Back to Top
 

Decodează-ți puterea

La Coders Lab, îi ajutăm pe absolvenții noștri să-și dezvolte potențialul și să-l transforme în noi abilități. Avem experiență în asta și poveștile absolvenților noștri sunt cea mai bună dovadă.

 

Cine sunt absolvenții Coders Lab?

Sunt oameni de vârste diferite și cu experiențe de muncă și de viață diferite, umaniști și oameni de știință, oameni din orașe mari și orașe mici, studenți și oameni muncitori. Ceea ce au în comun este ambiția și voința de a acționa. Au decis să urmeze cursul nostru și și-au schimbat viața profesională.

Para absolwentów dostała pracę po kursie programowania
 
 

Andrei Dracenco - Full Stack Developer @ Akademos & 5w155.ch

"Alegerea unei școli potrivite a fost cu siguranță factorul decisiv în migrarea profesională pe care am făcut-o. Cunosc persoane care au ales greșit și au irosit timpul și banii, însă este adevărat că știu și persoane care au făcut același curs împreună cu mine și au făcut-o în zadar. Cel mai mult contează disponibilitatea de a munci mult după orele de curs, în timpul săptămânii, dar și în weekend. Orice schimbare fundamentală în viață se face greu și apar momente când începi să te îndoiești de decizia luată, însă dacă îți alegi persoanele potrivite pentru a te ghida pe noul drum, orice este posibil. Am ales să merg la CodersLab acum 3 ani și n-am regretat niciodată.“

Linkedin

Madalina Nitu - QA Manual Tester @ Codezilla Ro

 

"Cursul din cadrul CodersLab a reprezentat o rampă de lansare pentru schimbarea profesională mult dorită în domeniul IT. Materialele de curs concise și pe înțelesul tuturor, cât și abordarea dedicată a profesorului la curs m-au ajutat să fac primii pași în testarea manuală. Astfel că, imediat după finalizarea cursului, am avut șansa de a mă angaja în domeniul de manual testing, domeniu în care învăț constant alături de oameni valoroși. Vreau să subliniez faptul că implicarea activă și ambiția de a reuși au anihilat neputințele și limitările mentale. Așadar nu renunța la obiectivele tale fără a încerca mai întâi."

Linkedin

Cătălin Zdîrcea - Junior QA Manual Tester @ EDK Romania

"Într-adevăr, sunt unul dintre absolvenții cursului de QA Manual Tester de anul acesta și cu bucurie spun că sunt extrem de încântat că am făcut acest curs, curs ce mi-a deschis o perspectivă nouă despre cariera ce doresc să o urmez, anume cea de QA Software Tester. Cele 3 luni au fost unele intense, pline de provocări și informații extraordinare ce au pus bazele cunoștințelor în domeniu. Cu siguranță dacă aș mai putea participa la un alt curs de acest gen, aș face-o."

Linkedin

Laura Simion - Front-End developer @ Wipro

"Am ales CodersLab acum 2 ani în speranța unei reconversii profesionale, deși părea foarte greu de realizat. Acest curs însă mi-a oferit tot suportul necesar pentru a face primul pas în cariera de developer. Un profesor cu experiență, implicat, materiale de curs foarte bine structurate, dar și multă muncă și determinare din partea mea, toate acestea au făcut că visul meu să devină realitate. CodersLab a fost cea mai bună alegere pentru mine."

Linkedin

Ancuta Teodorescu - Quality Assurance

"Mă aflu în plin proces de reconversie profesională și de curând am făcut cursul de QA la Coders Lab, revenind la o pasiune mai veche, pasiune pe care am redescoperit-o cu ajutorul unor profesioniști desăvârșiți. De la profesori, la mentor, la orice alt membru din echipa Coders Lab, toți sunt foarte deschiși, vădit pasionați și dedicați, capabili să creeze cel mai primitor mediu pentru studenți, indiferent de vârstă." 

Linkedin

Andrei Rădulescu - Quality Assurance @Bobnet.tech

In momentul in care am decis ca vreau o schimbare pe plan profesional, am inceput sa ma documentez pentru a afla ce imi ofera piata din Romania la nivelul academiilor IT, iar in scurta vreme am ajuns sa colaborez cu Coders Lab pentru cursul de tester manual. Inca din partea de prework a cursului am inteles ca trebuie sa ma dedic 100% pentru a atinge scopul, o cariera in domeniul IT. Materialele bine structurate, impreuna cu suportul oferit de catre profesorul de curs, au reprezentat bazele unei noi pasiuni. Totodata, munca depusa de mine in afara orelor de curs a consolidat aceste baze. Dupa absolvirea cursului, mi-am dorit sa obtin si certificarea ISTQB, pentru a confirma cunostiintele dobandite, iar Coders Lab a venit din nou in ajutorul meu, punand toate informatiile necesare la dispozitia mea. La scurta vreme, a aparut si oportunitatea de a ma angaja in calitate de Tester Manual, datorita recomandarii facute de Coders Lab. In final, pot spune ca daca muncesti suficient si ai oamenii potriviti in jurul tau, totul se rezuma la "cand?" si nu "daca?".

Linkedin

Irina Pintilei - Quality Assurance Tester @ASSIST Software

Îmi doream să acumulez cât mai multe cunoștințe și abilități în domeniul IT pentru că eram in proces de reconversie profesională. Am urmat cursul de JavaScript la Coders Lab. Cursul de JavaScript conține foarte multe informații utile, bine structurate și organizate astfel încât să aplici în practică cât mai ușor. Am avut parte de cursuri interactive, cu participare directă, care presupune scrierea de cod si rezolvarea exercițiilor puse la dispoziție de către Coderslab. La sfârșit am primit Diploma acreditată, suport în crearea CV-ului dar și găsirea de noi oportunități în domeniul IT. Pentru mine a fost un curs care a depășit așteptările și îl recomand tuturor

Linkedin
 
 
 

Vrei să știi cine poate lucra în IT?

Toata lumea! Cu toate acestea, știm că acest lucru este prea general pentru a spune. De aceea, vă încurajăm să intrați în contact cu noi și să aflați despre diferitele cazuri de reconversie profesională.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

  • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
  • cum arată programul și organizarea cursului,
  • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
  • din ce metode de finanțare poți alege,
  • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines
 

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de . Click ca să vezi mai mult...

 

Întrebări frecvente

Cine poate urma un curs IT?

Practic, toată lumea poate lua parte la cursurile noastre de programare, design și testare. Ceea ce contează este atitudinea ta, motivația și dorința de a învăța. Dacă vei citi poveștile absolvenților noștri, vei vedea că alți factori nu contează. Absolvenții noștri sunt absolvenți de liceu, studenți, angajați în alte industrii și chiar seniori. Sunt minți „științifice” cu educație tehnică sau umaniști cu diplome în domenii precum drept, științe politice, filologie sau sociologie. Oricine poate intra în IT dacă este gata să muncească din greu. Putem alege cursuri de bază pentru persoanele care nu au avut niciodată contact cu programarea: JavaScript Developer, Python Developer

Ce se întâmplă dacă nu știu ce curs să aleg pentru mine?

Dacă nu știi ce bootcamp să alegi, încearcă testul nostru de aptitudini și vezi din ce căi de dezvoltare poți alege. Te încurajăm întotdeauna să abordezi consilierul nostru de curs. Îl poți suna sau îi poți scrie. Ei vor cunoaște istoria ta individuală, îți vor evalua experiențele, abilitățile anterioare și te vor sfătui cu privire la cursul potrivit pentru tine. Poți găsi detalii de contact pentru consilierii noștri aici.

Voi găsi un loc de muncă în IT după curs?

Poveștile absolvenților confirmă eficacitatea cursurilor noastre. Cei mai mulți dintre ei și-au găsit primul loc de muncă în IT în decurs de 3 luni de la finalizarea cursului. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că programele noastre de curs răspund nevoilor pieței și oferă absolvenților noștri oportunitatea de a începe să lucreze în IT. În primul rând, curriculum-ul pentru cursurile noastre este elaborat în colaborare cu angajatorii, iar calitatea și actualizarea continuă a acestuia sunt supravegheate de o echipă dedicată de experți în programare.

Cât voi câștiga la primul meu loc de muncă?

Salariul tău va depinde de:

  • cursul pe care îl alegi (front-end, back-end),
  • compania pentru care lucrezi (corporație, casă de software, agenție de marketing etc.)
  • forma de angajare pe care o alegi (B2B, contract de mandat, contract de muncă specifică)

În general, de exemplu, după un curs de programare la un post de junior, te poți aștepta între 25.000 - 30.000 EUR (salariu anual net). Vei câștiga mai mult după cursurile back-end, spre deosebire de cursurile front-end. Un salariu mai mare și un sistem de remunerare mai standardizat va fi asigurat de o companie sau corporație mare, spre deosebire de o casă de software mică.