Back to Top
Oraș
Mod
Data
Data
Număr de ore
Preț
JavaScript Developer - Online
JavaScript logo26.06.2023 - 04.12.2023
Oraș
Online
Mod
Evening
Preț
De la 8999 Ron / 750 ron / lună

De ce un curs JavaScript?

JavaScript (JS) este un limbaj front-end folosit pentru a programa ceea ce vede utilizatorul în fereastra browserului. Este unul dintre cele mai importante limbaje de programare din lume. Este folosit de companii precum Facebook, Uber and PayPal.

Man in front of a computer shows a gesture of success

De ce merită?

JS este utilizat pe scară largă pentru dezvoltarea de site-uri web, aplicații mobile, jocuri și Internet of Things, de ex. SmartTV sau ceasuri conectate la telefon. Ubicuitatea și versatilitatea sa fac ca cererea de specialiști JavaScript să crească.

Smiling woman with glasses and laptop

Pentru cine este?

Cursul începe prin a acoperi elementele fundamentale. Dacă dorești să creezi site-uri web și aplicații clare și intuitive și, în același timp, ai un simț al esteticii, îți pasă de detalii și îți place să vezi rapid rezultatele muncii tale - acest curs este pentru tine.

A smiling man with glasses and laptop

Ce vei învăța?

Vei afla cum să reproduci un design web într-o fereastră de browser. Îl vei ajusta atât pentru computer, cât și pentru dispozitive mobile. Vei învăța să programezi animații și să utilizezi informații din baze de date.

Efectuează task-urile de testare JavaScript

Dacă te întrebi dacă JavaScript este pentru tine, realizează task-urile de testare. Acest lucru îți va oferi o idee bună despre cum este să lucrezi cu acest limbaj.

Completează formularul și îți vom trimite accesul la task-uri prin e-mail.

planeplane-lines

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de la site-ul nostru. Înainte de a ne trimite datele tale cu caracter personal, citește informații detaliate despre modul în care le vom procesa. Am dori să putem prelucra datele tale pentru a îți oferi informații adespre serviciile noastre. Dacă nu te mai interesează, poți oricând să te opui. Acest lucru ne va determina să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop.

Click ca să vezi mai mult

Programul de curs JavaScript

 

Select...

 

Date viitoare

Nume
Oraș
Mod
Data
Data
Preț
JavaScript Developer - Online
JavaScript logo26.06.2023 - 04.12.2023
Oraș
Online
Mod
Evening
Preț
De la 8999 Ron / 750 ron / lună
 
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul se desfășoară remote în modurile de seară, weekend sau full-time. Acest lucru face ușor să combini învățarea cu îndatoririle tale de zi cu zi.

 
Form of learning

Cursuri de seară

Cursurile de seară se țin online, de 3/4 ori pe săptămână. Dacă lucrezi de acasă sau ești o persoană activă, mereu în mișcare, această formă de învățare este pentru tine.

Avantaje:

 • poți participa de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și o conexiune bună la internet
 • sesiuni online, cu lector și mentor
 • auto-studiu și practică
 • cursurile au loc online, în grupe restrânse
 

Nu ești sigur dacă JavaScript este potrivit pentru tine?

Ai îndoieli? Fă testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Fă testul de aptitudini
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă vrei să înveți programare de la zero, ai ajuns la locul potrivit. După opt săptămâni în bootcamp-ul nostru intensiv, vei fi gata să obții un loc de muncă ca dezvoltator junior.

gdzie pracują absolwenci Coders Lab gdzie pracują absolwenci Coders Lab
 

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul

 

Alege un pachet

Când te înscrii la un curs JavaScript, poți alege dintre trei pachete - identice pentru cursurile online și în clasă. Pachetele superioare conțin elemente care îți vor oferi cunoștințe suplimentare în domeniul programării, dar și oportunități de angajare.

Detaliile pachetelor

Pachet Basic
Cunoștiințe de bază
Plata integral sau în rate
BESTSELLER
Pachet Premium
Avantaj profesional
Plata integral sau în rate
Pachet Ultimate
Job în IT
Plata integral sau în rate
Cursul în numere
Ore de studiu
440
490
550
Număr de cursuri
2
3
3
Număr de examene
2
2
2
Număr de proiecte
1
2
3
Cursuri
Job-ul tău în IT
Beneficii extra
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs este o cheltuială mare. De aceea, poți plăti pentru el în două moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile.

Paper money icon

Plata in rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi.

Money refund icon

Banii inapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza bootcamp-ul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs pe care nu ai finalizat-o.

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de bootcamp. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
0/1000

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de la site-ul nostru. Înainte de a ne trimite datele tale cu caracter personal, citește informații detaliate despre modul în care le vom procesa. Am dori să putem prelucra datele tale pentru a îți oferi informații adespre serviciile noastre. Dacă nu te mai interesează, poți oricând să te opui. Acest lucru ne va determina să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop.

Click ca să vezi mai mult

Întrebări frecvente

Care sunt caracteristicile JavaScript?

JavaScript a fost citat drept cel mai popular limbaj de programare de 64,96% dintre dezvoltatorii chestionați, conform raportului StackOverflow din 2021. Se spune că este limbajul de programare care, împreună cu cunoștințele de HTML și CSS, este instrumentul principal pentru programarea site-urilor web sau a aplicațiilor desktop și web.

Limbajul Java Script se distinge, printre altele, prin

  • viteza de operare,
  • capacitatea de a executa scriptul independent de extensie,
  • lipsa dependenței de sistemul de operare,
  • sintaxă relativ simplă

Datorită posibilităților acestui limbaj, este folosit în principal de programatorii front-end. Ei folosesc în munca lor atât cunoștințele de HTML, cât și CSS și JavaScript. Cursul din Coders Lab ajută la combinarea tuturor acestor lucruri. Datorită acestui fapt, toți cei care doresc și intenționează să devină un dezvoltator front-end vor avea o bază solidă pentru a începe să lucreze în industrie.

Ce este programarea JavaScript?

Cursul JS este începutul aventurii tale cu programarea și crearea, de exemplu, de pagini web. Cu ajutorul JavaScript puteți îmbogăți site-urile web cu:

 • grafica animata
 • prezentari,
 • forme interactive

De asemenea, poți controla modul în care apare conținutul individual.

Pentru asta ai nevoie de JavaScript. Elementele de bază îți oferă deja posibilitatea de a pune în mișcare paginile web. Dezvoltatorul JavaScript decide cum se reîmprospătează și se modifică pagina fără reîncărcare manuală.

Este dificil să înveți JavaScript?

Totul depinde de nivelul de cunoștințe de la care pornești. Dacă ai stăpânit elementele de bază ale limbajului HTML, cu siguranță îți va fi mai ușor să asimilezi și să înțelegi elementele inițiale ale JavaScript. Elementele de bază presupun și elemente legate de CSS.

Cu toate acestea, cursul nostru pentru dezvoltatori JavaScript este bine gândit și conceput, astfel încât toată lumea - indiferent de nivelul, vârsta sau educația lor - va dobândi secvenţial cunoştinţele și abilităţile de care au nevoie pentru a începe o carieră ca dezvoltator front-end.

Cunoașterea HTML și CSS sunt elementele de bază. JavaScript este strâns legat de acestea, dar oferă posibilități mult mai mari de programare a site-urilor web sau a aplicațiilor web. Este, de asemenea, probabil unul dintre cele mai bune limbaje cu care să îți începi aventura în programare. Mai ales dacă mergi la un curs JS și înveți ajutat de un mentor și un profesor.

Trebuie să cunosc elementele de bază ale JavaScript pentru a urma cursul?

Nu. Programul nostru de curs este conceput astfel încât toți studenții - indiferent de nivelul lor de cunoștințe - să îl poată urma.

Fiecare curs începe cu o fază de auto-studiu, numită prelucru, care este un material pentru ca studenții să lucreze singuri prin elementele de bază ale JS. Acest lucru oferă tuturor șansa de a se pregăti pentru cursuri. Scopul prelucrului este, de asemenea, de a egaliza nivelul de cunoștințe al tuturor din grup, ceea ce face posibilă trecerea la aspecte practice în prima zi de curs.

Cum este cursul JavaScript?

Unul dintre cele mai populare cursuri din oferta noastră este cel legat de JavaScript. Învățarea acestui limbaj este relativ simplă și, în plus, limbajul în sine oferă o mulțime de posibilități interesante.

Dorim ca toată lumea să poată învăța JavaScript. Așa că am structurat cursul în așa fel încât să ghidăm cursanții pas cu pas prin toate subiectele care sunt necesare în munca lor.

Cursul constă în:

 • prelucru, adică materiale de auto-studiu puse la dispoziție înainte de începerea orei,
 • cursuri de grup cu profesorul,
 • lucru individual între sesiuni,
 • examene,
 • proiect final.

Ce oportunități au dezvoltatorii JavaScript pe piață?

Un curs JS deschide ușa pentru a lucra în multe locuri interesante. Datorită popularității Java Script în sine, un dezvoltator JavaScript a fost în căutare constantă de mulți ani.

În calitate de dezvoltator JavaScript, poți lucra în, de exemplu:

 • Start-up-uri,
 • Companii de software,
 • Firme mici,
 • Mari corporații,
 • Agenții de marketing

Un specialist Java Script în stadiul de juniori - imediat după curs - câștigă în medie 1.500 EUR lunar. Cu toate acestea, datorită muncii și hotărârii tale în industria IT, câștigurile se schimbă rapid. Mai ales în poziții atât de necesare ca programator JavaScript.