Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Transporturi la QA Manual

Angajare testare manuala
Îmi doream o reconversie profesională. Aveam un job în Transporturi și îmi doream cumva să scap de mediul acela stresant și în care nu mai vedeam niciun viitor. Mi-am dorit cumva pe IT dar nu programare propriu-zisă; știam de Testare Manuală. Cursul vostru mi-a fost recomandat de o prietenă, am făcut puțin research și l-am ales. Mi se pare că am invatat ceva în urma cursului, nu a fost doar ceva de trecut la CV.

Iuliana a avut curajul să ia în calcul o schimbare profesională și să încerce un domeniu diferit de cel în care lucra, cel al Transporturilor. Înainte de începerea cursului nu știa neapărat ce înseamnă testare manuala însă, după ce s-a documentat în piața și a ales cursul de la Coders Lab, lucrurile au început să fie clare. Iuliana a apreciat foarte mult perioada de pre-work în care s-a familiarizat cu termenii, cu limbajul, cu ce presupune partea aceasta de testare manuală propriu-zis iar apoi a început cursurile. I-a plăcut partea practică, cea care crede ca a contat foarte mult. De asemenea, i-a plăcut că a fost deschidere, a putut pune întrebări, a primit răspuns de fiecare dată; nu era cineva acolo care ținea un monolog, a fost un dialog și a avut suport de câte ori a fost nevoie. În timpul cursului, a avut acces la o aplicație; a primit o variantă “stricată”, cu bug-uri, a învățat să le identifice, să le declare iar după aceea a avut acces și la aplicația “corectă” care mai avea câteva bug-uri și a putut sa compare cele 2 variante.
Iuliana recomandă celor care își doresc o carieră în IT să nu mai stea pe gânduri. Dacă își doresc o reconversie profesională să ia decizia în momentul acela, să nu mai aștepte, să nu se mai gândească, să nu creada că, dacă mai așteaptă, apare altceva sau se schimbă ceva la jobul actual. Cam acesta ar fi sfatul, să acționeze.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester