Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Cazino la Manual Tester

Job dupa curs testare manuala
Viața mea profesională înainte de începerea cursului era cu totul alta, Lucram în alt domeniu, nu in IT, nu am avut nicio legatură cu IT-ul până în momentul în care m-am apucat de acest curs. Eu am lucrat în domeniul cazinourilor, al entertainment-ului, eram supraveghetor de sală. Ceea ce m-a determinat să aleg acest curs, a fost faptul că, eu de mic copil îmi plăcea să mă joc cu calculatoarele, eram băiatul acela din sat care punea Windows-ul pe PC-urile prietenilor. Cei care sunt mai vechi știu despre ce vorbesc. Mai vechi adică mai în vârstă. Și din acest motiv, m-am apucat și eu de curs, am vrut să intru în domeniul ăsta și primul pas pe care puteam să-l fac era să mă apuc de testare manuală pentru că am foarte mulți prieteni în domeniul ăsta care au început cu testare manuală și prin intermediul lor m-am apucat și eu de curs. Coders Lab mi-a fost recomandat de un prieten foarte bun. Fiind o companie care este de foarte mult timp pe piața iar eu am foarte mare încredere în aspectul acesta, pentru ca fiind de foarte mult pe piața au și experiența, am ales-o. Mi-a arătat niște lucruri cum ar fi structura acest curs și m-a incantat foarte mult pentru că te învață tot de la zero. Adică nu trebuie neapărat să ai cunoștințe în acest domeniu, poți foarte bine să vii din alt domeniu cum am venit eu și dacă ai bună voință și dăruință poți să intri în domeniu fără probleme.

Adrian și-a dorit să facă o schimbare în viața sa profesională și a ales să revină la o pasiune mai veche: domeniul IT. A lucrat multă vreme în domeniul cazinourilor iar când a decis că este momentul pentru o schimbare, a urmat cursul de Testare Manuală de la Coders Lab.

Adrian a apreciat faptul că acest curs este foarte bine optimizat și te face un om mai organizat. După ce s-a înscris, a participat la etapa de pre-work cu mentorul, apoi la cursul propriu-zis cu lectorul și la partea cea mai interesantă, cea practică.
“Am testat o aplicație, am găsit probleme, niște bug-uri, am raportat mai departe către developer care se ocupă cu rezolvarea problemei, ne-a dat înapoi aplicația, am testat-o din nou, am văzut că este totul în regulă după care asta a fost.”

Adrian a observat că abilitățile sale tehnice au fost îmbunătățite după curs. Cum?
Organizarea cursului fiind optimizată, partea de pre-work te ajută să te obisnuiesti cu domeniul, cu ce trebuie să înveți după care trebuie să aplici. Te ajută foarte mult și practica pentru că vezi cu adevărat ceea ce trebuie să faci, cum trebuie să rezolvi probleme, ce aplicații se folosesc în domeniu pentru rezolvarea problemei.
Ca și sfaturi pentru alte persoane interesate să urmeze cursul la Coders Lab, Adrian ne spune că “În primă instanță, s-ar putea să aibă puțină teamă de acest domeniu pentru că toată lumea știe că este un domeniu destul de greu dar să nu se ferească de acest lucru. Cu bunăvoință și muncă pot reuși chiar dacă nu au lucrat în domeniu pentru că asta face Coders Lab: te ia de la zero și te formează ca și tester sau ca programator.”

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester