ei creează sisteme la comandă de dimensiuni mici până la mijlocii. Proiectele durează de la 3 la 12 luni. Unele necesită întreținere continuă. Lucrezi în echipe de mai multe persoane. Vei învăța multe abilități noi.

Marketing agency icon

Agenție de marketing

Ei realizează reclame online, bannere, e-mailuri, site-uri web și aplicații web complexe. Lucrul într-o agenție de marketing este foarte dinamic, deoarece lucrezi adesea la mai multe proiecte simultan.

Start-up icon

Start-up

Acestea sunt companii tinere care implementează adesea noi produse și tehnologii. Start-up-urile bine gestionate pot deveni organizații mari. Munca ta poate avea un impact mare asupra creșterii și dinamicii întregii companii.

Freelance icon

Independent

Poți căuta proiecte imediat după curs. Îți îmbogățești portofoliul și câștigi experiență suplimentară. Cu toate acestea, ești atât șef, cât și angajat. Recompensa este libertatea - tu stabilești regulile muncii tale.

Game studio icon

Studio de jocuri

Aici, vei testa sau crea unele dintre cele mai interesante produse din industria IT. Așteptările pentru dezvoltatori și testeri sunt mari din cauza cerințelor exorbitante ale utilizatorilor.

Importanța unui CV care să atragă atenția

Suntem dedicați pregătirii absolvenților noștri pentru succesul în industria IT. Toți absolvenții academiei noastre beneficiază de acces gratuit timp de 6 luni la aplicația EnhanCV, ceea ce le va oferi oportunitatea de a crea CV-uri de înaltă calitate și de a-și evidenția abilitățile și experiența într-un mod profesionist. Este o resursă valoroasă care îi va ajuta să iasă în evidență în procesul de recrutare, contribuind la crearea unei prime impresii remarcabile în fața angajatorilor.

 

Întreabă-ne despre locuri de muncă după curs!

Nu ești sigur dacă un curs este suficient pentru a intra în industria IT? Contactează-ne și află despre situația actuală a pieței.

În timpul unui interviu cu un consilier, vei afla:

  • ce abilități practice înveți la curs,
  • ce instituții și sectoare necesită programatori,
  • ce suport profesional oferim,
  • cum sunt absolvenții noștri.

Complează acest formular și îți vom trimite și manualul nostru de bootcamp!

planeplane-lines
 
0/1000

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți un contact . Click ca să vezi mai mult...

Întrebări frecvente

Voi obține o nouă profesie după finalizarea cursului de IT?

Da, Bootcamp-ul Coders Lab îți permite să cauți un loc de muncă în industria IT imediat după curs. Prin finalizarea cursului nostru poți căuta un loc de muncă ca junior.

Care sunt șansele să-mi găsesc un loc de muncă după curs?

Foarte mari! Nu garantăm un loc de muncă după curs, totuși, suntem foarte mândri de faptul că majoritatea absolvenților noștri și-au găsit un loc de muncă în IT în decurs de 3 luni de la curs. Dacă vrei să știi poveștile lor și să vezi cum au făcut-o, intră aici.

Este programa cursurilor aliniată cu așteptările angajatorilor?

Programul nostru de curs este dezvoltat în cooperare cu angajatorii IT, astfel încât să răspundă nevoilor reale ale pieței. În timpul cursului, înveți practică maximă și teorie minimă.

Toate informațiile detaliate pot fi găsite mai sus, pe această pagină.

Cât voi câștiga la primul meu loc de muncă după curs?

Salariul tău va depinde de:

  • cursul pe care îl alegi (front-end, back-end, tester)
  • compania la care te alături (corporație, casă de software, agenție de marketing etc.)
  • forma de angajare pe care o alegi (B2B, contract de mandat, contract de muncă specifică)

În general, de exemplu după un curs de programare la un post de junior, te poți aștepta între 23.500 - 48.000 EUR (salariu anual). Vei câștiga mai mult după cursurile back-end, spre deosebire de cursurile front-end. Un salariu mai mare și un sistem de remunerare mai standardizat va fi asigurat de o companie sau corporație mare, spre deosebire de o casă de software mică.