Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Învățământ la QA Manual Tester

Mă aflu în plin proces de reconversie profesională și de curând am făcut cursul de QA la Coders Lab, revenind la o pasiune mai veche, pasiune pe care am redescoperit-o cu ajutorul unor profesioniști desăvârșiți. De la profesori, la mentor, la orice alt membru din echipa Coders Lab, toți sunt foarte deschiși, vădit pasionați și dedicați, capabili să creeze cel mai primitor mediu pentru studenți, indiferent de vârstă.

Ancuța Canae Teodorescu este un exemplu de curaj și determinare în căutarea unei noi direcții în cariera sa profesională. Cu o experiență anterioară în domeniul învățământului, Ancuța a dat o șansa unei pasiuni mai vechi și și-a dorit să exploreze oportunități noi ale domeniului software.

Ancuta a văzut o oportunitate în cursul de Testare Manuală oferit de Coders Lab la care s-a înscris și care i-a deschis drumul către industria tehnologica. Timp de câteva luni, a dedicat timp și energie învățării conceptelor și practicilor esențiale în testarea manuală, sub îndrumarea unor profesioniști experimentați.
În timpul cursului, Ancuța a descoperit echipa Coders Lab, profesori, mentori și colegi de clasă virtuală, echipă care a creat un mediu propice pentru învățare și dezvoltare, încurajându-o să dea o șansă acestei pasiuni mai vechi.

După absolvirea cursului, Ancuța s-a angajat ca QA Manual Tester, unde și-a aplicat cunoștințele dobândite și a participat la asigurarea calității produselor software. De atunci, fiecare zi, ea continuă să-și perfecționeze abilitățile și să-și consolideze expertiza în domeniul testării software.

Astăzi, Ancuța este recunoscută ca un profesionist dedicat în domeniul testării software, contribuind la succesul proiectelor și la creșterea companiei pentru care lucrează. Experiența sa la Coders Lab a fost o rampă de lansare către o nouă carieră și o sursă încredere în sine pentru a urmări pasiunea și a-și atinge obiectivele profesionale prin aceasta schimbare de carieră.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester