Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Suport la QA Manual

In momentul in care am decis ca vreau o schimbare pe plan profesional, am inceput sa ma documentez pentru a afla ce imi ofera piata din Romania la nivelul academiilor IT, iar in scurta vreme am ajuns sa colaborez cu Coders Lab pentru cursul de tester manual. Inca din partea de prework a cursului am inteles ca trebuie sa ma dedic 100% pentru a atinge scopul, o cariera in domeniul IT. Materialele bine structurate, impreuna cu suportul oferit de catre profesorul de curs, au reprezentat bazele unei noi pasiuni. Totodata, munca depusa de mine in afara orelor de curs a consolidat aceste baze. Dupa absolvirea cursului, mi-am dorit sa obtin si certificarea ISTQB, pentru a confirma cunostiintele dobandite, iar Coders Lab a venit din nou in ajutorul meu, punand toate informatiile necesare la dispozitia mea. La scurta vreme, a aparut si oportunitatea de a ma angaja in calitate de Tester Manual, datorita recomandarii facute de Coders Lab. In final, pot spune ca daca muncesti suficient si ai oamenii potriviti in jurul tau, totul se rezuma la “cand?” si nu “daca?”.

Andrei Radulescu, pasionat de tehnologie și în căutarea unei noi direcții în cariera sa, a făcut un pas curajos pentru a-și urma visul de a lucra în domeniul IT. Cu o experiență anterioară în suport de date, Andrei a simțit că este timpul să facă pasul către domeniul testării software.

Cu un spirit deschis și o dorință puternică de a-și dezvolta abilitățile, Andrei s-a înscris în cursul de Testare Manuală sustinut de Coders Lab unde, timp de 3 luni, a fost implicat în mediul de învățare intensiv și a studiat concepte și practici necesare de aplicat în testare manuală.
Pe măsură ce cursul a progresat, Andrei a fost motivat să își continue eforturile pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Cu determinare și perseverență, el a depus eforturi suplimentare în afara orelor de curs pentru a-și consolida cunoștințele și pentru a se pregăti pentru cariera sa viitoare.

După absolvirea cursului, scopul lui Andrei a fost de a obține certificarea ISTQB pentru a-și valida cunoștințele și pentru a se evidenția în domeniul testării software. Cu sprijinul și îndrumarea oferite de Coders Lab, el a reușit să își atingă acest obiectiv și să obțină certificarea dorită.

În cele din urmă, eforturile lui Andrei au fost răsplătite când, la recomandarea Coders Lab, a participat la interviul de angajare ce i-a oferit oportunitatea de a se alătura echipei de testare manuală la BobTech. Această oportunitate i-a permis să-și pună în aplicare cunoștințele dobândite și să contribuie la dezvoltarea de produse software de calitate.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester