Back to Top
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Număr de ore
Preț
Tester Manual - Online
16.04.2024 - 28.06.2024
Oraș
Online
Mod
Seară
Preț
-15% la înscrierile confirmate până la 23.02.2024 / Rate de la 49 ron / lună

Testare Manuală - De ce să aplici?

Absolut orice aplicație sau site web are nevoie de oameni care pot identifica erorile, de aceea job-ul de Manual Tester este unul la mare căutare tot timpul și poate fi obținut în doar 6 săptămâni. Cursul nostru de testare manuală îți oferă și examenul ISTQB, recunoscut de angajatori.

Man in front of a computer shows a gesture of success

Manual Tester - primul pas

Teama de IT este una normală dar trebuie să înțelegi că nu toate job-urile în IT necesită cunoștințe avansate, iar job-ul de Manual Tester ce poate fi obținut prin cursul nostru de testare manuală este cel mai simplu mod de a porni într-o carieră în IT, acesta fiind punctul de plecare al cât mai multor experți în domeniu.

Smiling woman with glasses and laptop

Calitățile unul Manual Tester

Răbdarea, meticulozitatea, curiozitatea, deschiderea și capacitatea de a empatiza cu utilizatorul sunt principalele calități atunci când vrei să lucrezi în zona de testare manuală; la acestea se adaugă și capacitatea de comunicare pentru că un Manual Tester va lucra adesea cu membrii echipei, în special cu programatorii.

A smiling man with glasses and laptop

Detaliile cursului de testare manuală

Vei avea acces la o platformă special gândită pentru utilizatorii la început de drum, unde, pe lângă accesul la profesori, colegi și partea teoretică a cursurilor, vei descoperi instrumente pentru testarea software-ului. Vei realiza un proiect de testare pe o aplicație reală folosind metodologia Scrum și te vei pregăti pentru examenul internațional ISTQB.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalizarea cursului vei primi un Certificat de Absolvire recunoscut național și internațional eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii. Vei fi încadrat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC conform COD C.O.R. 251204 sau PROGRAMATOR AJUTOR conform COD C.O.R. 351201, în funcție de ultima unitate de învățământ absolvită și de cursul ales.

Verifică-ți abilitățile de Manual Tester

Începe să testezi, să scrii un test case, și înțelege mai bine ce face un tester manual, cu ajutorul exercițiilor pe care le-am pregătit. La final, vei putea să te auto-evaluezi. Tot ce ai de făcut este să completezi formularul alăturat și noi îți vom trimite link-ul pentru a începe.

planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți un contact . Click ca să vezi mai mult...

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Ești în locul potrivit! Coders Lab prioritizează nevoile cursanților astfel că, după absolvire, aceștia se bucură de sprijin în găsirea unui job în cadrul partenerilor noștri de pe întreg globul. În doar 8 săptămâni ești gata de muncă!

gdzie pracują absolwenci Coders Lab gdzie pracują absolwenci Coders Lab

Programul cursului Tester manual

 

Select...

 

Date viitoare

Nume
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Preț
Tester Manual - Online
16.04.2024 - 28.06.2024
Oraș
Online
Mod
Seară
Preț
-15% la înscrierile confirmate până la 23.02.2024 / Rate de la 49 ron / lună
 

Dorești să afli mai multe?

 
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul se desfășoară remote în modurile de seară, weekend sau full-time. Acest lucru face ușor să combini învățarea cu îndatoririle tale de zi cu zi.

 
Form of learning

Cursuri de seară

Dacă ești o persoană activă și ai zilele pline, atunci aceasta este forma de învățare optimă pentru tine. Cursurile se țin seara, de 3-4 ori pe săptămână la ore când deja tumultul zilei se va liniști deja.

Avantaje:

 • Cursul este portabil. Poți participa de oriunde, ai nevoie doar de o conexiune bună la net și un laptop
 • Ai parte atât de lector, cât și de mentor. Doi profesioniști ce se vor asigura că vei pleca cu cele mai bune lecții.
 • Auto-studiu și practică
 • Cursurile au loc online, în grupe restrânse.
 • Ești parte dintr-o echipă de profesioniști și te bucuri de sprijinul acestora.
 

Nu ești sigur dacă ți se potrivește acest job?

Ai îndoieli că poți deveni Manual Tester? Acest test de aptitudini simplu, ce poate fi parcurs în 5 minute, îți va oferi cu siguranță răspunsul căutat. Hai să aflăm dacă acest curs de testare manuală este pentru tine!

Fă testul de aptitudini
Smiling man with a laptop on a blue background
 
 
 
informator o kursach Coderslab

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul

 

Alege un pachet

Când te înscrii la un curs de Manual Tester, poți alege dintre trei pachete - identice pentru cursurile online și în clasă. Pachetele superioare conțin elemente care îți vor oferi cunoștințe suplimentare în domeniul programării, dar și oportunități de angajare.

Detaliile pachetelor

Pachet Basic
Cunoștiințe de bază
-15% la înscrierile confirmate până la 23.02.2024
BESTSELLER
Pachet Premium
Avantaj profesional
-15% la înscrierile confirmate până la 23.02.2024
Pachet Ultimate
Job în IT
-15% la înscrierile confirmate până la 23.02.2024
Cursul în numere
Ore de studiu
120
144
185
Număr de cursuri
2
3
3
Număr de examene
2
3
3
Număr de proiecte
1
2
2
Cursuri
Job-ul tău în IT
Beneficii extra
 
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar sau cu cardul. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile. La plata integrală ai automat o extra reducere de 10%.

Paper money icon

Plata in rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi. Dacă te înscrii insoțit de un prieten, primiți amândoi o reducere de 10%.

Money refund icon

Banii inapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza cursul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs la care nu ai primit acces.

Paper money icon

Credit pentru studii

Avem parteneriate cu diferite instituții bancare, pentru ca tu să poți aplica facil la un credit pentru studii, în condiții avantajoase. Aceste credite pot fi achitate după terminarea cursului, oferind o perioadă de grație.

 

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de bootcamp. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți un contact . Click ca să vezi mai mult...

Întrebări frecvente

Cine este un tester manual?

Un tester este o persoană care - pentru a spune cu umor - pune la îndoială fiecare, chiar și cel mai mic element al unui site web, software, aplicație sau joc. Sarcina unei astfel de persoane este de a surprinde eventualele erori care fac ca proiectul la care lucrează echipa IT să nu funcționeze așa cum ar trebui. Acestea pot fi funcționalități lipsă sau subpagini nefuncționale.

Care sunt caracteristicile unui tester bun?

Dacă te întrebi cum să devii tester și ce calități ale caracterului tău te pot ajuta să obții un nou loc de muncă, răspunsul este destul de simplu. În această profesie veți avea nevoie de:

 • regularitate,
 • curiozitate,
 • meticulozitate,
 • comunicativitate,
 • capacitatea de a empatiza cu utilizatorul.

Cunoștințele de psihologie reprezintă, de asemenea, o valoare adăugată pentru a putea înțelege și testa mai bine modalitățile posibile de navigare pe un site web sau de utilizare a unei aplicații mobile.

Acest tip de muncă presupune adesea aducerea de vești „proaste” și informarea colegilor despre necesitatea de a face corecturi. Prin urmare, sunt binevenite și abilități soft bine dezvoltate. Un tester lucrează direct nu numai cu un manager de proiect, ci și cu dezvoltatorii. Acesta este motivul pentru care este bine să poți aranja această cooperare în așa fel încât să aducă beneficii ambelor părți.

Dacă simți că această descriere ți se potrivește și dorești să-ți folosești predispozițiile naturale în cel mai bun mod posibil, atunci devino tester cumpărând cursul Coders Lab.

Ce face un tester?

Un tester de aplicații sau software este un membru foarte important al echipei. El sau ea își ține mâna pe puls și testează meticulos toate variantele paginilor emergente sau vizualizărilor proiectului.

Pe scurt, se poate spune că un tester manual efectuează teste de funcționalitate și detectează toate erorile și defectele pentru a raporta apoi corecțiile dezvoltatorilor. Toate site-urile web, software-ul, aplicațiile sau jocurile trec prin acest proces - adesea de mai multe ori.

Sarcinile tester-ului includ, de asemenea, crearea de scenarii pentru teste individuale. Acesta este un pas către eficientizarea muncii și respectarea unui plan specific. La urma urmei, nicio parte nu poate fi lăsată deoparte.

În munca lor de zi cu zi, testerii manuali verifică următoarele legate de site-ul web sau aplicația:

 • corectitudine,
 • eficienţă,
 • fiabilitate,
 • sistem de securitate.

De ce poate fi util un tester manual în industria IT?

Un tester, datorită acurateței și tendinței naturale sa pună la îndoială:

 • oferă soluții de calitate,
 • accelerează procesul de detectare a erorilor,
 • asigură acoperirea codului prin teste,
 • reduce propagarea erorilor în mediul de producție.

La rândul lor, toate aceste puncte contribuie la satisfacția utilizatorilor finali ai sistemului.

Tester de software - cum să-ți începi aventura cu testarea?

Una dintre profesiile încă solicitate pe piață este testerul de software. Un curs - intensiv, practic și desfășurat sub îndrumarea experților în domeniu - este cea mai simplă și în același timp cea mai eficientă modalitate de a dobândi aceste abilități. De asemenea, merită să te interesezi de certificatul ISTQB. Examenul, pentru care trebuie să te pregătești temeinic, îți testează abilitățile și-ți verifică pregătirea pentru o nouă profesie.

Deci, dacă dorești să schimbi industria și să intrii în lumea testării, atunci:

 1. Alege campania noastră de testare, care îți va permite să te pregătești pentru examen în cel puțin 6 săptămâni, să faci un proiect pentru portofoliul tău și să câștigi o nouă profesie.
 2. Trece examenul de certificare.
 3. Caută un loc de muncă într-o nouă industrie!

Este probabil ca un tester junior să găsească un loc de muncă în industrie?

Această întrebare apare foarte des în mintea persoanelor interesate de testare, care încă nu au luat o decizie finală. După cum arată povestea lui Karol, absolventa noastră, poți găsi un loc de muncă chiar și la două săptămâni de la terminarea cursului. Ai nevoie doar de hotărâre să o faci. După curs și promovarea examenului, obiectivul de a schimba industria și locul de muncă este la îndemână.

Vestea bună este, de asemenea, că un tester manual este încă solicitat în industria IT. Și vă oferă, de asemenea, oportunitatea de a vă dezvolta competențele și de a trece la testarea automatizării.

Cum promovez examenul ISTQB?

Examenele ISTQB au trei niveluri. Cursul Tester manual te pregătește pentru nivelul de bază - Nivelul de bază ISTQB. Acreditările care conferă acest certificat se bazează pe programa, pe baza căreia am pregătit și un bloc tematic al cursului nostru.

În acest fel, te pregătim pentru exact subiectele și domeniile de care ai nevoie pentru a obține certificarea. Prin urmare, este o cale scurtă și atent proiectată care duce la un rezultat pozitiv al testului.

Voi primi un certificat de absolvire a cursului?

Da, fiecare student Coders Lab primește un certificat de absolvire a cursului IT după parcurgerea tuturor blocurilor, promovarea examenului sau susținerea proiectului final.

Se trimite prin email. Cu toate acestea, poți aplica și pentru o versiune pe hârtie.

În plus, fiecare ediție a acestui curs de testare este aranjată în așa fel încât studenții să susțină examenul ISTQB. Certificatul obținut după promovarea examenului îți documentează cunoștințele și îți permite să căuți un loc de muncă în timp ce urmezi cursul.

Unde pot susține examenul de certificare ISTQB?

Aici vei găsi lista companiilor care organizează examenele de certificare ISTQB în fiecare țară.