Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Specialist Suport la Fullstack Developer

Alegerea unei școli potrivite a fost cu siguranță factorul decisiv în migrarea profesională pe care am făcut-o. Cunosc persoane care au ales greșit și au irosit timpul și banii, însă este adevărat că știu și persoane care au făcut același curs împreună cu mine și au făcut-o în zadar. Cel mai mult contează disponibilitatea de a munci mult după orele de curs, în timpul săptămânii, dar și în weekend. Orice schimbare fundamentală în viață se face greu și apar momente când începi să te îndoiești de decizia luată, însă dacă îți alegi persoanele potrivite pentru a te ghida pe noul drum, orice este posibil. Am ales să merg la CodersLab acum 3 ani și n-am regretat niciodată.

Andrei Dracenco a ales cursurile Coders Lab fiind convins ca alegerea corectă a unei școli de IT are un mare impact asupra deciziei de a face o schimbare și de a construi o carieră în domeniul IT.
Materialele de curs au fost relevante și bine structurate, iar abordarea practică l-a ajutat să își consolideze cunoștințele într-un ritm accelerat.

Tehnologia a fost mereu printre pasiunile lui Andrei așadar cursul urmat la Coders Lab l-a ajutat să facă schimbarea de la Support Specialist la dezvoltator JavaScript construindu-și astfel cariera în IT.
Pe măsură ce a exersat, încrederea în abilitățile sale a crescut; după o perioadă intensă cu multe ore de studiu combinate cu practică, Andrei era determinat să ajungă acolo unde si-a propus. Cu ajutorul celor din echipă, mentori, lectori și colegi de clasă, a depășit orice situație, finalizand cursul și pornind în căutarea oportunităților în domeniul IT.

Poate nu a fost un parcurs ușor dar în cele din urmă, efortul și munca depuse au fost răsplătite; Andrei a obtinut un post de Fullstack Developer la Vitalsource, o companie de renume în industria IT.
Experiența lui Andrei este o dovadă a faptului că având determinare, dedicare și un partener de încredere precum Coders Lab, orice vis poate deveni realitate. Pentru Andrei, înscrierea la Coders Lab a fost primul pas către o carieră de succes în tehnologie și o schimbare majoră în viața sa.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester