Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Contabilitate la QA Manual

“Cursul din cadrul CodersLab a reprezentat o rampă de lansare pentru schimbarea profesională mult dorită în domeniul IT. Materialele de curs concise și pe înțelesul tuturor, cât și abordarea dedicată a profesorului la curs m-au ajutat să fac primii pași în testarea manuală. Astfel că, imediat după finalizarea cursului, am avut șansa de a mă angaja în domeniul de manual testing, domeniu în care învăț constant alături de oameni valoroși. Vreau să subliniez faptul că implicarea activă și ambiția de a reuși au anihilat neputințele și limitările mentale. Așadar nu renunța la obiectivele tale fără a încerca mai întâi.”

Mădălina Nitu și-a dorit o schimbare de carieră. Activând în domeniul contabilitatii, a decis că este momentul să urmeze un curs de Manual Tester la Coders Lab, curs ce a ajutat-o să intre in lumea tehnologiei.

Nu a fost ușor însă a reușit datorită dorinței de a face o reconversie profesională. De asemenea, calitatea materialelor de studiu precum și abordarea practica a lectorului, i-au dat încredere că este pe drumul cel bun. A fost încurajată de fiecare dată să practice și să aplice cunoștințele dobandite pe parcursul cursului. Acest lucru a ajutat-o sa ajungă la obiectivul său: cariera in IT.

După finalizarea cursului, oferta de angajare a venit destul de repede iar Mădălina s-a alăturat echipei Codezilla Ro, pe post de QA Manual Tester. Astăzi, lucrează cu pasiune contribuind la dezvoltarea de produse de calitate și la asigurarea satisfacției clienților.
Practic, și-a atins obiectivul și reprezintă un model pentru toți cei care sunt în același moment al vieții.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester