Back to Top
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Număr de ore
Preț
JavaScript Developer - Online
JavaScript logo14.05.2024 - 21.12.2024
Oraș
Online
Mod
Online
Preț
De la 9490 Ron / 49 ron / lună

 

De ce un curs JavaScript?

Limbajul JavaScript (JS) este fundamentul dezvoltării front-end, aducând la viață ceea ce vede utilizatorul intr-o aplicație web, mobilă sau în browser. Este unul dintre limbajele de programare semnificative la nivel global și este folosit de companii precum Facebook, Uber și PayPal. Descoperă beneficiile cursului nostru JavaScript și pregătește-te să te alături echipei globale de dezvoltatori de top.

Man in front of a computer shows a gesture of success

JavaScript - Primul Pas

Începutul în lumea programării poate părea intimidant, însă cursul nostru de JavaScript reprezintă primul și cel mai accesibil pas către acest univers fascinant. Te invităm să depășești orice temeri și să descoperi că programarea poate fi accesibilă și plină de satisfacții, indiferent dacă ești un novice sau ai deja cunoștințe de bază.

Smiling woman with glasses and laptop

Calitățile unui Programator JavaScript

Un programator JavaScript de succes posedă calități esențiale precum creativitatea, rezolvarea de probleme și atenția la detalii. Cursul nostru își propune să dezvolte aceste competențe în fiecare cursant, pregătindu-i pentru a deveni programatori JavaScript versatili și căutați pe piața muncii.

A smiling man with glasses and laptop

Detalii Curs JavaScript

Cursul nostru de JavaScript este conceput pentru a fi accesibil și interactiv. Vom explora concepte fundamentale, vom dezvolta proiecte practice și vei avea șansa de a lucra alături de experți în domeniu. Indiferent că-ți dorești să începi o nouă carieră sau să-ți îmbunătățești abilitățile actuale, acest curs îți oferă oportunitatea de a face acest pas într-un mod eficient și plin de succes.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalizarea cursului vei primi un Certificat de Absolvire recunoscut național și internațional eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii. Vei fi încadrat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC conform COD C.O.R. 251204 sau PROGRAMATOR AJUTOR conform COD C.O.R. 351201, în funcție de ultima unitate de învățământ absolvită și de cursul ales.

Mini curs gratuit JavaScript

Începe să înveți primele lucruri legate de JavaScript și testează-le cu ajutorul exercițiilor pe care le-am pregătit. La final, vei putea să dezvolți prima ta aplicație. Tot ce ai de făcut este să completezi formularul alăturat și noi îți vom trimite link-ul pentru a începe.

planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți un contact . Click ca să vezi mai mult...

Programul de curs JavaScript

Cine este mentor?

Cătălin Marin - Mentor & Software Architect

Un adevărat maestru al codului, scriitor și software arhitect, cu o experiență de peste 19 ani, Cătălin te invită în lumea fascinantă JavaScript și promite o abordare friendly, deschisa și profesionistă a modului de predare. El ne oferă o perspectivă unică asupra potențialelor pericole și succese ale tehnologiilor JavaScript, ghidându-ne printr-un labirint de concepte și idei, pentru ca la final, să poți asigura acel job de junior developer

Linkedin

Pentru și mai multe informații cum începi o carieră ca programator, cum ne adaptăm schimbărilor în tehnologie, despre curs dar și legate de mentorul tău, urmărește acest episod din podcastul Coders Lab.

 
 

Date viitoare

Nume
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Preț
JavaScript Developer - Online
JavaScript logo14.05.2024 - 21.12.2024
Oraș
Online
Mod
Online
Preț
De la 9490 Ron / 49 ron / lună
 
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de JavaScript este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în modurile de seară sau weekend.

 
Form of learning

Cursuri de seară

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile JavaScript acreditate de seară sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3-4 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

 • Poți participa de oriunde, având nevoie doar de un laptop și o conexiune stabilă la internet.
 • Beneficiezi de sesiuni online susținute de lectori și mentori experimentați.
 • Ai posibilitatea de a combina auto-studiul cu sesiunile practice.
 • Cursurile se desfășoară online în grupuri mici, pentru o experiență de învățare personalizată.
 

Nu ești sigur dacă JavaScript este potrivit pentru tine?

Ai îndoieli? Fă testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Fă testul de aptitudini
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă vrei să înveți programare de la zero, ai ajuns la locul potrivit. După șase luni în cursul nostru intensiv, vei fi gata să obții un loc de muncă ca dezvoltator junior.

gdzie pracują absolwenci Coders Lab gdzie pracują absolwenci Coders Lab
 

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul

 

Alege un pachet

Când te înscrii la un curs JavaScript, poți alege dintre trei pachete - identice pentru cursurile online și în clasă. Pachetele superioare conțin elemente care îți vor oferi cunoștințe suplimentare în domeniul programării, dar și oportunități de angajare.

Detaliile pachetelor

Pachet Basic
Cunoștiințe de bază
Plata integrală / rate cu 0% dobândă și opțiuni de finanțare
BESTSELLER
Pachet Premium
Avantaj profesional
Plata integrală / rate cu 0% dobândă și opțiuni de finanțare
Pachet Ultimate
Job în IT
Plata integrală / rate cu 0% dobândă și opțiuni de finanțare
Cursul în numere
Ore de studiu
360
380
400
Număr de cursuri
2
3
3
Număr de examene
2
2
2
Număr de proiecte
1
2
3
Cursuri
Job-ul tău în IT
Beneficii extra
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar sau cu cardul. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile. La plata integrală ai automat o extra reducere de 10%.

Paper money icon

Plata in rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi. Dacă te înscrii insoțit de un prieten, primiți amândoi o reducere de 10%.

Money refund icon

Banii înapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza cursul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs la care nu ai primit acces.

Paper money icon

Credit pentru studii

Avem parteneriate cu diferite instituții bancare, pentru ca tu să poți aplica facil la un credit pentru studii, în condiții avantajoase. Aceste credite pot fi achitate după terminarea cursului, oferind o perioadă de grație.

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de curs. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
 
0/1000

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

Întrebări frecvente

Care sunt caracteristicile JavaScript?

JavaScript a fost citat drept cel mai popular limbaj de programare de 64,96% dintre dezvoltatorii chestionați, conform raportului StackOverflow din 2021. Se spune că este limbajul de programare care, împreună cu cunoștințele de HTML și CSS, este instrumentul principal pentru programarea site-urilor web sau a aplicațiilor desktop și web.

Limbajul Java Script se distinge, printre altele, prin

  • viteza de operare,
  • capacitatea de a executa scriptul independent de extensie,
  • lipsa dependenței de sistemul de operare,
  • sintaxă relativ simplă

Datorită posibilităților acestui limbaj, este folosit în principal de programatorii front-end. Ei folosesc în munca lor atât cunoștințele de HTML, cât și CSS și JavaScript. Cursul din Coders Lab ajută la combinarea tuturor acestor lucruri. Datorită acestui fapt, toți cei care doresc și intenționează să devină un dezvoltator front-end vor avea o bază solidă pentru a începe să lucreze în industrie.

Ce este programarea JavaScript?

Cursul JS este începutul aventurii tale cu programarea și crearea, de exemplu, de pagini web. Cu ajutorul JavaScript puteți îmbogăți site-urile web cu:

 • grafica animata
 • prezentari,
 • forme interactive

De asemenea, poți controla modul în care apare conținutul individual.

Pentru asta ai nevoie de JavaScript. Elementele de bază îți oferă deja posibilitatea de a pune în mișcare paginile web. Dezvoltatorul JavaScript decide cum se reîmprospătează și se modifică pagina fără reîncărcare manuală.

Este dificil să înveți JavaScript?

Totul depinde de nivelul de cunoștințe de la care pornești. Dacă ai stăpânit elementele de bază ale limbajului HTML, cu siguranță îți va fi mai ușor să asimilezi și să înțelegi elementele inițiale ale JavaScript. Elementele de bază presupun și elemente legate de CSS.

Cu toate acestea, cursul nostru pentru dezvoltatori JavaScript este bine gândit și conceput, astfel încât toată lumea - indiferent de nivelul, vârsta sau educația lor - va dobândi secvenţial cunoştinţele și abilităţile de care au nevoie pentru a începe o carieră ca dezvoltator front-end.

Cunoașterea HTML și CSS sunt elementele de bază. JavaScript este strâns legat de acestea, dar oferă posibilități mult mai mari de programare a site-urilor web sau a aplicațiilor web. Este, de asemenea, probabil unul dintre cele mai bune limbaje cu care să îți începi aventura în programare. Mai ales dacă mergi la un curs JS și înveți ajutat de un mentor și un profesor.

Trebuie să cunosc elementele de bază ale JavaScript pentru a urma cursul?

Nu. Programul nostru de curs este conceput astfel încât toți studenții - indiferent de nivelul lor de cunoștințe - să îl poată urma.

Fiecare curs începe cu o fază de auto-studiu, numită prelucru, care este un material pentru ca studenții să lucreze singuri prin elementele de bază ale JS. Acest lucru oferă tuturor șansa de a se pregăti pentru cursuri. Scopul prelucrului este, de asemenea, de a egaliza nivelul de cunoștințe al tuturor din grup, ceea ce face posibilă trecerea la aspecte practice în prima zi de curs.

Cum este cursul JavaScript?

Unul dintre cele mai populare cursuri din oferta noastră este cel legat de JavaScript. Învățarea acestui limbaj este relativ simplă și, în plus, limbajul în sine oferă o mulțime de posibilități interesante.

Dorim ca toată lumea să poată învăța JavaScript. Așa că am structurat cursul în așa fel încât să ghidăm cursanții pas cu pas prin toate subiectele care sunt necesare în munca lor.

Cursul constă în:

 • prelucru, adică materiale de auto-studiu puse la dispoziție înainte de începerea orei,
 • cursuri de grup cu profesorul,
 • lucru individual între sesiuni,
 • examene,
 • proiect final.

Ce oportunități au dezvoltatorii JavaScript pe piață?

Un curs JS deschide ușa pentru a lucra în multe locuri interesante. Datorită popularității Java Script în sine, un dezvoltator JavaScript a fost în căutare constantă de mulți ani.

În calitate de dezvoltator JavaScript, poți lucra în, de exemplu:

 • Start-up-uri,
 • Companii de software,
 • Firme mici,
 • Mari corporații,
 • Agenții de marketing

Un specialist Java Script în stadiul de juniori - imediat după curs - câștigă în medie 1.500 EUR lunar. Cu toate acestea, datorită muncii și hotărârii tale în industria IT, câștigurile se schimbă rapid. Mai ales în poziții atât de necesare ca programator JavaScript.