Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

De la Turism la Frontend Developer

Am ales CodersLab acum 2 ani în speranța unei reconversii profesionale, deși părea foarte greu de realizat. Acest curs însă mi-a oferit tot suportul necesar pentru a face primul pas în cariera de developer. Un profesor cu experiență, implicat, materiale de curs foarte bine structurate, dar și multă muncă și determinare din partea mea, toate acestea au făcut că visul meu să devină realitate. CodersLab a fost cea mai bună alegere pentru mine.

Laura Simion, motivată de o schimbare în carieră și fiind pasionată de tehnologie, a făcut un pas curajos atunci cand s-a inscris la cursul JavaScript la Coders Lab. Trecerea ei de la industria turismului la cea a tehnologiei a fost un proces provocator, dar plin de satisfacții.

Cursul de JavaScript durează 6 luni, timp în care Laura s-a implicat activ în procesul de învățare pentru a stăpâni cele mai bune practici în dezvoltarea frontend-ului. Fiecare lectie, fiecare proiect i-au oferit încrederea de care avea nevoie pentru a începe construirea unei cariere în programare și dezvoltare de aplicații.

După finalizarea cursului, Laura și-a îndreptat atenția spre găsirea unei oportunități de carieră în domeniul dezvoltării web. Cu un portofoliu solid și cu încrederea dobândită la Coders Lab, nu a durat mult până când a fost recrutată ca frontend developer la Wipro, una dintre cele mai mari companii de consultanță și servicii IT din lume.

Pentru Laura, participarea la cursul de programare Coders Lab a fost un moment de transformare a carierei sale și o investiție în viitorul său profesional.
Ce lecție putem învăța de aici? Că orice schimbare este posibilă dacă ești dispus să depășești zona de confort și să înveți ceva nou, total diferit de ce făceai până în acel moment.

Alți cursanți

curs javascript coders lab

De la Horeca la Web Developement

absolvent coders lab

De la Agricultura la Fullstack Developer

Job dupa curs testare manuala

De la Cazino la Manual Tester

Angajare testare manuala

De la Transporturi la QA Manual

Coders Lab JavaScript

De la Operations Analyst la Software engineer

De la Învățământ la QA Manual Tester