Back to Top
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Număr de ore
Preț
UX/UI Designer - Online
11.12.2023 - 23.02.2024
Oraș
Online
Mod
Online
Preț
De la 5390 Ron / 487 ron / lună
 

De ce un curs UX/UI?

Un curs de UX/UI design este o alegere inspirată pentru oricine dorește să se alăture unei industrii în creștere și să aibă un impact semnificativ în lumea digitală. Cu această formare, vei învăța să creezi experiențe de utilizator deosebite și interfețe atractive, deschizând uși pentru o carieră plină de oportunități. Este șansa ta de a fi la intersecția dintre artă și tehnologie, creând produse digitale memorabile și inovatoare. Alătură-te cursului nostru de UX/UI design și transformă-ți pasiunea într-o carieră de succes.

Man in front of a computer shows a gesture of success

UX/UI Primul pas

Punctul de plecare perfect pentru cei care doresc să înceapă o carieră în IT. Este creat special pentru începători și vă oferă cunoștințele și abilitățile esențiale pentru a deveni un profesionist în domeniul UX/UI design. Este o oportunitate unică de a începe de la zero și de a vă deschide ușa către lumea captivantă a tehnologiei digitale.

Smiling woman with glasses and laptop

Calitățile unui UX/UI Designer

Un UX/UI designer ar trebui să fie empatic, creativ, bun comunicator, cu cunoștințe tehnice, atent la detalii, adaptabil, orientat spre utilizator, răbdător și deschis la feedback. Aceste calități sunt cruciale pentru a avea succes în domeniul designului de experiență utilizator.

A smiling man with glasses and laptop

Detalii Curs UX/UI

Cursul nostru de UX/UI este captivant și accesibil, oferind o experiență interactivă care te va purta în lumea fascinantă a designului digital. Vei explora concepte fundamentale și vei avea oportunitatea de a aplica cunoștințele dobândite în proiecte practice alături de experți din domeniu. Prin lucrul în echipă și proiectele hands-on, îți vei dezvolta un portofoliu impresionant, pregătit să te ajute să-ți găsești calea într-o carieră de succes în UX/UI design.

Cursurile Coders Lab sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

La finalizarea cursului vei primi un Certificat de Absolvire recunoscut național și internațional eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii. Vei fi încadrat ca PROGRAMATOR SISTEM INFORMATIC conform COD C.O.R. 251204 sau PROGRAMATOR AJUTOR conform COD C.O.R. 351201, în funcție de ultima unitate de învățământ absolvită și de cursul ales.

Mai multe detalii despre curs și cariera de după absolvire?

Ți-am pregătit un ghid de curs pentru ca tu să înțelegi cât mai bine ce face un UX/UI designer, cum arată piața muncii, dar și ce oportunități te așteaptă. Totodată, vei regăsi programa detaliată și vei descoperi puțin din multitudinea de lucruri pe care ți le-am pregătit.

planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți un contact . Click ca să vezi mai mult...

Programul de curs UX/UI

Cine este mentor?

Andrei Turcu - UI/UX & Project Manager 360design.ro

Cu o experiență de peste 8 ani în dezvoltarea de proiecte bazate pe tehnologii de ultima generatie, Andrei este programator, designer și antreprenor în IT. A participat la multiple competiții în domeniu IT și ne-a reprezentat de mai multe ori țara la nivel internațional cu proiectele dezvoltate de el. Acum, își dorește să dea mai departe din cunoștințele și experiența dobândite și contribuind la educarea și dezvoltarea noii generații de profesioniști.

Linkedin

Select...

 
 

Date viitoare

Nume
Oraș
Mod
Dată start
Dată încheiere
Preț
UX/UI Designer - Online
11.12.2023 - 23.02.2024
Oraș
Online
Mod
Online
Preț
De la 5390 Ron / 487 ron / lună

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul nostru acreditat de UX/UI este flexibil și se adaptează nevoilor tale. Astfel, poți alege să urmezi cursul online, remote, în modurile de seară sau weekend.

 
Form of learning

Cursuri de seară

Dacă ai un program aglomerat sau preferi să înveți în timpul serii, cursurile UX/UI acreditate de seară sunt soluția ideală pentru tine. Acestea se desfășoară online, de 3-4 ori pe săptămână, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate.

Avantaje:

 • Poți participa de oriunde, având nevoie doar de un laptop și o conexiune stabilă la internet.
 • Beneficiezi de sesiuni online susținute de lectori și mentori experimentați.
 • Ai posibilitatea de a combina auto-studiul cu sesiunile practice.
 • Cursurile se desfășoară online în grupuri mici, pentru o experiență de învățare personalizată.
 

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

Dacă vrei să înveți UX/UI Design de la zero, ai ajuns la locul potrivit. După mai puțin de 3 luni în cursul nostru intensiv, vei fi gata să obții un loc de muncă ca junior UX/UI Designer.

gdzie pracują absolwenci Coders Lab gdzie pracują absolwenci Coders Lab
 

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă manualul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și-ți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă manualul

 

Alege un pachet

Când te înscrii la un curs de UX / UI, poți alege dintre trei pachete - identice pentru cursurile online și în clasă. Pachetele superioare conțin elemente care îți vor oferi cunoștințe suplimentare în domeniul designului, dar și oportunități de angajare.

Detaliile pachetelor

Pachet Basic
Cunoștiințe de bază
Plata integrală / rate cu 0% dobândă și opțiuni de finanțare
BESTSELLER
Pachet Premium
Avantaj profesional
Plata integrală / rate cu 0% dobândă și opțiuni de finanțare
Pachet Ultimate
Job în IT
Plata integrală / rate cu 0% dobândă și opțiuni de finanțare
Cursul în numere
Ore de studiu
120
142
162
Număr de cursuri
1
2
2
Număr de examene
2
2
2
Număr de proiecte
1
1
2
Cursuri
Job-ul tău în IT
Beneficii extra
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs poate fi un efort financiar însemnat. De aceea, poți plăti pentru el în moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar sau cu cardul. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile. La plata integrală ai automat o extra reducere de 10%.

Paper money icon

Plata in rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi. Dacă te înscrii insoțit de un prieten, primiți o reducere de 10%.

Money refund icon

Banii înapoi garantat

Dacă, din orice motiv, nu poți finaliza cursul la care te-ai înscris, vei primi o rambursare pentru partea de curs la care nu ai primit acces.

Money refund icon

Credit pentru studii

Avem parteneriate cu diferite instituții sociale și bancare, pentru ca tu să poți aplica facil la un împrumut pentru studii, în condiții avantajoase. Acestea pot fi achitate după terminarea cursului, oferind o perioadă de grație.

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de curs. Lasă numărul tău pentru ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
 
0/1000

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

Întrebări frecvente

Ce este UX/UI Design?

UX (User Experience) și UI (User Interface) sunt două aspecte esențiale ale dezvoltării de produse digitale, cum ar fi aplicații mobile, website-uri sau software.

  • User Experience (UX): Se referă la experiența generală a utilizatorului în timp ce interacționează cu un produs digital. UX se concentrează pe crearea unei experiențe de utilizator pozitive și eficiente. Acesta implică înțelegerea nevoilor și așteptărilor utilizatorilor, crearea de fluxuri de lucru logice, facilitarea navigării fără efort și furnizarea de feedback și ajutor adecvat. Scopul UX este să ofere o experiență care să îndeplinească obiectivele utilizatorului într-un mod satisfăcător.
  • User Interface (UI): Se concentrează pe partea vizuală și interacțiunile utilizatorului cu produsul digital. UI se referă la designul și aspectul general al interfeței utilizatorului, incluzând elemente cum ar fi designul de pagină, stilul, culorile, fonturile, butoanele și elementele grafice. Scopul UI este să creeze o interfață atrăgătoare și ușor de înțeles, care să faciliteze interacțiunea utilizatorului cu produsul și să ofere o experiență vizuală plăcută.

Împreună, UX și UI contribuie la crearea unei experiențe de utilizator completă și de înaltă calitate. UX se asigură că produsul este funcțional și îndeplinește obiectivele utilizatorilor, în timp ce UI se asigură că produsul este vizual atractiv și ușor de utilizat. Un design eficient de UX/UI poate avea un impact semnificativ asupra succesului unui produs digital.

Este dificil să înveți UX/UI Design?

Totul depinde de nivelul de cunoștințe de la care pornești. Cu toate acestea, cursul nostru pentru UX/UI designeri este bine gândit și conceput, astfel încât toată lumea - indiferent de nivelul, vârsta sau educația lor - va dobândi secvenţial cunoştinţele și abilităţile de care au nevoie pentru a începe o carieră ca dezvoltator front-end.

Cu răbdare, resurse adecvate și practică regulată, poți deveni un UX/UI designer de succes, mai ales ajutat de un mentor cu experiență. Este important să îți setezi obiective realiste și să ai așteptări corespunzătoare în timpul procesului de învățare.

Trebuie să am noțiuni de design pentru a urma cursul?

Nu. Programul nostru de curs este conceput astfel încât toți studenții - indiferent de nivelul lor de cunoștințe - să îl poată urma.

Fiecare curs începe cu o fază de auto-studiu, numită prework, care este un material pentru ca studenții să lucreze singuri prin elementele de bază ale UX/UI. Acest lucru oferă tuturor șansa de a se pregăti pentru cursuri. Scopul prework-ului este, de asemenea, de a egaliza nivelul de cunoștințe al tuturor din grup, ceea ce face posibilă trecerea la aspecte practice în prima zi de curs.

Cum este cursul de UX/UI?

Dorim ca toată lumea să poată învăța UX/UI design. Așa că am structurat cursul în așa fel încât să ghidăm cursanții pas cu pas prin toate subiectele care sunt necesare în munca lor.

Cursul constă în:

 • prework, adică materiale de auto-studiu puse la dispoziție înainte de începerea orei
 • cursuri de grup cu profesorul
 • lucru individual între sesiuni
 • exerciții și multă practică
 • portofoliu pentru angajare

Ce oportunități au UX/UI designerii pe piața muncii?

Un curs de UX/UI deschide ușa pentru a lucra în multe locuri interesante. În calitate de designer sau UX/UI designer, poți lucra în, de exemplu:

 • Start-up-uri
 • Companii de software
 • Firme mici ce dezvoltă software
 • Mari corporații
 • Agenții de marketing

Un specialist UX/UI în stadiul de juniorat - imediat după curs - câștigă în medie 1000 EUR lunar. Cu toate acestea, datorită muncii și hotărârii tale în industria IT, câștigurile pot crește rapid.