Back to Top

 

 

Participă de oriunde

De acasă, din mașină, de la birou sau din vacanță, poți participa de oriunde. De pe laptop, tabletă sau telefon, îți va fi la fel de ușor să intrii la webinar.

Primește în dar o reducere

Toți participanții primesc automat o reducere de 15% la cursul ales. Am menționat și de celelalte surprize?

De ce să particip?

Descoperim împreună care sunt joburile căutate în IT și ce presupune fiecare. Ne familiarizăm cu ceea ce vom învăța la cursuri și descoperim dacă ni se potrivește.

Discuții și Demo-uri interactive

Vrem să vă arătăm cum funcționează domeniul IT. Discutăm cu experți și intrăm în detaliile job-urilor. Testăm și scriem cod împreună pentru a întelege totul mai bine.

 

Hai să învățăm împreună Python! - Joi, 19 Octombrie, ora 18:30

Alătură-te nouă pentru o sesiune live de programare Python! În cadrul acestui webinar, vei avea ocazia să încerci programarea Python pe cont propriu și să descoperi dacă acest limbaj este potrivit pentru tine. Vom discuta, de asemenea, despre cursul nostru de Python și oportunitățile de carieră care te așteaptă după absolvire!

planeplane-lines
 

Ai completat formularul de înscriere la webinar. Înainte de a ne trimite da. Click ca să vezi mai mult...

Scriem cod Frontend - JavaScript! - Joi, 26 Octombrie, ora 18:30

Conectează-te cu noi la un webinar special, unde vei putea experimenta programarea Frontend în timp real, lucrând cu JavaScript! Această sesiune live îți oferă șansa de a descoperi dacă programarea Frontend este pentru tine. Vom explora detaliile cursului nostru de JavaScript la Coders Lab și vom dezvălui oportunitățile de carieră uimitoare care te așteaptă după absolvire!

planeplane-lines
 

Ai completat formularul de înscriere la webinar. Înainte de a ne trimite datele tale cu caracter personal, citește informații detaliate despre modul în care le vom procesa. Am dori să putem prelucra datele tale pentru a îți oferi informații adespre serviciile noastre. Dacă nu te mai interesează, poți oricând să te opui. Acest lucru ne va determina să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop.