Back to Top
 

Ce ne face să ieșim în evidență?

Desfășurăm cursuri IT de ani de zile și datorită acestei experiențe știm că practica și cea mai înaltă calitate a învățării sunt cruciale! De aceea, lectorii noștri sunt specialiști în domeniul lor.

 
Coding teacher pointing at computer monitor

Știm să predăm eficient - o facem de 8 ani

Am dezvoltat cel mai eficient model de învățare. La cursurile cu durata de la 5 la 24 de săptămâni, vei dobândi abilitățile necesare pentru primul tău loc de muncă. Indiferent de experiența ta, îți poți incepe cariera in IT.

Man sitting in front of a laptop with a dog

Ne vom adapta nevoilor și capacităților tale

Ziua sau în weekend, în clasă sau online. Tu alegi! De asemenea, puteți conta pe sprijinul mentorilor și profesorilor noștri. Dacă decizi ca nu este ceva potrivit pentru tine, îți vom returna banii pentru părțile din curs la care nu ai participat.

Coders Lab partners

Cunoaștem realitățile pieței muncii

Materialele de învățare sunt scrise în funcție de așteptările pieței muncii față de programatorii juniori. Profesorii noștri lucrează în industria IT și știu să explice problemele de programare, transferându-le în realitatea muncii ca programator.

 
 

Coders Lab în cifre

 

De ce să te înscrii la cursuri de IT?

Prin dobândirea de competențe IT, răspundeți nevoilor pieței. De fapt, companiile de comerț electronic și cele care furnizează servicii online au reprezentat 30% din toate organizațiile care au angajat în timpul pandemiei.

Happy group of students

Multe căi de dezvoltare

Poți alege dintre programare, testare, analiză de date, UX, management de proiect și multe altele. Oricare ar fi punctele tale forte, există ceva pentru tine în IT.

Man in the mirror shows a gesture of success

Salarii mari

Unul dintre numeroasele beneficii ale muncii în IT este salariul mare, care oferă posibilitatea de a obține rapid stabilitate și de a trăi o viață confortabilă.

Woman with a laptop sitting on a balcony with a great view

Mediu de lucru prietenos

În IT, poți lucra de oriunde, profitând de un program de lucru flexibil. Asta pentru că ceea ce contează cel mai mult sunt rezultatele și nu numărul de ore pe care le petreci în spatele unui birou.

informator o kursach Coderslab

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă ghidul nostru care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine și îți va arăta cum va fi experiența ta de învățare.

Descarcă ghidul
 

Pentru cine sunt cursurile de IT?

Pentru toată lumea! Ceea ce contează este motivația ta. Învățarea la un curs necesită angajament și regularitate. Dar când îți vezi progresul merită cu siguranță.

 
Young man in front of a laptop staring at the viewer

Nu ai nevoie de o diplomă

De asemenea, nu cerem să ai cunoștințe de bază de programare sau experiență în industria IT. Cursurile noastre sunt concepute astfel încât toată lumea să aibă șansa de a dobândi noi abilități.

Older man sitting on a couch with a laptop

Poți aplica la orice vârstă

Absolvenții noștri includ recent absolvenți de liceu, studenți, profesioniști care lucrează și seniori. Indiferent de vârstă, te vom introduce în lumea IT și te vom ajuta să te miști liber.

Short-haired young woman with tattoos

Obligațiile tale nu sunt o problemă

Studiezi, lucrezi, ai copii sau alte responsabilități? Nicio problemă - predăm de la distanță(online), zilnic sau în weekend. Împreună vom găsi cea mai bună formă de învățare pentru tine.

Vrei să afli mai multe?

 

Vezi unde lucrează absolvenții noștri

După un curs Coders Lab, poți căuta un loc de muncă atât în companiile mici de software, cât și în marile corporații. Absolvenții noștri lucrează în cele mai bune companii IT din întreaga lume.

Logos of companies that employ coding graduates Logos of companies that employ coding graduates

Nu ești sigur care curs este potrivit pentru tine?

Ai îndoieli? Poți face testul de aptitudini și vei afla care este calea cea mai potrivită pentru tine.

Fă un test de aptitudini
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Forme de învățare în Coders Lab

Cursul se desfășoară remote în modurile de seară, weekend sau full-time. Acest lucru face ușor să combini învățarea cu îndatoririle tale de zi cu zi.

Form of learning

Cursuri de seară

Cursurile de seară se țin online, de 3/4 ori pe săptămână. Dacă lucrezi de acasă sau ești o persoană activă, mereu în mișcare, această formă de învățare este pentru tine.

Avantaje:

 • poți participa de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și o conexiune bună la internet
 • sesiuni online, cu lector și mentor
 • auto-studiu și practică
 • cursurile au loc online, în grupe restrânse
 
 

Cum să finanțezi un curs de IT?

Știm că un curs este o cheltuială mare. De aceea, poți plăti pentru el în două moduri diferite.

 
Piggy bank icon

Din fondurile proprii

Poți plăti cursul printr-un simplu transfer bancar. Aceasta este cea mai rapidă formă de plată, fără formalități inutile.

Paper money icon

Plata în rate

Poți împărți plata în rate. Suma și numărul de rate depind de cursul și planul de plată pe care îl alegi.

analyst icon

Credit pentru studii

Prin parteneriatul nostru cu Banca Transilvania, poți aplica la un credit pentru studii, în condiții avantajoase. 

