Back to Top
Nu există date disponibile
Contactați un consilier pentru a discuta despre opțiunile disponibile.
Lăsați un contact pentru un consilier

De ce un curs Java?

Java este un limbaj de back-end folosit în principal în crearea de sisteme avansate, cum ar fi cele bancare. Este utilizat pe scară largă în companii și corporații uriașe, inclusiv Intel, Philips și T-Mobile.

Man in front of a computer shows a gesture of success

Ce merită?

Dezvoltatorii Java (și juniori) sunt unul dintre cei mai bine plătiți programatori back-end. Java este folosit în mod obișnuit în toate tipurile de sisteme ale companiilor mari, aplicații și sisteme populare, cum ar fi Android. Acest lucru menține cererea pentru programatori Java aproape constant ridicată.

Smiling woman with glasses and laptop

Cui se adresează?

Cursul Java se adresează începătorilor. Acesta este unul dintre cele mai avansate cursuri ale noastre. Educația tehnică nu este necesară, dar cu siguranță este un mare plus. Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă mare care lucrează timp de câteva luni la același proiect mare, acest curs este pentru tine.

A smiling man with glasses and laptop

Ce vei învăța?

Datorită cursului, vei obține baze solide și o bază solidă în programare. În timpul exercițiilor și atelierului, vei dezvolta mai multe aplicații proprii. Acest lucru te va învăța să construiești logica de bază. De asemenea, vei ști cum să utilizezi baze de date externe în aplicațiile tale.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalizarea cursului vei primi un Certificat de Absolvire recunoscut național și internațional eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii. Vei fi încadrat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC conform COD C.O.R. 251204 sau PROGRAMATOR AJUTOR conform COD C.O.R. 351201, în funcție de ultima unitate de învățământ absolvită și de cursul ales.

Efectuează sarcini de testare a limbajului Java

Dacă te întrebi dacă Java este pentru tine, efectuează sarcini de testare Java. Datorită lor, vei vedea cum se simte lucrul cu limbajul.

Completează formularul: vei avea acces la sarcini prin e-mail.

planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

 

Curs de programare Java

 
 
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul se desfășoară remote în modurile de seară, weekend sau full-time. Acest lucru face ușor să combini învățarea cu îndatoririle tale de zi cu zi.

 
Form of learning

Cursuri de seară

Cursurile de seară se țin online, de 3/4 ori pe săptămână. Dacă lucrezi de acasă sau ești o persoană activă, mereu în mișcare, această formă de învățare este pentru tine.

Avantaje:

 • poți participa de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și o conexiune bună la internet
 • sesiuni online, cu lector și mentor
 • auto-studiu și practică
 • cursurile au loc online, în grupe restrânse
 

Nu ești sigur dacă Java este pentru tine?

Ceva îndoieli? Fă un test de aptitudini și află care mod este cel mai potrivit pentru tine.

Fă un test de aptitudini
siedzący, uśmiechnięty programista
 

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

După cursul Coders Lab, poți căuta de lucru în case de software tip boutique, precum și în corporații uriașe. Absolvenții noștri lucrează în cele mai bune companii IT din România și din străinătate.

 

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul

 

Alege un pachet

Când te înscrii la un curs Java, poți alege dintre trei pachete - identice pentru cursurile online și în clasă. Pachetele superioare conțin elemente care îți vor oferi cunoștințe suplimentare în domeniul programării, dar și oportunități de angajare.

 

Detaliile pachetelor

Pachet Basic
Cunoștiințe de bază
-30% Reducere specială!
BESTSELLER
Pachet Premium
Avantaj profesional
-30% Reducere specială!
Pachet Ultimate
Job in IT
-30% Reducere specială!
Cursul în numere
Ore de studiu
440
490
560
Număr de cursuri
2
3
3
Număr de examene
2
2
2
Număr de proiecte
1
2
3
Cursuri
Job-ul tău în IT
Beneficii extra
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar sau cu cardul. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile. La plata integrală ai automat o extra reducere de 10%.

Paper money icon

Plata in rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi. Dacă te înscrii insoțit de un prieten, primiți amândoi o reducere de 10%.

Money refund icon

Banii inapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza cursul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs la care nu ai primit acces.

Paper money icon

Credit pentru studii

Avem parteneriate cu diferite instituții bancare, pentru ca tu să poți aplica facil la un credit pentru studii, în condiții avantajoase. Aceste credite pot fi achitate după terminarea cursului, oferind o perioadă de grație.

 
 

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de bootcamp. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

întrebări frecvente

Ce este Java?

Java este un limbaj de programare folosit în dezvoltarea de aplicații mobile, site-uri web și jocuri, de la întreprinderi mici la corporații uriașe.

A fost creat în 1995 și, astăzi, este deținut de compania Oracle. În fiecare zi, câteva milioane de programatori îl folosesc în întreaga lume. Scopul a fost de a crea un limbaj universal care să permită crearea diferitelor produse care funcționează într-o varietate de sisteme de operare disponibile.

Potrivit raportului inhire.pl din 2021, Java este al 2-lea (22%) cel mai popular limbaj de programare, după JavaScript (24%), dar înaintea Python (15%).

Junior Java developer - cum să devii unul și unde să lucrezi?

Dacă ești interesat de limbajul Java, cursul va fi cea mai bună soluție pentru tine. Acesta este primul pas pe drumul spre a învăța Java de la început.

Ai nevoie de 9 săptămâni la cursul intensiv cu normă întreagă sau 8 luni la cursul de weekend. Indiferent de această alegere, la Coders Lab am pregătit programul de curs Java Developer pentru a include fiecare subiect și abilități necesare pentru primul loc de muncă de nivel junior.

Dar ține minte: cursul Java este doar începutul. Lumea programării și industria IT evoluează într-un ritm rapid, așa că trebuie să mergi înainte și să urmărești orice schimbări. Acest lucru îți va permite să tedezvolți în mod constant. Determinarea și motivația ta internă sunt cruciale aici: și vă vom continua să îți reamintim asta încă din prima zi.

Cursul de programare Java îți oferă instrumentele de care ai nevoie ca dezvoltator back-end. Unde dorești să le utilizezi este alegerea ta. Dezvoltatorii back-end găsesc locuri de muncă în start-up-uri, companii mici, corporații mari, case de software și agenții de marketing.

Acest limbaj de programare este folosit zilnic în companii precum: Google, Facebook, Twitter, Amazon, Netflix și Allegro.

Ce părere au angajatorii despre cursurile Java?

Angajatorii caută în cea mai mare parte angajați motivați al căror nivel de implicare în proiecte și abordare nouă a sarcinilor sunt excepționale. Mulți dintre ei sunt bucuroși să angajeze juniori pentru a construi echipe care să se potrivească nevoilor proiectului sau ale clientului, pe baza cunoștințelor de la cursuri.

Abilitățile pe care le garantează cursurile de programare Java reprezintă o bază excelentă pentru a căuta de lucru în industria IT. Urmărim îndeaproape schimbările pieței și știm că programul cursului nostru răspunde tuturor nevoilor actuale ale angajatorilor.

Și ține minte: toți au fost începători odată.

Care sunt beneficiile absolvirii cursului Java?

Formarea în Java este în primul rând o investiție în viitorul tău. Dacă te simți blocat acolo unde ești; nu ai ocazia să crești sau doar te gândești la IT, dar ceva te oprește: cursul Java (poate cel online) te va lăsa să începi să-ți schimbi viața.

Și cu siguranță: cariera ta. Companiile IT se dezvoltă în fiecare zi; în ciuda COVID, ei continuă să caute noi angajați.

Java este, de asemenea, un limbaj cu adevărat universal, așa că, luând cursul Java Developer, deschizi multe drumuri potențialilor angajatori.

În cursul nostru, toți profesorii sunt experți Java. De aceea, vei stăpâni elementele de bază și subiectele mai avansate susținute de practicieni care nu numai că își cunosc lucrurile, ci și le place foarte mult să-și împărtășească experiența.

Ce calități are un programator Java?

Cursurile Java sunt destinate în mare parte persoanelor care doresc să-și testeze abilitățile și să urmeze programul pas cu pas. Asta pentru că – nu spre deosebire de celelalte cursuri ale noastre – este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele pornind de la zero.

Dar pentru a crea logica aplicației și a planifica tot ceea ce utilizatorii nu văd niciodată, merită să:

 • fii consistent,
 • ai o abordare analitică a rezolvării problemelor,
 • cauți răspunsuri și soluții pe cont propriu,
 • fii rabdator si persistent.

Un programator Java este capabil să lucreze la un singur proiect pentru o perioadă lungă de timp.

Are sens să urmezi cursul Java de la distanță?

Credem că învățarea și obținerea de noi abilități au întotdeauna sens - indiferent de tipul de curs: la distanță sau în clasă. Ambele își propun să îți ofere cunoștințe solide.

Cursul Java online, la fel ca oricare altul pe care îl oferim, oferă exact același nivel ca cel susținut în clasă la Coders Lab. Indiferent dacă este un curs tester sau un curs Java, modul online îți oferă pur și simplu mai multă libertate de a-ți programa timpul și de a-ți îndeplini angajamentele zilnice.

Mai mult, cursul Java de la distanță îți oferă un gust al muncii tale viitoare: la urma urmei, ca programator nu trebuie să lucrezi la birou. Poți alege din orice loc cu acces la internet din întreaga lume.