Back to Top

Scrie-ne: contact@coderslab.ro

Ai întrebări despre cursurile noastre - date, organizare, finanțare? Sau poate ai nevoie de ajutor pentru a alege un curs? Contactează-ne, te vom ajuta.

 

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Ei cunosc răspunsurile la toate întrebările tale despre oferta noastră și te vor sfătui cel mai bine în situația ta individuală.

 
Company Data image

Datele companiei

Coders Lab este o academie IT care îți permite să-ți schimbi profesia și să-ți extinzi competențele digitale. Organizăm cursuri de programare și testare profesională.

SYNTAX BEES ACADEMY S.R.L.
CUI: 46518842
Reg. com.: J15/1232/2022
Sediul social: Gaesti, str. Prof. Stancu 25

 

 

 

Ai vreo intrebare?

Vom fi bucuroși să te ajutăm și să-ți răspundem la toate întrebările și îndoielile tale. Nu-ți pierde timpul și contactează-ne.

planeplane-lines
 
0/1000

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

Ce este Coders Lab?

Coders Lab este un lanț internațional de școli IT, fondat în 2013 în Polonia. Cu cel mai extins portofoliu de produse de pe piață, am transformat aproape 10.000 de cariere prin educație inovatoare în cele mai solicitate competențe IT de astăzi. Brandul nostru este prezent și în Spania, Austria, România și Kosovo.

2013

înfiinţarea şcolii în Polonia

10,000

numărul absolvenților noștri

8

țări: Polonia, Slovacia, Austria, România, Kosovo, Slovenia, Republica Cehă, Serbia