Până pe 20 Februarie mai poți beneficia de -30% la cursul Java Developer

Termeni și condiții

Dacă ai completat formularul nostru, înseamnă că ești interesat de ceea ce are de oferit Coders Lab. Pentru a-ți trimite informațiile și materialele de care ai nevoie, trebuie să procesăm datele tale cu caracter personal, pe care le-ai furnizat în formular. Prin urmare, te rugăm să ne dai acordul pentru o astfel de prelucrare. Îți poți retrage consimțământul în orice moment. Acordarea consimțământului este voluntară, deși fără acesta nu îți vom putea furniza informațiile pe care le-ai solicitat.

Ne-am dori să putem prelucra datele tale cu caracter personal pentru a-ți trimite direct informații de marketing referitoare la serviciile noastre. Dacă nu ești interesat să primești astfel de informații, te poți opune oricând acestei forme de prelucrare și, prin urmare urmare, vom înceta să procesăm datele tale cu caracter personal în acest scop.

Pe măsură ce îți vom procesa datele personale, ar trebui să te familiarizezi cu unele informații, inclusiv cu drepturile la care ai acces. Te rugăm să citești informațiile de mai jos înainte de a ne trimite oricare dintre datele tale.

Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Coders Lab Sp. z o.o. (ltd.).

 1. Gestionarul datelor tale cu caracter personal este Coders Lab sp. z o.o. cu sediul social în Varșovia, 51 Prosta St., 00-838 Varșovia, KRS#: 466496, denumit în continuare „Coders Lab”.
 2. Ne poți contacta folosind următoarele canale:
  • prin poștă obișnuită: 51 Prosta St., 00-838 Varșovia,
  • prin e-mail: biuro@coderslab.pl,
  • la telefon: +48 604 705 004
 3. Datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul necesar:
  • să distribuie informații de marketing referitoare la Coders Lab prin poștă electronică,
  • să prezinte telefonic informații de marketing referitoare la Coders Lab.
 4. Motivele pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal este urmărirea intereselor legitime Coders Lab.
 5. Vor fi prelucrate următoarele date personale: adresa de e-mail și numărul de telefon.
 6. Coders Lab este singurul destinatar al datelor personale pe care le dezvălui.
 7. Datele tale personale vor fi stocate atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopului prelucrării, dar nu mai mult de cinci ani de la sfârșitul acestui an calendaristic.
 8. Persoana care își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal are dreptul la:
  • a cere operatorului de date să le ofere acces la datele respective,
  • modificarea, ștergerea sau limitarea procesării datelor lor personale,
  • transfera datele lor personale,
  • sa depună o plângere la o autoritate de supraveghere, adică la Oficiul pentru Protecția Datelor. În orice moment ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale cu caracter personal în scopul furnizării de marketing direct. După primirea unei astfel de obiecții, Coders Lab va înceta să prelucreze datele tale în scopuri de marketing (www.giodo.gov.pl).
  • să nu fie supus niciunei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care ar avea consecințe juridice sau ar influența persoana respectivă într-un mod semnificativ similar.
 9. Datele cu caracter personal prelucrate de Coders Lab nu vor fi supuse niciunei decizii automate, inclusiv profilării.
 10. Ai dreptul de a te opune prelucrării oricăreia dintre datele tale în scopuri de marketing direct în orice moment. După primirea unei astfel de obiecții, Coders Lab va înceta să prelucreze datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing.

Modul de înscriere la cursurile Coders Lab

După completarea formularului de contact, în termen de 1-2 zile, vei fi contactat de către un consilier de curs. Împreună cu acesta, vei decide tipul și varianta de curs la care vei participa. Următorul pas va fi acela de semnare a contractului și de plată integrală sau avans a cursului. Vei primi apoi acces in platforme și la materialele de pre-work iar cursul efectiv va începe la data stabilită prin contract.

Rambursări

În cazul anulării Serviciului de către Coders Lab, acesta se angajează să ramburseze taxa de curs achitată către Cursant în contul bancar indicat de acesta din urmă în termen de 10 zile lucrătoare de la trimiterea informatiei catre Cursant. Cursantul își poate anula participarea la curs în scris înainte de începerea acestuia, adică să se retragă din CONTRACT , in maxim 14 zile de la semnarea acestuia . Într-o astfel de situație, Coders Lab nu va fi obligată să returneze avansul achitat de Cursant , in functie de modalitate incheierii Contractului – la distanta sau fizic , la sediul Coders Lab , în schimb se obliga sa nu execute diferenta de sume aferente contractului de școlarizare.

Coders Lab își asumă responsabilitatea de a stabili împreuna cu Cursantul etapele cursului și plata etapizata a acestuia, pe module, astfel incat, în situația în care Cursantul solicita rezilierea contractului, acesta sa fie eligibil pentru restituire sume achitate în avans, cu unele excepții. Cursantul poate renunța la curs în timpul cursului. Într-o astfel de situație, Coders Lab va fi obligată să returneze – în termen de 14 zile de la primirea notificării de renunțare – taxele plătite de Cursant pentru modulele ale căror cursuri nu au început, cu excepția taxelor pentru Grupurile de Curs care au început cel târziu în ziua renunțării și cu excepția materialelor de training pregătitoare primite de Cursant în formă digitală.