Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Operations Analyst la Software engineer

Coders Lab JavaScript
Am participat la cursul de JavaScript si pot spune ca a fost una dintre cele mai bune decizii. Am apreciat in mod special abordarea lor practica, care ne-a permis sa aplicam imediat cunoștințele teoretice in proiecte reale. Recomand Coders Lab tuturor celor care isi doresc sa isi dezvolte cunostinte in domeniul IT.

Alin Dănilă este un exemplu puternic al modului în care pasiunea, dedicarea pot transforma cariera unei persoane. Cu o experiență anterioară în domeniul financiar și al operațiunilor analitice, Alin și-a urmat curiozitatea și și-a dorit să exploreze lumea dezvoltării de software.
După ce a participat la cursul intensiv de JavaScript sustinut de Coders Lab, Alin a făcut o schimbare în domeniul de activitate către o nouă carieră ca Software Engineer la Cegedim. Cursul de JavaScript i-a oferit oportunitatea de a descoperi ce presupune lumea IT și de a dobândi cunoștințe solide și abilități practice în domeniul programării web.
Cursul, avand o abordare practică, i-a permis lui Alin să aplice imediat cunoștințele teoretice în proiecte reale, consolidându-și astfel înțelegerea și expertiza în JavaScript și dezvoltarea web. Cu sprijinul echipei Coders Lab, cu lecțiile predate de lector și sesiunile petrecute cu mentorul, el a reușit să intre în acest nou domeniu și să lucreze la construirea noii sale cariere în domeniul tehnologiei.
In prezent, Alin este parte al echipei de dezvoltare la Cegedim, contribuind la crearea și îmbunătățirea produselor software și la aducerea de soluții inovatoare în domeniul sănătății. Prin curajul său de a se aventura într-un domeniu nou și prin angajamentul său față de învățare continuă, Alin este un factor de inspirație pentru toți cei care își doresc să facă o schimbare de activitate fie din pasiunea pentru dezvoltarea de software fie pentru provocarea de a învăța ceva nou.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester