Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Canotaj la Web Development

Îmi doream să acumulez cât mai multe cunoștințe și abilități în domeniul IT pentru că eram in proces de reconversie profesională. Am urmat cursul de JavaScript la Coders Lab. Cursul de JavaScript conține foarte multe informații utile, bine structurate și organizate astfel încât să aplici în practică cât mai ușor. Am avut parte de cursuri interactive, cu participare directă, care presupune scrierea de cod si rezolvarea exercițiilor puse la dispoziție de către Coderslab. La sfârșit am primit Diploma acreditată, suport în crearea CV-ului dar și găsirea de noi oportunități în domeniul IT. Pentru mine a fost un curs care a depășit așteptările și îl recomand tuturor

Irina Pintilei este un exemplu de perseverență și determinare în căutarea unei cariere de succes în domeniul tehnologiei. Venind dintr-o lume a canotajului de performanță, Irina și-a dorit sa acumuleze mai multe cunoștințe în domeniul IT, acesta fiind primul pas către o reconversie profesională. S-a înscris la cursul de JavaScript la Coders Lab și după ce a absolvit, s-a alăturat echipei Digital Nation ca Web Developer.

Trecerea de la canotaj la dezvoltare web este o poveste ambitioasa de transformare și adaptare la noile provocări. Cursul urmat la Coders Lab împreuna cu echipa de predare, i-au oferit cunoștințele și resursele necesare pentru a face această tranziție cu succes.

In prezent, Irina contribuie la crearea de produse digitale inovatoare și la creșterea continuă a competențelor sale în tehnologie. Experiența Coders Lab nu numai că i-a deschis ușa către o nouă carieră, dar i-a și oferit oportunitatea de a-și urma pasiunea și de a-și construi un viitor promițător în domeniul tehnologiei.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester