Back to Top

Înainte de curs

Cine poate urma cursul?

Aproape oricine poate urma cursul, atât absolvenți de cursuri tehnice, cât și umaniste - ceea ce este cel mai important este motivația și disponibilitatea de a munci din greu. Nu trebuie să cunoști elementele de bază ale programării. Cursurile sunt concepute în așa fel încât chiar și oamenii care nu au avut niciodată de-a face cu programarea să o poată învăța.

Ce curs ar trebui să aleg?

Dacă ai îndoieli cu privire la cursul potrivit pentru tine., vizitează site-ul ce conține cursuri online gratuite: de exemplu aici și rezolvă task-uri din tehnologia pe care o ai în vedere.

Ce trebuie să fac pentru a mă înscrie la curs?

Dacă ești hotărât să urmezi un anumit curs într-un anumit oraș, te rugăm să ne scrii sau să ne suni. Îți vom răspunde la toate întrebările.

Persoana de contact:
Mirona
mirona@coderslab.ro
+40 771 750 257

Când să vă înscrieți la curs?

Trebuie să vă înscrieți cu cel puțin 3 săptămâni înainte de începerea cursului. Acest lucru se datorează faptului că fiecare participant trebuie să se pregătească în mod corespunzător pentru curs - să finalizeze așa-numita lucrare preliminară. Finalizarea prelucrării este obligatorie pentru toată lumea. Grăbiţi-vă! Locurile libere dispar foarte repede, iar listele de așteptare sunt extrem de lungi.

Trebuie să mă pregătesc pentru curs?

Categoric da! Înainte de curs, după semnarea contractului vei primi materiale prelucrătoare - prima etapă a cursului. Trebuie să te asiguri că le aplici în detaliu. Am observat că acei candidați care nu lucreaza la materialele prelucrătoare, de multe ori nu termină cursul. De asemenea, este important să te gândești de două ori ce curs dorești să alegi.

Cât timp durează finalizarea prelucrării?

Prelucrarea durează aproximativ 60 de ore.

Ce cerințe hardware ar trebui să îndeplinească computerul meu pentru a putea urma cursul?

Computerul tău trebuie să îndeplinească următoarele cerințe hardware:

  • Sistem de operare Windows 7 sau o versiune ulterioară, MacOS sau Linux
  • Procesor Intel i5 sau Amd A10
  • Minim 4 GB RAM
  • 10 GB spațiu liber pe disc
  • Curs back-end/ Java/.NET: sistem de operare Linux (sau posibilitatea de a-l instala).

În plus, pentru cursurile online:

  • viteza internet de cel puțin 10 Mbit/s
  • webcam (laptop sau USB)
  • căști și microfon
  • sistem de operare: Windows, Mac OS
  • recomandat al doilea monitor>

Cursul

Există o diferență între un curs full-time, un curs part-time și un curs online în ceea ce privește programul de curs?

Nu e nicio diferență. Programul este exact același pentru toate tipuri de cursuri. Fiecare modul este condus de o altă persoană, un specialist în domeniul său. Pe lângă cursul, ți se va atribui un mentor - persoana cu care vei avea contact înainte, în timpul și după curs. Ei vor fi disponibili pentru a răspunde la toate întrebările și pentru a te ajuta să faci față oricăror probleme apărute.

Ce înseamnă că va trebui să lucrez foarte mult acasă seara și în weekend?

Cursurile noastre sunt foarte intensive și solicitante, așa că învățarea doar în timpul cursului nu este suficientă. Vi se vor da teme în fiecare zi, iar proiectele de atelier vor trebui deseori finalizate în weekend, acasă.

Pot combina cursul cu alte ocupații?

Cursul full-time (luni-vineri) este foarte intensiv. In afara de cursuri trebuie sa inveți acasa seara și in weekend. Prin urmare, nu este posibilă combinarea eficientă a cursului cu studii cu part-time, muncă sau alte sarcini. Cursurile part-time și online îți permit să combini munca/studiul cu cursul, dar reține că necesită autodisciplină și sistematizare.