 

Vrei să știi dacă industria IT este potrivită pentru tine?

Completează acest formular și îți vom trimite ghidul nostru de bootcamp. Lasă numărul tău ca un consilier de curs să te poată contacta.

Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări îți trec prin cap.

În timpul unei conversații cu un consilier, vei învăța:

 • cum să alegi un curs care să se potrivească nevoilor tale,
 • cum arată programul și organizarea cursului,
 • care mod de învățare va fi cel mai bun pentru tine,
 • din ce metode de finanțare poți alege,
 • cum te vom ajuta să îți găsești primul loc de muncă în IT.
planeplane-lines

Ai completat formularul de contact, ceea ce înseamnă că ești interesat de oferta noastră și aștepți contact de la site-ul nostru. Înainte de a ne trimite datele tale cu caracter personal, citește informații detaliate despre modul în care le vom procesa. Am dori să putem prelucra datele tale pentru a îți oferi informații adespre serviciile noastre. Dacă nu te mai interesează, poți oricând să te opui. Acest lucru ne va determina să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop.

Click ca să vezi mai mult

 

Întrebări frecvente

Cine pregătește programul și materialele pentru cursul de programare?

Cine pregătește programul și materialele pentru cursul de programare? Departamentul de Educație Coders Lab este responsabil pentru toate materialele educaționale și corectitudinea lor efectivă. Specialiștii noștri pregătesc programul cursurilor și veghează asupra celui mai înalt nivel de cunoștințe transferate în timpul cursurilor. Pentru fiecare tip de curs există o persoană desemnată - un expert care are cunoștințe detaliate despre curs și materialul acoperit.

De asemenea, consultăm companiile noastre partenere atunci când dezvoltăm conținutul bootcamp-urilor pentru a adapta subiectele discutate la cursuri la cerințele actuale ale pieței muncii. Acordăm o atenție deosebită problemelor legate de industria IT, monitorizând constant schimbările acesteia și dezvoltându-ne programul de cursuri IT în consecință. Știm că industria IT se dezvoltă foarte repede și dorim să fim mereu la curent. Succesul absolvenților noștri depinde de asta.

Toate acestea le facem pentru a ne asigura că ale noastre cursuri de IT conțin exact ceea ce ai nevoie pentru a face cu încredere primii pași în această industrie.

Care sunt beneficiile cursurilor de programare online?

În primul rând, cursurile de programare online îți oferă multă libertate. Urmând cursuri de la distanță (online) economisești timp care altfel ar fi cheltuit călătorind. În plus - și acest lucru este foarte important pentru mulți dintre participanții la cursuri - acum, datorită opțiunii de la distanță, puteți urma un curs de programare online de oriunde în lume. Tot ce ai nevoie este un computer și o conexiune bună și stabilă la internet.

Cursurile de la distanță la bootcamp-urile Coders Lab au loc live cu un profesor și un grup de studenți într-o clasă virtuală. Pentru tine, asta înseamnă mult sprijin în timpul orelor și ajutor în menținerea regularității în învățare. În nicio etapă de lucru cu materialul de curs nu ești lăsat fără sprijin. Nu numai că poți pune întrebări în mod continuu în timpul orei, dar îți poți contacta și mentorul pe Slack.

Ai oricând acces la conținutul cursului disponibil pe platforma originală de învățare Coders Lab. Studiul pe cont propriu, repetarea materialelor sau rezolvarea sarcinilor este mult mai sistematică în acest fel și poți vedea cu adevărat progresul învățării și cantitatea de conținut acoperită.

De ce să mergi la o școală de IT?

Industria IT este foarte populară, în special testarea, analiza datelor și programarea. Un curs este cel mai bun mod de a învăța lucruri noi, dar trebuie să îndeplinească o condiție foarte importantă. Organizatorul unui astfel de bootcamp trebuie să fie o școală de IT. Acest lucru garantează calitatea materialelor, conținut actualizat și suport regulat pe parcursul blocurilor tematice individuale.

Dacă intenționezi să îți încerci mâna la IT, o școală de programare este ceea ce ar trebui să te intereseze. Programarea online devine mult mai ușoară cu sprijinul profesorilor.

Care sunt diferențele dintre diferitele cursuri de programare?

Simți că vrei să alegi programarea? Cursurile, domeniul de aplicare și nomenclatura lor pot fi dificil de înțeles la început. La Coders Lab, împărțim cursurile de programare în două categorii - front-end și back-end. Prima se caracterizează prin faptul că proiectezi aspectul final a ceea ce este afișat în de ex. motoarele de căutare, în timp ce al doilea este responsabil de crearea logicii întregului site web sau a aplicației web.

Cursul de programare în sine în diferite limbi are un aspect similar pe toată durata lui. Se compune din:

 • prework, adică material de auto-studiu care vizează nivelarea cunoștințelor participanților la curs,
 • cursuri în grup cu un profesor - împărțite în blocuri tematice,
 • un proiect și un examen final pentru a testa cunoștințele dobândite pe parcursul cursului.

Aceasta este structura simplificată a fiecărui curs și toate abordează cele mai importante subiecte legate de IT. Coders Lab IT Academy și cursurile pe care le oferim sunt la un nivel care răspunde cerințelor pieței muncii. Cu toate acestea, dorim, de asemenea, ca procesul de învățare și monitorizarea progresului să fie clare și simple. Și această structură de curs face posibilă.