Back to Top
Oraș
Mod
Data
Data
Număr de ore
Preț
Python Developer - Online
Python Logo10.04.2023 - 08.09.2023
Oraș
Online
Mod
Evening
Preț
De la 8999 Ron / de la 20 ron / oră
Python logo

De ce un curs Python?

Python este un limbaj back-end cu o gamă foarte largă de aplicații. Interacționezi cu el în fiecare zi în timp ce utilizezi Instagram, Spotify sau Netflix. Cu ajutorul acestuia, nu numai că vei crea logica din spatele site-urilor web, dar o poți folosi și pentru a analiza cantități mari de date sau chiar pentru a programa inteligența artificială.

Man in front of a computer shows a gesture of success

De ce merită?

Conform raportului Stack Overflow 2020, Python a rămas în primele 3 limbaje de programare iubite și dorite de ani de zile. Și din motive întemeiate. Pe de o parte, versatilitatea sa îi permite să fie utilizat pe scară largă în companii, pe de altă parte, este una dintre cele mai simple și mai plăcute tehnologii pentru a începe să înveți.

Smiling woman with glasses and laptop

Pentru cine?

Cursul este predat de la bază. Dacă ești interesat de funcționarea unui site web sau a unei aplicații web, dacă dorești să știi cum să creezi o logică datorită căreia sunt afișate diverse date în browser, de ex. o listă de hoteluri disponibile în Barcelona, iar dacă îți place să lucrezi independent și nu dorești să ai contact direct cu clientul - alege acest curs.

A smiling man with glasses and laptop

Ce vei invăța?

După curs, vei putea programa un site web astfel încât să funcționeze într-un mod planificat, de ex. datele dintr-un formular de contact vor fi salvate într-o bază de date corespunzătoare, iar numărul de haine disponibile în aplicația Zalando va fi actualizat constant. Vei învăța să scrii cod care va fi executat pe un server.

Efectuează sarcini de testare a limbajului Python

Dacă încă te întrebi dacă Python este pentru tine, efectuează sarcinile de testare. Datorită lor, vei vedea cum se simte lucrul cu limbajul.

Completează formularul: vei avea acces la sarcini prin e-mail.

planeplane-lines

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de la site-ul nostru. Înainte de a ne trimite datele tale cu caracter personal, citește informații detaliate despre modul în care le vom procesa. Am dori să putem prelucra datele tale pentru a îți oferi informații adespre serviciile noastre. Dacă nu te mai interesează, poți oricând să te opui. Acest lucru ne va determina să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop.

Click ca să vezi mai mult

Program de curs Python

 

Preț: 8999 Ron Oraș: Online
Modul: Seară


Contactează consilierul nostru de curs pentru a obține mai multe informații despre cursuri și pentru a adresa orice întrebări ai.

Mirona

Course Specialist 

 mirona@coderslab.ro +40 771 750 257

 
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul se desfășoară remote în modurile de seară, weekend sau full-time. Acest lucru face ușor să combini învățarea cu îndatoririle tale de zi cu zi.

 
Form of learning

Cursuri de seară

Cursurile de seară se țin online, de 3/4 ori pe săptămână. Dacă lucrezi de acasă sau ești o persoană activă, mereu în mișcare, această formă de învățare este pentru tine.

Avantaje:

 • poți participa de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și o conexiune bună la internet
 • sesiuni online, cu lector și mentor
 • auto-studiu și practică
 • cursurile au loc online, în grupe restrânse
 
 

Date viitoare

Nume
Oraș
Mod
Data
Data
Preț
Python Developer - Online
Python Logo10.04.2023 - 08.09.2023
Oraș
Online
Mod
Evening
Preț
De la 8999 Ron / de la 20 ron / oră

Nu ești sigur dacă Python este potrivit pentru tine?

Ai îndoieli? Fă testul de aptitudini și află care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Fă testul de aptitudini
Smiling man with a laptop on a blue background

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă vrei să înveți programare de la zero, ai ajuns la locul potrivit. După opt săptămâni în bootcamp-ul nostru intensiv, vei fi gata să obții un loc de muncă ca dezvoltator junior.

gdzie pracują absolwenci Coders Lab where gratuades work
 

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul

 

Alege un pachet

Când te înscrii la un curs Python, poți alege dintre trei pachete - identice pentru cursurile online și în clasă. Pachetele superioare conțin elemente care îți vor oferi cunoștințe suplimentare în domeniul programării, dar și oportunități de angajare.

Detaliile pachetelor

Pachet Basic
Cunoștiințe de bază
Plata integral sau în rate
BESTSELLER
Pachet Premium
Avantaj profesional
Plata integral sau în rate
Pachet Ultimate
Job în IT
Plata integral sau în rate
Cursul în numere
Ore de studiu
400
450
510
Număr de cursuri
2
3
3
Număr de examene
2
2
2
Număr de proiecte
1
2
3
Cursuri
Job-ul tău în IT
Beneficii extra
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs este o cheltuială mare. De aceea, poți plăti pentru el în două moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile.

Paper money icon

Plata in rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi.

Money refund icon

Banii inapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza bootcamp-ul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs pe care nu ai finalizat-o.

 

Mirona

Consilier de curs

 mirona@coderslab.ro

+40 771 750 257


Contactează consilierul nostru de curs pentru a obține mai multe informații despre cursuri și pentru a adresa orice întrebări ai.

 

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de bootcamp. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de la site-ul nostru. Înainte de a ne trimite datele tale cu caracter personal, citește informații detaliate despre modul în care le vom procesa. Am dori să putem prelucra datele tale pentru a îți oferi informații adespre serviciile noastre. Dacă nu te mai interesează, poți oricând să te opui. Acest lucru ne va determina să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop.

Click ca să vezi mai mult

Întrebări frecvente

Trebuie să mă pregătesc pentru un curs Python?

Da, trebuie să te pregătești pentru un bootcamp Python. Cu toate acestea, nu trebuie să o faci singur. Te vei pregăti pentru trainingul Python realizând materialele prelucrătoare - autostudiu pe care le vei primi de la noi după semnarea contractului. Vei găsi informații de bază datorită cărora vei fi gata să începi să înveți elementele de bază Python. Vei lucra sub supravegherea unui mentor, care îți va răspunde la toate întrebările. Îți va lua aproximativ 60 de ore pentru a finaliza prelucrarea.

Trebuie să am propriul meu laptop?

Da, la bootcamp-ul Python folosești propriul tău hardware. Pentru a parcurge cursul și a stăpâni elementele de bază ale Python fără probleme, computerul tău trebuie să îndeplinească următoarele cerințe tehnice:

 • sistem de operare: Windows 7 sau o versiune ulterioară, macOS sau Linux
 • Procesor Intel i5 sau AMD A10
 • minim 4 GB RAM
 • 10 GB spațiu liber pe disc
 • capacitatea de a instala sistemul de operare Linux viteza de conectare de cel puțin 10 Mb/s
 • webcam (laptop sau USB)
 • căști și microfon
 • două monitoare recomandate

Cum diferă un bootcamp Python online de unul din clasă?

Locația este singura diferență. În timpul cursului online Python, înveți de la distanță din orice loc, singurul lucru de care ai nevoie este un computer și acces la Internet. În timpul unui curs în clasă, lecțiile au loc în biroul nostru. Indiferent dacă cursul este online sau în clasă, vei învăța exact același program. Fiecare formă de învățare garantează aceeași calitate și rezultate.

Cât durează cursul?

Îți va lua 7 luni pentru a finaliza Python BootCamp de weekend. Cursurile au loc la fiecare al doilea weekend. În total, cursul constă în aproape 400 de ore de ore de învățare, inclusiv ore de auto-studiu și ghidate de profesor. În timpul bootcamp-ului, vei participa și la ateliere și vei susține examene pentru a-ți verifica progresul de învățare.

Voi găsi un loc de muncă ca dezvoltator back-end după curs?

Am pregătit programul de cursuri Python în cooperare cu companii care angajează dezvoltatori back-end. Datorită acestui fapt, abilitățile tale sunt într-adevăr solicitate pe piață. De la începutul cursului, te sprijinim în crearea propriului portofoliu de programare.