Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Marketing la Test Engineer

Într-adevăr, sunt unul dintre absolvenții cursului de QA Manual Tester de anul acesta și cu bucurie spun că sunt extrem de încântat că am făcut acest curs, curs ce mi-a deschis o perspectivă nouă despre cariera ce doresc să o urmez, anume cea de QA Software Tester. Cele 3 luni au fost unele intense, pline de provocări și informații extraordinare ce au pus bazele cunoștințelor în domeniu. Cu siguranță dacă aș mai putea participa la un alt curs de acest gen, aș face-o.

Cătălin Zdîrcea, o persoană cu o pasiune pentru marketing și o dorință de a explora noi orizonturi în lumea tehnologiei, a decis să accepte provocarea de a activa în alt domeniu astfel ca a urmat cursul de Manual Tester la Coders Lab. A fost un pas îndrăzneț care l-a ajutat să facă primii pași în domeniul ce se dezvoltă cel mai rapid in acest moment.

La Coders Lab, pe langa programul calitativ de învățare, găsești și o comunitate de profesioniști pregătiți să te ajute să faci schimbarea pe care o cauți. De la lector, la mentor și până la consultanti în cariera, participi la un proces de învățare continuă care se termină cu o schimbare pe plan profesional.
Participarea la curs l-a ajutat pe Cătălin să crească profesional si personal; a învățat să gândească critic, să fie creativ și să lucreze în mod eficient în echipă. De asemenea, și-a testat abilitățile și a avut parte de feedback constructiv pe toata perioada.

După finalizarea cursului, Cătălin și-a început căutarea pentru oportunități de carieră în domeniul testării software. Cu o atitudine proactivă și cu determinarea de a-și găsi locul în industrie, nu a durat mult până când a primit oferte de la mai multe companii recunoscute din domeniu. A ales să își continue cariera la Signant Health, unde lucrează acum ca Test Engineer.
Pentru Cătălin, participarea la Coders Lab a fost un punct de cotitură în cariera sa și o investiție valoroasă în creșterea sa profesională.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester