Back to Top

De ce cursul de testare automată?

Acesta este un curs de specialitate de nivel al doilea, destinat celor care fac testare manuală. Cursul este remote, în weekend, astfel încât să îl poți combina cu ușurință cu munca.

Man in front of a computer shows a gesture of success

De ce merită?

Acesta este următorul pas în cariera ta de tester. Cursul îți va permite să avansezi la locul de muncă și să te deschizii către noi oportunități, deoarece vei învăța și elementele de bază ale Java. Potrivit uk.talent.com, testerii de automatizare câștigă în medie cu 12.000 EUR / 10.000 GBP mai mult decât testerii manuali pe an.

Smiling woman with glasses and laptop

Pentru cine?

Acest curs se adresează persoanelor care cunosc testarea manuală. Dacă ești răbdător, meticulos, îți place să lucrezi cu oamenii și ești capabil să empatizezi cu utilizatorii, meseria de tester de automatizare este pentru tine.

A smiling man with glasses and laptop

Ce vei invata?

În timpul cursului vei afla despre instrumentele și mediul de lucru al unui tester. Vei pregăti primele scripturi de testare. De asemenea, vei stăpâni utilizarea mașinilor de testare în munca de zi cu zi și vei învăța cum să utilizezi framework-uri pentru testare.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalizarea cursului vei primi un Certificat de Absolvire recunoscut național și internațional eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii. Vei fi încadrat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC conform COD C.O.R. 251204 sau PROGRAMATOR AJUTOR conform COD C.O.R. 351201, în funcție de ultima unitate de învățământ absolvită și de cursul ales.

 

Aplică la pachetul de cursuri Tester manual și automatizat și economisește 3500 Ron!

 

Programul de curs pentru Testare Automată

 

Preț: 6500 Ron (7999 Ron Tester manual + Testare Automată)Oraș: Online
Modul: Seară


Contactează consilierul nostru de curs pentru a obține mai multe informații despre cursuri și pentru a adresa orice întrebări ai.

Andrei

Course Specialist 

 andrei@coderslab.ro  +40787260055

 

Dorești să afli mai multe?

 
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul se desfășoară remote în modurile de seară, weekend sau full-time. Acest lucru face ușor să combini învățarea cu îndatoririle tale de zi cu zi.

 
Form of learning

Cursuri de seară

Cursurile de seară se țin online, de 3/4 ori pe săptămână. Dacă lucrezi de acasă sau ești o persoană activă, mereu în mișcare, această formă de învățare este pentru tine.

Avantaje:

 • poți participa de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și o conexiune bună la internet
 • sesiuni online, cu lector și mentor
 • auto-studiu și practică
 • cursurile au loc online, în grupe restrânse
 
 

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă vrei să înveți programare de la zero, ai ajuns la locul potrivit. După opt săptămâni în bootcamp-ul nostru intensiv, vei fi gata să obții un loc de muncă ca Junior Developer.

gdzie pracują absolwenci Coders Lab gdzie pracują absolwenci Coders Lab
 
handbook Coderslab

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar sau cu cardul. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile. La plata integrală ai automat o extra reducere de 10%.

Paper money icon

Plata in rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi. Dacă te înscrii insoțit de un prieten, primiți amândoi o reducere de 10%.

Money refund icon

Banii inapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza cursul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs la care nu ai primit acces.

Paper money icon

Credit pentru studii

Avem parteneriate cu diferite instituții bancare, pentru ca tu să poți aplica facil la un credit pentru studii, în condiții avantajoase. Aceste credite pot fi achitate după terminarea cursului, oferind o perioadă de grație.

Select...

 

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de bootcamp. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru ti
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

Întrebări frecvente

Cum diferă testarea automată de testarea manuală?

Testarea manuală și testarea automată diferă pe mai multe criterii. Acestea includ timpul, acuratețea, raportarea și cerințele prealabile.

Mai presus de toate, testarea automată este mult mai rapidă decât testarea manuală. Nu este necesar un om în timpul procesului de testare a aplicațiilor sau a site-urilor web. Se întâmplă automat.

Părerile sunt împărțite în ceea ce privește acuratețea testelor. Pe de o parte, testele manuale sunt efectuate de o ființă umană, care poate pur și simplu să greșească sau să nu observe ceva. Pe de altă parte, testele automate execută scripturi de testare specifice care descriu o anumită variantă de comportament și pot pierde defecte aparente. Prin urmare, merită ca testerii să obțină atât competențe manuale, cât și competențe de automatizare.

Rezultatele și rapoartele de la testele automate pot fi găsite cu ușurință în sistem. Ele se creează singure, ceea ce economisește timp tester-ului.

Cerințele de intrare sunt, de asemenea, diferite. Principala diferență este constă în faptul că este util să cunoști limbaje de programare pentru a efectua teste automate. Java, de exemplu, este un limbaj destul de popular printre testeri.

Când este mai bine să efectuezi teste automate?

La început, merită să știți un lucru - va fi destul de dificil să înlocuiești odată pentru totdeauna testele manuale cu unele automate. Cu toate acestea, există situații în care acestea din urmă funcționează cu siguranță mai bine, deoarece economisesc mult timp și muncă. Putem enumera aici de ex:

 • teste de performanță (care verifică funcționarea sistemului în condiții de trafic intens de utilizatori),
 • teste de încărcare (testarea sistemului în condițiile procesării unei cantități mari de date)
 • teste funcționale (permițând introducerea unor modificări rapide).

O categorie separată o constituie, de asemenea, activitățile pur și simplu repetitive, care pot fi puse în mâinile verificării mașinilor.

Merită să merg la Bootcamp-ul Automation Tester dacă nu am făcut cursul Manual Tester?

Nu. Cursul Automation Tester este un curs de nivel doi. Aceasta înseamnă că se bazează pe cunoștințele din bootcamp-ul de Tester manual. Unul fără celălalt nu există sau mai degrabă - nu ar trebui să existe.

Prin urmare, cursul Automation Tester este conceput pentru cei care și-au început deja aventura de testare sau doresc să-și sporească avantajul de piață chiar de la începutul carierei IT.

Scripturile de testare create de un tester de automatizare vor fi mai bune și mult mai precise dacă sunt create de cineva cu experiență în testarea manuală.

Am nevoie de cunoștințe de programare pentru a efectua teste automate?

Testarea automată necesită cunoașterea a cel puțin unui limbaj de programare care să permită crearea de scenarii de testare.

Testerii nu trebuie să poată face modificările recomandate. Pur și simplu efectuează teste automate. Pe de altă parte, programatorii Java sau alți programatori trebuie să implementeze modificările indicate de colegii lor. Totuși, pentru ca programatorii să aibă ceva de implementat, testerul însuși trebuie să scrie un script care să verifice funcționalitatea site-ului sau a aplicației. Și acest lucru nu se poate face fără cunoașterea unui limbaj de programare.

Unde lucrează testerii de automatizare?

Testerii - atât manuali, cât și automatizați - lucrează acolo unde sunt dezvoltate site-uri web, aplicații sau jocuri. Sarcina lor este de a verifica și testa funcționarea acestor produse în diferite situații.

Testerii care au absolvit bootcamp-ul își vor găsi locul, de exemplu, în companii de software, agenții de marketing, echipe de cercetare sau mari corporații.