Back to Top
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Număr de ore
Preț
Python Developer - Online
Python Logo27.08.2024 - 07.03.2025
Oraș
Online
Mod
Online
Preț
De la 1390 € / 10 € / lună

 

De ce un curs Data Analyst?

Peste 90% din datele existente la nivel mondial au fost create în ultimii ani. Este cea mai valoroasă resursă din lume pe care companiile încep să o folosească. Cererea de analiști de date și profesioniști cu abilități analitice este în continuă creștere. Cu toate acestea, există încă o lipsă mare, ceea ce deschide o oportunitate pentru juniori. Pe portalurile cu locuri de muncă, analiștii de date sunt cei mai solicitați. La Coders Lab, te vom învăța cum să analizezii datele în mod profesional și te vom ghida pas cu pas prin cele mai importante elemente ale procesului Data Science, de la definirea problemei, prin manipularea datelor până la prezentarea rezultatelor analizei.

Young man in front of a laptop staring at the viewer

Data Analyst - Primul Pas

Începutul în lumea analizei de date, a programării, poate părea intimidant, însă cursul nostru de Data Analyst reprezintă primul și cel mai accesibil pas către acest univers fascinant. Te invităm să depășești orice temeri și să descoperi că analiza de date poate fi accesibilă și plină de satisfacții, indiferent dacă ești un novice sau ai deja cunoștințe de bază.

Smiling woman with glasses and laptop

Calitățile unui Data Analyst

Un Data Analyst de succes posedă calități esențiale precum atenția la detalii, înțelegerea problemelor și abilități de comunicare. Cursul nostru își propune să dezvolte aceste competențe în fiecare cursant, pregătindu-i pentru a deveni analiști de date versatili și căutați pe piața muncii.

A smiling man with glasses and laptop

Detalii Curs Data Analyst

Cursul nostru de Data Analyst este conceput pentru a fi accesibil și interactiv. Vom explora concepte fundamentale, vom dezvolta proiecte practice și vei avea șansa de a lucra alături de experți în domeniu. Indiferent că-ți dorești să începi o nouă carieră sau să-ți îmbunătățești abilitățile actuale, acest curs îți oferă oportunitatea de a face acest pas într-un mod eficient și plin de succes.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalizarea cursului vei primi un Certificat de Absolvire recunoscut național și internațional eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii. Vei fi încadrat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC conform COD C.O.R. 251204 sau PROGRAMATOR AJUTOR conform COD C.O.R. 351201, în funcție de ultima unitate de învățământ absolvită și de cursul ales.

Ghid de curs Data Analyst

Descarcă ghidul nostru de curs care te va ajuta să iei decizia potrivita pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

Programul cursului Data Analyst

Date viitoare

Nume
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Preț
JavaScript Developer - Online
JavaScript logo14.05.2024 - 21.12.2024
Oraș
Online
Mod
Online
Preț
De la 1590 € / 10 € / lună