Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Agricultura la Fullstack Developer

absolvent coders lab
Nu îți poate garanta nimeni un job în IT, dar cu sprijinul oferit de Coders Lab, șansele de a fi angajat se apropie de 100%. În plus, sunt încurajate colaborările între cursanții din domeniile programare, testare și UI/UX. Dacă ai o idee și vrei să îi dai viață, poți alcătui o echipă cu ceilalți colegi. Pentru mine, călătoria alături de Coders Lab a meritat timpul, efortul și banii. Îi recomand din toată inima oricui dorește o conversie profesională sau doar să învețe mai multe lucruri noi.

Alexandru Tenie are peste 10 ani de experiență ca și antreprenor în agricultură. Avea succes și totul mergea foarte bine, însă dorința lui era de a lucra flexibil, folosind doar un laptop și o conexiune la internet. În acest fel a ajuns la Coders Lab, la cursul de Python; după câteva luni, și-a dat seama că este mult mai potrivit pe un limbaj front-end decât back-end.
După ce am discutat cu el, am decis că e mai bine pentru parcursul lui profesional dacă ar schimba direcția către cursul de JavaScript. Zis și făcut; după 6 luni, a absolvit cursul de JavaScript, iar la proiectul final, a ales să dezvolte o aplicație care satisface o nevoie reală din piață. Acum, Alexandru este tot antreprenor dar în domeniul tehnologiei, ocupându-se de dezvoltarea și marketarea aplicației care i-a servit în prima fază ca și proiect de absolvire curs JavaScript.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester